⚽ SL 24/25 H:6 | Fenerbahçe 1-3 Galatasaray | MS | 21 Eylül

Tadic ve dzeko çok mu atlet, mertens ileriyle bağlantımızı sağlayan tek oyuncu, yunus tercihi tartışılır tabiki ama sallainin durumunu bilmiyoruz, hiç izlemedik
Beni onların takımı çok ilgilendirmiyor. İzlediğim tüm büyük maçlarda Mertens ezildi. Oraya Sarayı koysa ortaya da formda Berkanı koysa arkamıza yaslanıp maç izlerdik.

Başarılar kardeşşşşşşş başarılarrrrrr

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tadic ve dzeko çok mu atlet, mertens ileriyle bağlantımızı sağlayan tek oyuncu, yunus tercihi tartışılır tabiki ama sallainin durumunu bilmiyoruz, hiç izlemedik
Tadicin güncel olarak fiziki üstünlüğü mertens den çok daha iyi. Kalite olarak mertens tadicten daha iyi ama bu maçlar biraz fizik güç istiyor malesef

Beni onların takımı çok ilgilendirmiyor. İzlediğim tüm büyük maçlarda Mertens ezildi. Oraya Sarayı koysa ortaya da formda Berkanı koysa arkamıza yaslanıp maç izlerdik.
Reis haksızsın demiyorum, umarım bir plan dahilinde çıkığımız bir kadrodur böyle düşünmek istiyorum, ama ben çok karamsar değilim

Arkadaslar en azından devre arasina (ligin) kadar bu ortasaha ile oynayacagiz. Yok yani adam alinmadı oraya bu mac ozelinde değil bu. Kadro kotu tasarlandı bundan sonra yapacak bir sey yok her sey okanda artık, gemiyi yanastiracak

Başkan eyw dedigin herseye okeyim. Ama sen bu orta saha ile bjk den 5 yedin akıllanır dedik aynı orta saha ile isvicrenin sonuncu takımına icerde dışarıda ezildin. Demekki akillanmamis. Bi rezillik daha istiyor sanirim
Bugun sonuc olumsuz olursa ne yonetimin ne hocanin kacacak yeri kalmayacak. Bu yaz transfer donemi yaptiklari sacmaliklarin bedelini basta yonetim sonra hoca seve seve odeyecekler. Yine de kazanslim diyorum. Benim rahatlik bu yuzden kardesim. Yenersek amenna, yenilirsek bokunda bogariz alayini.

Geri
Üst Alt