⚽ SL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Kasımpaşa | MS | 28 Eylül

75 e kadad oyuncu değiştirmeyen adam 74 te bütün değişiklik hakkını bitirdi. Komedi bu kadar. Ula bari son dakikalada 1-2 hak biraksaydin

Jelert’in çekileceği tek yer yedek kulübesi ya da zararına satış ile başka bir takımın yedek kulübesi.

Berbat bir oyuncu korkunç gerçekten performans olarak amatör seviye adam. Değil 3-0 dan 3-3 oynadığı herhangi bir takım sırf kompakt oynamıyorsa 3-0 dan 3-5 bile olur

Mertens'in girmesine gerek yoktu. Barış da çok kötü. Attığı goller olabilir ama ben beğenmiyorum maalesef. Daha ayağı yere basan ve ne yaptığını bilen oyuncularımız olmalı.

oyun okuması ve oyuncu degısıklıgı ile 3 sene icinde aldıgımız mac varmı hatırlayan varmı ?

verdgi macları yazalım desek buraya düzine olur

Fark attığımız her maç aynı problemi yaşıyoruz bugün patladık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu kadar basit.
Yazacak okadar çok şey varki artık gına geldi.
Bu takım özellikle transfer dönemlerinde birazcık akıllı davransa hem avrupada hem ekonomik olarak uçacak ama işte iş bilmezlik paçalardan akıyor.

Bu galibiyetlerde ne yönetimin ne okan buruğum hiçbir katkısı yok.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Osimhenin attigi gollerin icine ettiniz
Allah bin belanizi vermesin
Yaziklar olsun hepinize mahalleden uc bes adam cagirsam iki uc pas yapar bir iki faul alip yere yatip maci bitirirdi

Rezil herifler

ikinci yarı tam rezillik oldu ama ilk yarıda da etkili değildik yav

skor yanıltıyor fena şekilde

maç 3 olurken bile oyunumuz akmıyordu.

zaten bu kasımpaşa'ya karşı iyi oynadığımızı görmedim ben.

2. Yarı başladı 10 dk geçti takım çıkamıyor baskın yiyor ama saçmalıklar devam ediyor.

Tek yapmasi gereken demirbay berkan degisikligi idi. Hadi osi de sakatlandi koy yerine yusufu veya suayipi

Bazi maclar degisiklik yapmaz, bu mac da degisiklil yapacagi tuttu beyzademizin

1 macla degil. Defalarca yapti bunu.
Kötü maçları oldu, çok büyük hataları da oldu özellikle YB ve Bjk maçları hata bile denemez tamamen batırdı eleştirelim ama direk hoca değil noktasına nasıl indiriyoruz? Sonuçta rekorları da, şampiyonlukları da aynı kişi aldı. Hocanın şu ana kadar geliştiremediği en büyük eksiği oyun tutma bu konuda hiç geliştiremedi kendisini mesela bunun farkındayım ve eleştiriyorum ama direk hoca değil, şansa ilerliyor diyerekte emeklerini yok saymakta yakışmıyor.

Bugün dedim bizden puan alamazlar ancak biz hediye ederiz diye aynen de öyle oldu kendi ellerimizle alın kardeşim şu 1 puanı dedik .. Davinson-Toreira-Osimhen-Sara bu 4lüden en az ikisi sahada olmalı rotasyon yapacaksa da bunu göz önünde bulundurarak yapmalı

Geri
Üst Alt