⚽ SL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Kasımpaşa | MS | 28 Eylül

Maçın kötüye gittiğini, nerenin aksadığını burada televizyondan izleyen herkes anladı, bir hoca okuyamadı.
İkinci yarıdaki rezil oyunu düzeltmek için hiçbir şeyi doğru yapmamasının nedenini kimse açıklayamaz

Hoca da ego var ego
Besiktas macinda yapti orta sahayi bosaltti 5-0 oldu mac
Bu mac ilk yari 3-1 bitmis tamam rostasyonla maci kazandin iste
Devrede osimhen cikmis al Toreriayi maci bitir
Neden yapmiyor ben bu oyuncularlada kazanirim kafasinda
Al Sana iste boyle son dakikada atarlar
Bu macin buhrani sezon sonuna kadar bitmeyecek sadece 2 puan degil ozguven gitti resmen Fener iste bu yuzden sampiyon olamiyor yemeyeceksin son dakikada

ilk onbir tercihi: yanlış.

bu kadar rotasyon yapmışken çift forvete dönüp sistem değiştirmek: yanlış.

haydi çift forvet oynatacaksın, demirbay-sara orta sahasıyla maça çıkmak: yanlış.

bu kadar yanlışa rağmen 3-0 öne geçilmiş. doğru dokunuşlar yapılsa çok rahat 3 puan alınabilecek bir maçtı.

değişiklikler: tamamı yanlış.

bu iş net olarak hocaya yazar.

bir maç puan kaybı kredimiz vardı, bunu iç sahada yaşamak hele ki 3-0'dan yaşamak çok kötü oldu. artık bu kaybı telafi etmek için zor bir deplasmanı kazanacağız. başka yolu yok.

Ṣu ikinci yarinin aciklamasi yok. Yada var okanin oyuncu degisiklikleri

Maalesef Türkiye liginde rotasyon yapmak hep ters tepiyor oyuncu değişiklikleri ile düzeltmek daha da işi karıştırıyor

Gün senin günün yaz reis. Şansla maç almaya devam ederiz dinlenirsin yine o dönem

Yav yusuf vallahi sinirleniyorum kuran çarpsın, geçen sene benim bu adama neler yazdığım ortada, 1 kere bile eleştiri yapmadım 1 kere, yönetimin bokları yüzünden bizi aldı çıkardı.Ben şans falan demiyorum, bu adam aynı hataları tekrar tekrar yapıyor ya

2-3 maçtır hoca güzellemesi, orta saha güzellemesi yapılıyordu. Oysaki öyle olmadığını söylediğimizde boş yapma denildi
Fb de paok da gitti geldi maçlardı oysa ki. Bunu göremeyen çok kişi oldu hocayla beraber. Çok böyle maç olacak, torreira ve sara sahadayken bile.

Madem oyuncular yorgundu, gidip te niye Kağanı, Mertensi, Barışı alırsın oyuna.
Kerem de yoruldu çıkar işte al Berkanı...
Berkan ile Kerem i aynı anda oynatmak ne saçmalık...

Bakın ilk yarı oynanan oyun da Osimen'in fizik gücüyle uzun toplarda avantajlı olması ve seyirci gazıyla yaptığımız şuursuz baskı sonucu oldu. Kaldı ki ilk yarıda da adamlar gayet geliyordu kalemize. Sakın ilk yarıdaki oyunu öven yorumlara aldanmayın ilrde mahvoluruz o sistemle.

Okan efendi herkese can suyu oldu

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Böyle maç verilmez yahu bu maçlar psikoloji bozar..Düzgün atak yapamazsın gol yersin 1-0 yenilirsin anlarım 3-0 dan bir Anadolu takımına puan kaptırmak tam anlamıyla mallik

Geri
Üst Alt