Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.824
- 11.724
- 1.473
Bu Morinho gizli define avcısı gibi biye çuvalla geziyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadıköy'de fenere koyduk keyifler tavan daha ne olsun, senin nasılKeyfin nasıl bumutum
Hem bizim havamız değişti;Zihin cimnastigi yapmak cok zevkli bi hal aldi beynimde. Sihirli degnek degmis gibi, her sey ne guzel oldu. 2 sene sampiyon olduk, eyvallah. Ama bugun ki mutluluk bambaska. Her seyi bok ettik derken birden nasil degisti havamiz yav![]()
nabız tesbitini müteakip şerbet servisi gibi
icardi zaha ziyechli takım bayerne karşı geri kalmayıp 117 km koşmuş arkadaşa göre, o zmn iyilerdi
şimdi godfather fln
bi de yorumcu diye para kazanıolar. komik !!!
nabız tesbitini müteakip şerbet servisi gibi
icardi zaha ziyechli takım bayerne karşı geri kalmayıp 117 km koşmuş arkadaşa göre, o zmn iyilerdi
şimdi godfather fln
bi de yorumcu diye para kazanıolar. komik !!!
nelsson hata yapınca onu yapacam bunu yapacam muhabbetlerini bilmiyorum. stoperlerle ilgili söylediği ve katıldığım en mantıklı şey geriye kaçan oyuncuların hem daha çok pozisyona neden olduğu, hem de takımı fazla geriye yasladığı önünde. fener'de çağlar-djiku da bu şekilde, bizde nelsson da bu şekilde. fener'in o tandemi oynarken osimhen penaltı çizgisinde bomboş göğüsle indirip mertens altıpasta aşırtmayla gol attı. nelsson da girdikten sonra irfancan'la hava topunu ilk hamlede bitiremediği için nesyri'nin şutunu boş kaleden çıkarmak durumunda kaldı.Nelsson hata yapınca gidip FMde düşürücem gibi saçma sapan yorumlar yapan biri Sinan, son 2-3 sene iyice afalladı
Extensor dönemlerinde haddini biliyordu.
Nelsson’un stoperliğine laf eden zaten futboldan anlamıyordur.
Yav ilk aponun geldiği sene sonrasında çıkan fm de Abdulkerim vb Galatasaray topculari neden böyle crespo-arda vs neden uçak gibi diye sorduğum için engellemişti beni. Egoist herifin tekiiyi bi yorumcu ama çok dediğim dedik biri. yunus her zamanki gibi sezona sağda girip top kayıplarını sıralasa kerem'i niye mobbingle yediniz o da top kaybediyodu ama en azından skor yapıyodu diye yangın yapardı. ziyech geçen sene ferdi kadar savunma bekinin karşısında adım atamadı, bu sene gene her hedef maçına sağ kanat çıktı, hala herifi eleştiriyo, bundan kurtuldu diye galatasaray yükseldi diyo. sanki ortadaki mertens ziyech'ten çok farklı olarak kalitesinden ziyade pancar motoru gibi enerjisiyle oynuyo.
önde sambacı arkada davulcu oynatınca bu oyuncular da ekstradan sırıtıyodu tabi, manu'ya-bayern'e verdiğin pozisyonların netini, karagümrük-kasımpaşa'ya veriyodun. şimdi ortadakiler sambacı, yanındakiler savaşçı olunca takım yükseldi. ortada ziyech de oynasa aynısı olurdu, osimhen'in yancısı olarak hatır gönül için hemen oynamaya başlayacak icardi yerine zaha da.
ha iyi kötü herif futboldan anlıyo 10 söylediğinin 8'i doğruysa, 2'sini egosuyla savsaklıyo. gene 10 söylediğinin 8'i yanlış olup 2'sinde tevazu gösteren demirkol gibi şikecilerden iyidir her türlü.
Son 3 senenin en istikrarlı stoperi Nelsson, muhtemelen varlığında en az gol yediğimiz de o.nelsson hata yapınca onu yapacam bunu yapacam muhabbetlerini bilmiyorum. stoperlerle ilgili söylediği ve katıldığım en mantıklı şey geriye kaçan oyuncuların hem daha çok pozisyona neden olduğu, hem de takımı fazla geriye yasladığı önünde. fener'de çağlar-djiku da bu şekilde, bizde nelsson da bu şekilde. fener'in o tandemi oynarken osimhen penaltı çizgisinde bomboş göğüsle indirip mertens altıpasta aşırtmayla gol attı. nelsson da girdikten sonra irfancan'la hava topunu ilk hamlede bitiremediği için nesyri'nin şutunu boş kaleden çıkarmak durumunda kaldı.
bunların hiçbiri kötü stoper değil ama büyük takım stoperi olmak başka ve bu oyuncular bu konuya paulista-becao-davinson ve hatta yetenek ve oyun bilgisi olarak çok geride olmalarına karşın abdülkerim kadar adapte olmuşa benzemiyolar. bunun fizikle çok ilgisi olduğunu da düşünmüyorum çünkü nelsson abdülkerim'in her anlamda 1-1.5 gömlek üstünde bi adam. ama apo'nun bayern'i bile yarı sahasından çıkarmayan yarım saatlik ön alan baskısını maalesef nelsson anadolu takımlarına karşı bile yapamıyor. 3'lüye dönüp nelsson'u ortada konumlandırırsak belki hem o kafaca daha rahat eder, hem de büyük ihtimal en sağlam çakılı savunmacımız iş görür ama okan buruk'un sistemi ve nelsson'un özgüven sorunlarını düşersek 2'li tandemde oynadığı müddetçe geçtim davinson'u, biraz fiziği toplamış abdülkerim'i bile aratır gibi gözüküyor.