Fatih Yalçınkaya
Sarı Üye
- 20 Mayıs 2015
- 958
- 310
- 933
Fanatik fenerli bacanakla birlikte izeleyecez bakalım allahtan bizim evde değil benm tv ye bişry olmayacak inş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trabzonlu muydun kral senFanatik fenerli bacanakla birlikte izeleyecez bakalım allahtan bizim evde değil benm tv ye bişry olmayacak inş
Kırmızı şort ve kırmızı konçla çıktığımız hiç bir fb maçını yenemedik onların statında. Siyah şort siyah konç gibi güzeli yok benim için.Beyaz formayla çıkalım fantezi olaun
jesus dönemi gündüz 5 atarızları hatırlıyorum sonra stad buz kesmişti : )Yalnız garip birsekilde bizi inanılmaz kucumsuyorlar oyunlarından ziyade mou büyük hoca kafasindalar, gerçekten bambaşka bir şekilde çıkarsak şok olabilirler
Ya yok algı hep ya tırsıyor hepsi. Başta morinyoYalnız garip birsekilde bizi inanılmaz kucumsuyorlar oyunlarından ziyade mou büyük hoca kafasindalar, gerçekten bambaşka bir şekilde çıkarsak şok olabilirler
Kimmiş sakatKlasik Gökhan Gönül oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak sakatlıkları
ben bir kere o hatayı yaptım 2 sene ne bayram ne seyran konuşmadıkFanatik fenerli bacanakla birlikte izeleyecez bakalım allahtan bizim evde değil benm tv ye bişry olmayacak inş