⚽ SL 24/25 H:6 | Fenerbahçe 1-3 Galatasaray | MS | 21 Eylül

Maximin dışında tehdit edecek topçuları yok tadic kağnı gibi jakops durdurur orada syzmanski uzun süredir etkisiz zaten dzeko nesyri hangisi olsa davinson etkisiz kılar herşey bize bakıyor bizim ne yapacağımız önemli kazanırsak 6.hafta olmasına rağmen şampi konumuna geçeriz fb de durduramadı kim durduracak düşüncesi kuşların ümidini kırıp mental açıdan çökertir

Maximin’in karşısına Kaan koymak intihar gibi geliyor bana.

Kaan Avrupa’da nasıl bizi yaktıysa FB maçında da aynısını yaşatabilir.

Üstelik Kaan stoper devşirmesi değil yani top kapma becerisi düşük bir oyuncu.

Hiç istemiyorum sağ bek oynamasını.

Jelert kademe bilgisi yüksek ve süratli. Maximin çalım atsa bile rahat rahat ilerleyemez, Jelert’i böyle oyundan düşüremez. Ama Kaan ilk yarıdan sarı kartı yer.

Maximin’in karşısına Kaan koymak intihar gibi geliyor bana.

Kaan Avrupa’da nasıl bizi yaktıysa FB maçında da aynısını yaşatabilir.

Üstelik Kaan stoper devşirmesi değil yani top kapma becerisi düşük bir oyuncu.

Hiç istemiyorum sağ bek oynamasını.

Jelert kademe bilgisi yüksek ve süratli. Maximin çalım atsa bile rahat rahat ilerleyemez, Jelert’i böyle oyundan düşüremez. Ama Kaan ilk yarıdan sarı kartı yer.
Okan hoca zaten birebir Kaan ile biraktirirsa keisnlikle Kaan zor duruma düşer. Ama tahminen barış ile birlikte sıkıştırma yapabilir.

Okan hoca zaten birebir Kaan ile biraktirirsa keisnlikle Kaan zor duruma düşer. Ama tahminen barış ile birlikte sıkıştırma yapabilir.

Renkdaş Maximen’i sıkıştırmaya çalışmak zaten Fener’in istediği şey.

Çünkü planlarında şu olur Maximen’i tutmak için 2-3 kişi basarsa açık verirsin bir noktada. Bunun üzerine çalışmaması mümkün değil Mourinho’nun.

Bu yüzden karşısına isterse takozun önde gideni olsun hızlı bir adam koymak gerekiyor. Sabri’yse Sabri, Jelert’se Jelert

Sarayı 10 numaraya koymak ben futboldan anlamıyorum demektir ,mertensin kesilmesi doğru ama 3lu ortasahaya dönmek gerek sara torreira demirbay yada berkan
Önemli olan kanatları değil ortasahayi tutmak ,fenerin dinamizmi geçen yıl göre yarı yarıya düştü ferdi yok osayi yok

42 yasindayim, bir cok fb-GS maclarinda heycan yasadigim yillar oldu ama asla sezonun ilk yarisinda bu kadar erken oynanan bir derbide heycanli olmadim.

Yine eskileri hatirlatan bir durum gibi. Onlar bizi yenmek icin ortaligi yikarlar. Biz maglub olsakta diger maclari kazanip sampiyonlugu yazdiracagiz.

0-1 bizim olsun bok gibi mac olsun no problem
valla en stresli olduğum kadıköy maçı healde şampiyonlukla biten maçtır ışıkların vs kapatıldığı.

elim ayağım dolanıyordu birbirine.

Sarayı 10 numaraya koymak ben futboldan anlamıyorum demektir ,mertensin kesilmesi doğru ama 3lu ortasahaya dönmek gerek sara torreira demirbay yada berkan
Önemli olan kanatları değil ortasahayi tutmak ,fenerin dinamizmi geçen yıl göre yarı yarıya düştü ferdi yok osayi yok
Berkan ya da Demirbay ile Sara'yı oynattığı kurguda zaten 10 no ol desen bile o 8.5'a kayar bu maçta

tjk nın BAY geçtiği hafta var - potansiyel olarak fenerle eşit puandalar aslında .

kesinlikle ve kesinlikle en kötü beraberliğe okeyim.

htta maçın havasında okan hoca bunu iyi okumalı - takımın maçtaki oyununa performansına göre hareket etmeli bu hususta.

Berkan sol bek oynayacak diye yaziliyor

Jakobs‘u sag bekte mi düsünüyor Okan acaba

10'ar milyona sağ bek ve sol bek aldık fakat beklerde Kaan Ayhan'la Berkan mı oynayacakmış? Puhaha işte buna gülerim

Berkan sol bek oynayacak diye yaziliyor

Jakobs‘u sag bekte mi düsünüyor Okan acaba
açıkçası berkan illa bek oyanaycaksa maximen' e yapışmalı . diğer tarafta tadic + mert bindirmeleri olur - nispeten daha kaan ya da oynatacaksa Jelert'e uygun.

oosterwolde + maximen çok daha hareketli ve fizik isteyen taraf bana göre.

o nedenle Kaan orda çok düşündürüyor beni - pas arası vs diye bir kaçırırsa direkt tehlike.(hakemsel faktörlere çok çok açık haliyle - penaltı jokerleri onlar bunlar)

2 puanlık farkın olması çok iyi yoksa psikoloji giderdi yangın da büyük çıkardı, ama şimdi yenilgi alsak dahi fb'nin depte bir beraberliğine bakar işler.

Geri
Üst Alt