⚽ SL 24/25 H:6 | Fenerbahçe 1-3 Galatasaray | MS | 21 Eylül

Bu sabah kendimi salıp yenilgiye alıştırmıştım. Son bir saattir böyle takılıyorum:

Şizofren oldum resmen

Maçın sonucu ligi düşününce çok da umrumda değil açıkçası çok fazla kaybedecek bir şeyimiz yok baktığımda ama Okan Hoca da bu takımdaki oyuncu grubu da bize artık bir büyük maç galibiyeti borçlu

Sırayla Prag Deplasmanı, Fenerbahçe ile oynadığımız son maç, Beşiktaş kupa maçı ve son olarak Young Boys maçlarının hiçbirinde istediğimizi alamadık

Valla az önce bi muhabir muhtemel Fener 11'ini paylaştı, adamlar bildiğin çanakkale savunmaza çıkıyor lan eğer böyle çıkarlarsa,

Amrabat - İsmail
Şimanski - Fred - Maximin
Dzeko

Maçın sonucu ligi düşününce çok da umrumda değil açıkçası çok fazla kaybedecek bir şeyimiz yok baktığımda ama Okan Hoca da bu takımdaki oyuncu grubu da bize artık bir büyük maç galibiyeti borçlu

Sırayla Prag Deplasmanı, Fenerbahçe ile oynadığımız son maç, Beşiktaş kupa maçı ve son olarak Young Boys maçlarının hiçbirinde istediğimizi alamadık

Skoru geçtim şu maçların 1 tanesinde futbol oynamadık ya asıl can sıkıcı durum bu hani oynarsın skoru bulamazsın anlarim

Kopenhang maçınıda eklerim
Benim için son şansı bu maç, eğer rezalet bi skor çıkarsa hemen istifa etmesi lazım

Geri
Üst Alt