⚽ SL 24/25 H:6 | Fenerbahçe 1-3 Galatasaray | MS | 21 Eylül

İsmail'in nesi warmış? Mou İso'nun derbilerde aldığı puanı hayatta geçemez
Kesinlikle ,selahattin bakinin saha versiyonunu sahaya sürdüler olumlu birseymis gibi ama esas garibi bunlar neyden bukadar gaza geliyor oynadıkları oyuna filanmi güveniyorlar anlayamadim

Kaan - Torreira ikilisi büyük maclarda hep iyidi niye bidaha denemiyor?
Sağ bekte Boey gibi 1'i yok ondan reis.Jelert'e 11 milyon euro verdirdi oynatmıyo.Çok ucuza alınabilecek sağ bekler vardı.Wolverhampton ile sözleşme yenilemeyen Semedo Manchester citynin kiralamak istediği Kabore Benfica kiraladı.Ts'nin çok ucuza aldığı sağ bek Pedro Malheiro daha vardı bu tarz alınabilecek 1 sağ bek.Jelert tutmayınca Preciado Jakobs tutmasaydı da Hadjam'ı aldırırdı bu bence reis yav :D

Sağ bekte Boey gibi 1'i yok ondan reis.Jelert'e 11 milyon euro verdirdi oynatmıyo.Çok ucuza alınabilecek sağ bekler vardı.Wolverhampton ile sözleşme yenilemeyen Semedo Manchester citynin kiralamak istediği Kabore Benfica kiraladı.Ts'nin çok ucuza aldığı sağ bek Pedro Malheiro daha vardı bu tarz alınabilecek 1 sağ bek.Jelert tutmayınca Preciado Jakobs tutmasaydı da Hadjam'ı aldırırdı bu bence reis yav :D

trabzonun aldığı sağ bek jelertin zayıf ayağı olamaz

zamanla görürüz reis

Osimhen maç sonu: tek başıma oynayacağım onlarla dedim onları, tek başıma yendim, tek basimaaa..diye bogurmesini bekliyorum.

trabzonun aldığı sağ bek jelertin zayıf ayağı olamaz

zamanla görürüz reis
Jelert'te potansiyelli ama fizik olarak hazırlıklı değil.Bu kadar bonservis verip fiziğini geliştirmeye çalıştığın 1 oyuncuyu ekomoisi güçlü takımlar alır.Barış'ta Kerem'de geldiklerinde fizik olarak iyi değillerdi.Ve bonservisleri de uygundu yedek olarak başladılar normal 1 şekilde.Ama 11 milyon euro bonservis verilince işler değişiyo.Ki Pedro Malheiro da Avrupa'dan daha iyi takımlara transfer olacaktı satmadılar.Bu sene de Benfica ve Ts talip oldu Benfica'ya satmamak için yüksek fiyat istediler :D Ts'nin Scout ekibini ben çok beğeniyom.O ekipte tanıdığım 1'i var oyuncu bulmada çok iyi 1'i..

Ne sallamışım yine acaba
IMG_20240919_141149.webp

Bu arada bu Maç'ı her kafamda oynadığımda bunların yeni aldığı Faslı forvetin Gol'ü var yav :D Bizden de Osimhen Gol'ü atıyo yav :D

alakasız bi topçudan alakasız bi gol yiyeceğimiz kesin

ben mert müldür ya da fb tarafından çöp ilan edilmeye başlanan en nesyri diyorum

37 yaşındayım ve hayatımda ilk defa fb ile oynayacağımız bir maç ile ilgili bir tahmin yapamıyorum.

Sürekli duran, az pozisyonlu 0-0’a bağlanan bir maç olması yüksek ihtimal elbet.

Maç ile ilgili en doğru tespitler;

Geri
Üst Alt