⚽ SL 24/25 H:6 | Fenerbahçe 1-3 Galatasaray | MS | 21 Eylül

Sallai için direk böyle bir topçu diyorlar zaten olmusu varken yunustan böyle bir adam cikarmak çok makul gelmiyor bana..
Yunusun muazzam bir yeteneği var biraz kerem gibi oynamasını isterdim tabi top kaybinin suyunu cikarmamak sartiyla
Yunus topu daha değerli kullanabiliyor son 2 maçta bariz şekilde takımı rahatlattı birçok kez geriye gelip top çıkardı ama en sevdiğim yanı dar alanda verkaç, tek pas, duvar gibi düşünceleri aslında çok değerli.

Yunus topu daha değerli kullanabiliyor son 2 maçta bariz şekilde takımı rahatlattı birçok kez geriye gelip top çıkardı ama en sevdiğim yanı dar alanda verkaç, tek pas, duvar gibi düşünceleri aslında çok değerli.

Tabi herifin hakkını yemeyeyim son 2 senesi neredeyse çöp olan bir topçu için gerçekten çok motive başladı buna ben de seviniyorum ..Yunusu hiç bu kadar istekli görmemiştim belki zamanla hücum repertuarini da daha çok belli eder

Geçen 2 derbide ne yanlış şimdiyse ne doğru olacak onu konuşmak lazım bu takımın kimyasını bozulduğu sürece zaten başarılı olamazsın asıl takım olursan kazanabilirsin.

Kadıköy'e Berkan + Barış ile çıktık Torreira + Icardi yedekti 3 tane attık o zaman başka şeylere bakmak gerekiyor bir şeyler yanlış gitmiş o ortam bozulmuş.

Son 2 maçtır bariz şekilde defansif açıdan hırslı, çok pozisyon vermeyen aynı zamanda hücumda da fazlasıyla iştahlı bir takım vardı.

antep macinda yunus’un tum topla bulusmalari videosu var miydi? ben ilk yarinin tekrarini izledim. kanatta ve merkezde ozellikle dar alanlarda tum pas tercihleri kusursuz. hep en dogrusunu dusunmus.

ilk kez izlesem yerli phil foden diye cildirirdim

konyaspor sara-torreira-mertens orta sahasina karsi 17 sut atmis

yorum bu kadar

Bizde Osimhen var, İcardi var, Batshuayi var, Mertens var, Barış var, Torreira var, Sara var, Sanchez var, Sallai var, Jakobs var, Nelsson var, Abdülkerim var, Muslera var. Bu ligin DNA'sı Okan Buruk var. Ezip geçeceğiz herkes izlesin. Haydi Aslanlarım. 6/6 yapalım
-vq4evo.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fazla söze gerek yok. Bu derbi bu takımın iki sezondada rekorlarla Şampiyon oluşunun ispatı olacak. Osimhen ve İcardi ikilisinin uyumu ve mutluluğu, takımın harika oynayarak 5/5 yapması, Barış ve Sara'nın formu, Mertens Torreira Sanchez Muslera ve Aponun tecrübesiyle bu maçı kazanacağımıza ve tabiki Okan Hocamızla. Haydi Galatasarayım
InCollage_20240920_235608331.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yarin maci izlemeyicem kadikoydeki maclari son 3 4 senedir izlemiyorum

Hakem teroru bu migdesiz camia zaten tansiyon hastasiyim psikolojim kaldirmiyor kazanirsak oturup stressiz soverek rahat rahat tekrarini izliyorum tavsiye ederim
aman renktaş

2012deki süper final geldi aklıma

maçın yarısında yerdeki fayansları seyretmiştim kalpten gitme korkusuyla

Geri
Üst Alt