Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.248
- 58.373
- 3.383
bunlar bizim son maçta olduğumuz gibi basacaz sokacaz diye takılıyor
genelde bu kadar motivasyon götte patlar
genelde bu kadar motivasyon götte patlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte lider budur.Evliler, yeni sevgili yapmış kardeşlerim!
gözlerinizin içinde, kalbimde yeşermesine izin vermediğim korkuyu görüyorum. gün gelir, insanlar eşlerine karşı cesaretlerini yitirebilir. tuttuğu takıma sırt çevirebilir ve tüm renkdaşlik bağlarını koparabilir; ama bugün o gün değil.
düşmanın zaferi ve harap olmuş siperler, bekler aslan çağının çöküşünü; ama o gün bugün değil, bugün savaşacağız!
bu dünyadaki tüm sevdikleriniz adına, sizlere, kalmanızı emrediyorum, galatasarayın'nın aslanları!"
Evliler, yeni sevgili yapmış kardeşlerim!
gözlerinizin içinde, kalbimde yeşermesine izin vermediğim korkuyu görüyorum. gün gelir, insanlar eşlerine karşı cesaretlerini yitirebilir. tuttuğu takıma sırt çevirebilir ve tüm renkdaşlik bağlarını koparabilir; ama bugün o gün değil.
düşmanın zaferi ve harap olmuş siperler, bekler aslan çağının çöküşünü; ama o gün bugün değil, bugün savaşacağız!
bu dünyadaki tüm sevdikleriniz adına, sizlere, kalmanızı emrediyorum, galatasarayın'nın aslanları!"
Mrb canımHain başkanı Atatürk düşmanı
UEFA dan tescilli çocukları
ömer çavuşoğlu+mahmut uslu+selahattin baki yönetseydi :/Maçın VAR Hakemi Onur Özütoprak oldu