⚽ SL 24/25 H:6 | Fenerbahçe 1-3 Galatasaray | MS | 21 Eylül

Sol bekte berkanı oynatırsa çok söverim. Ağır söverim.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

açıkçası berkan illa bek oyanaycaksa maximen' e yapışmalı . diğer tarafta tadic + mert bindirmeleri olur - nispeten daha kaan ya da oynatacaksa Jelert'e uygun.

oosterwolde + maximen çok daha hareketli ve fizik isteyen taraf bana göre.

o nedenle Kaan orda çok düşündürüyor beni - pas arası vs diye bir kaçırırsa direkt tehlike.(hakemsel faktörlere çok çok açık haliyle - penaltı jokerleri onlar bunlar)
Mevcut bek sikintisinda Jakobs her türlü oynar bence. Hele de ilk macinda iyi oynamisken. Bekleri Jakobs-Berkan yapacak gibi duruyor.

Ben Maximin‘in karsisina Berkan’dan ziyade Jakobs‘u koyarim. Ilk macinda saglam bir görüntüsü vardi ve gel git yapabilecek bir isim. Tabi sol ayakli olarak sag bekte ne kadar zorlanir soru isareti

Kaan ise bekte oynamayacaksa her türlü orta sahaya yazilmalidir.

Maçi totem niyetine izlemeyeceğim. 15 dakikada bir skora bakarım. Zaten sıkıcı olma ihtimalı fazla

2 puanlık farkın olması çok iyi yoksa psikoloji giderdi yangın da büyük çıkardı, ama şimdi yenilgi alsak dahi fb'nin depte bir beraberliğine bakar işler.
asıl biz kazanırsak onlardaki cümbüşü gör sen : ) 5 puan geriye düşmek var sene başında

Okan hocam oyun planını düzeltmiş görünüyor inş eski fantezi pres oyununa dönmez.

şüphe tek gerçektir
1726821301097.png

Berkanın sol bek oynaması intihar olur çöp anadolu takımı olmayacak karşıda

mourinho degil jose

Stresli olacak olan onlar, puan kaybinda kaosa suruklenirler. Biz yenilsek bile sadece 1p geriye dusuyoruz

O yuzden panik yapmadan sakin oynayip, son 2 macta oldugu gibi oyundan zevk almaliyiz

Jakops yerine Berkan demek ben futbolu bilmiyorum ya da tazminatımı istiyorum demektir başka açıklaması yok.

Ha Okan hoca kalkıp 4-4-2 çıkacağız sol kanat ise Jakops Berkan olacak derse okey.

Stresli olacak olan onlar, puan kaybinda kaosa suruklenirler. Biz yenilsek bile sadece 1p geriye dusuyoruz

O yuzden panik yapmadan sakin oynayip, son 2 macta oldugu gibi oyundan zevk almaliyiz
ve bizim fb maçından sonraki 6 maçın 4ü evimizde fb de daha çok deplasman var,daha fazla bile açılabilir fark,hele bi yenelim

Geri
Üst Alt