⚽ SL 24/25 H:6 | Fenerbahçe 1-3 Galatasaray | MS | 21 Eylül

Okana güvenmiyorum. Rakibi analiz etme olayı sıfır kendisinde. Beraberlik iyi olur bizim için.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Okan değil
Okan Buruk ya da Okan hoca

burası Galatasaray saygı sevgi her şeyden önce gelir

Maç öncesi rüya işleri geri döndü. Acayip olayli bir maç oluyordu. Skoru göremedim ama başkanı falan tribunden ittiriyolardi Dursun baskan tribunden yuvarlaniyordu. Stada yumurta falan sokmuşlardi yumurta atiyolardi bizim oyunculara. Rte en ağır ceza için harekete geçtik açıklaması yapıyordu ilginçti. Maç sonunu gördüm heralde

Edit: puan almış olabiliriz bu kadar olay çıktığına göre 😂

Maç öncesi rüya işleri geri döndü. Acayip olayli bir maç oluyordu. Skoru göremedim ama başkanı falan tribunden ittiriyolardi Dursun baskan tribunden yuvarlaniyordu. Stada yumurta falan sokmuşlardi yumurta atiyolardi bizim oyunculara. Rte en ağır ceza için harekete geçtik açıklaması yapıyordu ilginçti. Maç sonunu gördüm heralde
Dursunun yuvarlanması güldürdü :)

Mourinho denen çükübik doğru durmayacak ve tansiyonu yükseltmek için herşeyi yapacak.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yalan yok
fener deplasmanları öncesi hep içimde sıkıntı olmuştur

Dakika birden itibaren hakeme ağlayan morinho ve yerde süpürge olan cağların numaralarını şimdiden hayal edin, bir de bizim torrerira'yı laflıyorlar şu fb maçlarını izleyenler bilir geçen seneden beri saha içinde her türlü rezilliği yapıyor çağlar oyunu soğutma konusunda.

konsantrasyon ve motivasyon zor olmamalı

2 deplasman maçı var ipleri eline almaman için şu an ki görüntüde.

fener ve tjk deplasmanlarında yenilme - sonra sonuna kadar önün açık.

şu maximenin karşısında kaan'ı mı koymak lazım (gene...)

yoksa artık jelert çık yapış herife demek mi lazım.

mourinho Becao - Çağlar'ı bozmazsa Osimhen ya becao'ya faul yaptırır ya da çağların hatasını değerlendirir.
esas merakım - Fredi mi 10 a atıp amrabat - ismail yapacak yoksa ismail-fred-şimanski den mi devam eder.

TORREIRA asla ama asla 1 adım 2 adım önde kalmaması lazım.

tek saniye düşünmeden kaan
kovalayabilir mi ya - kısa mesafede hızlı, zamanlama hatası yaparsa düşer davinsona kalıyor iş (haliyle merkezden kademe yapması geek torreiranında 1 2 adım geri atması geekiyor o senaryoda)

ondan çekinmiyor dğeilim. kart / faul derdi yaratabilir kaan- maxi çok fizikle giden adam değil, jelert kapatabilir mi ikilemindeyim.

Taraftarınin kanarya icin aşağıdaki görsel gibi düşündüğü yerde senin bu şekilde paylaşım yapman da ne bileyim tuhaf oldu. Kanarya sert olmaz.
images (9).webp

a şu maçın sonunda lider biz kalmalıyız

galibiyet harikulade ötesi
beraberlikte uzun vadede iyi sonuç
kesinlikle yenilmemek lazım. hakem faktörünü hesaba katmak lazım.
Bir ekleme yapmak istiyorum.

Bence yenilsek de ligin seyri açısından büyük bir etken olmaz. Fb sadece 1 puan öne geçmiş oluyor ve daha sana gelecek vs.

Bence bizim, Anadolu takımlarını kırmaya daha müsait bir oyun anlayışımız ve bireysel oyuncu kalitemiz var. Hiçbir şey oynamadığın bir maçta çıkar Osimhen bir tane atar, İcardi hatta Bats bile tabela yapabilir.

Fb ise daha defansif ve bu tarz iş bitirici adam eksiğine çare bulamamış gibi. Anadolu maçlarında daha zorlanmalarına sebebiyet verebilir bu iş. Ama derbilerde ve Avrupa'da daha geçerli bir oyun tarzı tabi.

Bir ekleme yapmak istiyorum.

Bence yenilsek de ligin seyri açısından büyük bir etken olmaz. Fb sadece 1 puan öne geçmiş oluyor ve daha sana gelecek vs.

Bence bizim, Anadolu takımlarını kırmaya daha müsait bir oyun anlayışımız ve bireysel oyuncu kalitemiz var. Hiçbir şey oynamadığın bir maçta çıkar Osimhen bir tane atar, İcardi hatta Bats bile tabela yapabilir.

Fb ise daha defansif ve bu tarz iş bitirici adam eksiğine çare bulamamış gibi. Anadolu maçlarında daha zorlanmalarına sebebiyet verebilir bu iş. Ama derbilerde ve Avrupa'da daha geçerli bir oyun tarzı tabi.
en kötü senaryo olarak evet 2 puanlık bir avantaj var ,katılmaktayım- kopma olmaz ama şu an dümendeyiz - dümende kalmalıyız .

(bir anlamda tjk da var arkadan - kolay kolay kopmayacaklar yarıştan - ligin kalitesi çok düşük çünkü)

Geri
Üst Alt