- 6 Eylül 2014
- 93.108
- 64.100
- 4.488
Fener ve Beşiktaş'ı her türlü geçeriz biz Okan Burukla yaristayiz renkdas. İnşallah onuda gececezOnlara gelince çok iyimserlik..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener ve Beşiktaş'ı her türlü geçeriz biz Okan Burukla yaristayiz renkdas. İnşallah onuda gececezOnlara gelince çok iyimserlik..
İyimserlik değil bu. Diğer takımların berbat olduğunu söylüyorum. Okan hocanın da dengeli olmayan ayağa sıkma işleri mevcut. Ts harici ben bjk den falan bişey beklemiyorum fenere karşı açıkçasıOnlara gelince çok iyimserlik..
İcardi hoca olsa 5-6 kişiyi kadro dışı bırakırdı. Başta kerem,ziyech,nelsonokan burugu kovalım bu kadro kendi kendine sampiyon olur
8jk daha coskulu oynuyorda fenerde coşku hırs filan birşey yok yani yine tadic ve dzeko sayesınde ayakta kaldılar hatta net gol yiyeceklerdı boş kaleye sokamadı antalyalıKazanirlar demistim hic bakmadim sonucuna simdi baktim 2-0 temiz sonuc
Sen 3-0 dan mac verirsen adamlar kazanir
Yarin besiktasta kazanacak
Biz kazanmis olsaydik 60 dakka berabere gecildiginde elleri ayaklarina dolanacakti afferin hocam egon tatmin oldumu
Niye doğru değil hocam? İso kazana kazana gümbür gümbür giderken de diyorduk iso stres yönetemez sonlara doğru patlar diye ve patladi. Mourinho icinde diyorum stresi yönetebilir ama skor korumaya hucumcu cikarip 1-0 ken stoper almaya oyunu 3. Bölgeye yikmamaya devam ederse dünkü maç gibi bir tane kanat atağı iceri kesmece karambol gol olur. Göztepe maçı en büyük örneği. Goztepe macinda 2-0 dan puan verdiler.Fener kotu top.oynuyor ama lig bu, tokezlerler mantigi dogru degil, her hafta bu kalibrede takımlarla maclari var
Buyrun aldigimiz hava tamamen bozuldu okan buruk yüzünden.
Bjk maçı bizi kötü etkiledi. Yoksa yine bu kadar yangın olmazdı.Yani sırf şu yangın bitsin diye fb puan kaybetsin istedim ama Antalya malı beceremedi bir hafta sürer artık bu yangın adamın hiç hata yapma puan kaybı kredisi yok iki sezon şampiyon yapmış rekor puan almış ama durum bu ilginç gerçekten
Fbnin yendiği takımlar arka bahçeleri rize kasımpaşa bugün de bitik küme düşme adayı Antalya daha dirençli zorluk çıkaracak takımlarla oynamadılar
1 hamlelik işi vardı ve psikolojik olarak kırılmaya müsaitlerdi moral verdi okan bey dün5 puanken yarışta olmuyor muydu fener?
Evet avrupada kötü ş.liginde fena değildi b.munih m.united falan neredeyse kafa kafaya oynadı. Ama çok koşan pres yapan nispeten daha küçük takımlarına hep patladı.avrupa dahil değil istatistiğe
Başka yerde alırız morallerini hocam dert etme sen.1 hamlelik işi vardı ve psikolojik olarak kırılmaya müsaitlerdi moral verdi okan bey dün
Okan daha çok moral verir bunlara ne zaman tekmeyi vurma fırsatımız gelse hemen morallerini toparlıyor.Başka yerde alırız morallerini hocam dert etme sen.
Aynen geçen hafta yenildi fenere .Okan daha çok moral verir bunlara ne zaman tekmeyi vurma fırsatımız gelse hemen morallerini toparlıyor.
Fb liler biçiyor antalyalıları asla kart çıkmıyo