- 10 Mart 2013
- 121.500
- 158.172
- 5.068
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav sizin yüzünüzden twitterda orada burada son dakika güncellenmiş muhtemel ilk 11 aradım dedim herhalde 4-4-2 çıkıyoruz Muslera orta saha falanNe oldu yav ilk 11 mi açıklandı?
Neymiş üstadBu Fbliler'in yapacağı kareografiye Tff'nin izin vermemesi gerekiyo.Twitter'da şöyle 1-2 baktım da planladıkları kareografi onaylanırsa bizim de yapacağımız kareografilerin 1 sınırı olmaz..
Detaylı söylemeyeyim ama Okanla ilgili.Okan'ın ettiği küfürlerden dolayı hedefi O'nu belirlemişler.Tff onaylarsa Haldun Simavi Tarkan falan filan olayı da yasak olmazNeymiş üstad
ne yapacaklarmış?Bu Fbliler'in yapacağı kareografiye Tff'nin izin vermemesi gerekiyo.Twitter'da şöyle 1-2 baktım da planladıkları kareografi onaylanırsa bizim de yapacağımız kareografilerin 1 sınırı olmaz..
tarkan alinin karısını evliyken mi bekarken mi öpmüş acabaDetaylı söylemeyeyim ama Okanla ilgili.Okan'ın ettiği küfürlerden dolayı hedefi O'nu belirlemişler.Tff onaylarsa Haldun Simavi Tarkan falan filan olayı da yasak olmaz![]()
ne yapacaklarmış?
Tff onaylarsa işler karışırDetaylı söylemeyeyim ama Okanla ilgili.Okan'ın ettiği küfürlerden dolayı hedefi O'nu belirlemişler.Tff onaylarsa Haldun Simavi Tarkan falan filan olayı da yasak olmaz![]()
Deplasman tribününü hoparlöre boğmuşlar zatenTff onaylarsa işler karışırMilletin 1 Maç zevki vardı o da kavgaya döner
![]()
Koç denilen gavatar için farketmez.tarkan alinin karısını evliyken mi bekarken mi öpmüş acaba
bu maçta her türlü haltı yerler bizim sahadaki derbi yaklaştıkça sevgi pıtırcığı olur şeref yoksunlarıDeplasman tribününü hoparlöre boğmuşlar zaten
Çok olaylı geçecek
aman renktaş
2012deki süper final geldi aklıma
maçın yarısında yerdeki fayansları seyretmiştim kalpten gitme korkusuyla
Maçın sonucu ligi düşününce çok da umrumda değil açıkçası çok fazla kaybedecek bir şeyimiz yok baktığımda ama Okan Hoca da bu takımdaki oyuncu grubu da bize artık bir büyük maç galibiyeti borçlu
Sırayla Prag Deplasmanı, Fenerbahçe ile oynadığımız son maç, Beşiktaş kupa maçı ve son olarak Young Boys maçlarının hiçbirinde istediğimizi alamadık
Kopenhang maçınıda eklerimMaçın sonucu ligi düşününce çok da umrumda değil açıkçası çok fazla kaybedecek bir şeyimiz yok baktığımda ama Okan Hoca da bu takımdaki oyuncu grubu da bize artık bir büyük maç galibiyeti borçlu
Sırayla Prag Deplasmanı, Fenerbahçe ile oynadığımız son maç, Beşiktaş kupa maçı ve son olarak Young Boys maçlarının hiçbirinde istediğimizi alamadık