⚽ SL 24/25 H:6 | Fenerbahçe 1-3 Galatasaray | MS | 21 Eylül

bunlar bizim son maçta olduğumuz gibi basacaz sokacaz diye takılıyor

genelde bu kadar motivasyon götte patlar

Evliler, yeni sevgili yapmış kardeşlerim!

gözlerinizin içinde, kalbimde yeşermesine izin vermediğim korkuyu görüyorum. gün gelir, insanlar eşlerine karşı cesaretlerini yitirebilir. tuttuğu takıma sırt çevirebilir ve tüm renkdaşlik bağlarını koparabilir; ama bugün o gün değil.
düşmanın zaferi ve harap olmuş siperler, bekler aslan çağının çöküşünü; ama o gün bugün değil, bugün savaşacağız!

bu dünyadaki tüm sevdikleriniz adına, sizlere, kalmanızı emrediyorum, galatasarayın'nın aslanları!"
İşte lider budur.

Evliler, yeni sevgili yapmış kardeşlerim!

gözlerinizin içinde, kalbimde yeşermesine izin vermediğim korkuyu görüyorum. gün gelir, insanlar eşlerine karşı cesaretlerini yitirebilir. tuttuğu takıma sırt çevirebilir ve tüm renkdaşlik bağlarını koparabilir; ama bugün o gün değil.
düşmanın zaferi ve harap olmuş siperler, bekler aslan çağının çöküşünü; ama o gün bugün değil, bugün savaşacağız!

bu dünyadaki tüm sevdikleriniz adına, sizlere, kalmanızı emrediyorum, galatasarayın'nın aslanları!"

Oglum alin lan su maci Allah askina kazanin
Bir hafta eglence ciksin bize puandan cok
Su morunhio koc koyun ve tum kucuk baslarin aglamasini izlemek istiyorum

Serefsizler okan hoca’ya bayagi kinlenmisler

Mac boyu hoca’ya hakaret edecekler

Umarim hoca sakin kalir ve cevabini saha da verir

Sadece taraftar degil onun bunun cocugu portekizli de hoca’nin üstüne oynayacak

Asla tuzaga düsmemeliyiz

Gerginlik bize yaramaz

Galip gelelim, bir iki akıl oyunuyla eksikte bıraktıralım. Bizim futbolcularda üstlerine oynayıp onları oyundan attıracak işler yapmalı.

Geri
Üst Alt