SL 24/25 H:7 | Antalyaspor 0-2 Fenerbahçe | MS | 29 Eylül

Manu nasıl bilmiyorum ama az biraz asılsalar 5 atarlar fbye
Manu bu hafta porto ile oynuyor. Büyük ihtimalle berabere bitirirler. Galibiyetleri yokken fb maçına çıkacaklar diye düşünüyorum. Fb medyasida tarihin en kötü manusu cekecek bjk lilerin ajaxa çektiği gibi.

8jk daha coskulu oynuyorda fenerde coşku hırs filan birşey yok yani yine tadic ve dzeko sayesınde ayakta kaldılar hatta net gol yiyeceklerdı boş kaleye sokamadı antalyalı
yani gecen seneki hırslı baskılı oyunları yok
mou dna ları ile oynamış resmen
Oyle oylede ben hazmedemiyorum halen 3-0 dan mac vermeyi uzunca surede hazmedeyecegim

Ikinci yaridaki takim neydi oyle Tarihte gordugum en kotu Galatasaray takimiydi

Uc pas ust uste yapamadi sanki 9 kisi filan kalmis gibi oynadik halen sinirim tepemde

şu ana kadar bu hafta tek berabere kalan maç biziz...

fenerin gecen seneye göre en önemli farklı hücum oyunu ve tempo bu dogru ama esas geçen sene hucum oynamalarına ragmen bukadar pozisyon vermıyorlardı
şimdi herif savunmayı 5liyor yine pozisyon veriyor

elbet atacak ayagı cöp olmayan takım denk gelir

fenerin gecen seneye göre en önemli farklı hücum oyunu ve tempo bu dogru ama esas geçen sene hucum oynamalarına ragmen bukadar pozisyon vermıyorlardı
şimdi herif savunmayı 5liyor yine pozisyon veriyor

elbet atacak ayagı cöp olmayan takım denk gelir
Yav atamasa bile karambol falan filan penaltı vs olacak elbet. Bugün çağların sıçtıgi gibi cok sicarlar defansta beklerken

Avukatlık yapmıyorum boş muhabbete öyle cevap
Sana şimdi bir cevap veririm de anlamaz papapan gibi avukatlığını yaparsın yine. Sana sadece tamam diyorum. Git başkalarını bol bol alıntılama saçmalığına ötede devam et. Sana birşeyi izah etmeyi gerek görmüyorum çünkü

Sana şimdi bir cevap veririm de anlamaz papapan gibi avukatlığını yaparsın yine. Sana sadece tamam diyorum. Git başkalarını bol bol alıntılama saçmalığına ötede devam et. Sana birşeyi izah etmeyi gerek görmüyorum çünkü
Hocam derbideki tekme değil mi haaaa ölçü değil o maç çünkü yendik

Adamlar durduk yere heveslendiler, geçen hafta GS puan kaybetmez, lig bitti kafasındaydılar. Durup dururken motive ettik

Geri
Üst Alt