Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
2 mactir baya faydali oynuyor
Kesinlikle faydasız demiyorum 2 mactir cok rahat skor aldığımız için göze batmıyor yazıyorum buraya ilk puan kaybında yunus dümdüz oynuyor denecek ki böyle bir herif değil normalde..
2 mactir baya faydali oynuyor
Yunus topu daha değerli kullanabiliyor son 2 maçta bariz şekilde takımı rahatlattı birçok kez geriye gelip top çıkardı ama en sevdiğim yanı dar alanda verkaç, tek pas, duvar gibi düşünceleri aslında çok değerli.Sallai için direk böyle bir topçu diyorlar zaten olmusu varken yunustan böyle bir adam cikarmak çok makul gelmiyor bana..
Yunusun muazzam bir yeteneği var biraz kerem gibi oynamasını isterdim tabi top kaybinin suyunu cikarmamak sartiyla
Yunus topu daha değerli kullanabiliyor son 2 maçta bariz şekilde takımı rahatlattı birçok kez geriye gelip top çıkardı ama en sevdiğim yanı dar alanda verkaç, tek pas, duvar gibi düşünceleri aslında çok değerli.
Kendi sahamızda 10 kişi kaldıkları halde pozisyon dahi bulamazken City ile mi oynuyorduk?City'le mi oynuyoruz yarın?
Kina yakarsin 4-5 yersekKendi sahamızda 10 kişi kaldıkları halde pozisyon dahi bulamazken City ile mi oynuyorduk?

aman renktaşYarin maci izlemeyicem kadikoydeki maclari son 3 4 senedir izlemiyorum
Hakem teroru bu migdesiz camia zaten tansiyon hastasiyim psikolojim kaldirmiyor kazanirsak oturup stressiz soverek rahat rahat tekrarini izliyorum tavsiye ederim