SL 24/25 H:7 | Antalyaspor 0-2 Fenerbahçe | MS | 29 Eylül

Onlara gelince çok iyimserlik..
İyimserlik değil bu. Diğer takımların berbat olduğunu söylüyorum. Okan hocanın da dengeli olmayan ayağa sıkma işleri mevcut. Ts harici ben bjk den falan bişey beklemiyorum fenere karşı açıkçası

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kazanirlar demistim hic bakmadim sonucuna simdi baktim 2-0 temiz sonuc
Sen 3-0 dan mac verirsen adamlar kazanir
Yarin besiktasta kazanacak
Biz kazanmis olsaydik 60 dakka berabere gecildiginde elleri ayaklarina dolanacakti afferin hocam egon tatmin oldumu
8jk daha coskulu oynuyorda fenerde coşku hırs filan birşey yok yani yine tadic ve dzeko sayesınde ayakta kaldılar hatta net gol yiyeceklerdı boş kaleye sokamadı antalyalı
yani gecen seneki hırslı baskılı oyunları yok
mou dna ları ile oynamış resmen

Geçen seneki fener daha korkunçtu valla kimse kusura bakmasın. Ön alanda çok fena basıp hemen kapip langirt gibi atiyorlardi golleri. Mourinho nun oynattığı bu top Terimin öne geçtiğinde oynattığı toptur. Terimle kaç tane öndeyken mac verdik. Az biraz bekleyin lig uzun. Antalya gibi kabız hücumu olan takim bile ilk yari neler yapti fenere karşı. Geçen sene top göstermiyorlardi anadoluda.

bok gibi oynayip kazandi fener, bizimki 3:0öndeyken maci verdi, nedeyim ben sana simdi okan buruk?

Fener kotu top.oynuyor ama lig bu, tokezlerler mantigi dogru degil, her hafta bu kalibrede takımlarla maclari var
Buyrun aldigimiz hava tamamen bozuldu okan buruk yüzünden.

Fener kotu top.oynuyor ama lig bu, tokezlerler mantigi dogru degil, her hafta bu kalibrede takımlarla maclari var
Buyrun aldigimiz hava tamamen bozuldu okan buruk yüzünden.
Niye doğru değil hocam? İso kazana kazana gümbür gümbür giderken de diyorduk iso stres yönetemez sonlara doğru patlar diye ve patladi. Mourinho icinde diyorum stresi yönetebilir ama skor korumaya hucumcu cikarip 1-0 ken stoper almaya oyunu 3. Bölgeye yikmamaya devam ederse dünkü maç gibi bir tane kanat atağı iceri kesmece karambol gol olur. Göztepe maçı en büyük örneği. Goztepe macinda 2-0 dan puan verdiler.

Yani sırf şu yangın bitsin diye fb puan kaybetsin istedim ama Antalya malı beceremedi bir hafta sürer artık bu yangın adamın hiç hata yapma puan kaybı kredisi yok iki sezon şampiyon yapmış rekor puan almış ama durum bu ilginç gerçekten
Bjk maçı bizi kötü etkiledi. Yoksa yine bu kadar yangın olmazdı.

Bunların taraftar kitlesi resmen koyun denilen kitlenin aynısı herifler 1 hafta önce nasıl rezil olduklarını unutup nasıl seviniyorlar üstelik şu oyuna seviniyorlar çok baskılı oynarsın rakibe too göstermezsin anlarım ama alakaları yok

Fb komik camia ya hoca değil oyuncu değil burası gs zekasından da komik

Fb liler biçiyor antalyalıları asla kart çıkmıyo

Çıkmaz tabi reis..Bizim teknik adam hakem güzellemesi yaparsa yorumcusu objektiflik kasıp bunları söylemezse yöneticinin Galatasaraylılıkla alakası olmazsa bu şerefsiz mhknin şerefsiz hakemlerine karşı daha çok oynarız.
Adamlar medyada güçlü arkadaş yöneticileri çatır çatır haklarını koruyor yorumcuları fanatik gibi savunuyorlar takımlarını.

Ulan sene başından beri uyduruk dört tane penaltı verildi alehimize..Kim dikkat çekti kim tepki verdi.
Özellikle bu medyadaki Galatasaraylıyım diye geçinen yorumcu bozuntularının Allah cezasını versin.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt