- 31 Mayıs 2011
- 8.586
- 6.982
- 1.483
O kadar moralim bozuk ki iki satır yazı bile yazamıyorum. Tüm takımın da hocanın da Abv. Yenilsek bu kadar koymazdı heralde. B.k gibi bir maçtı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mac 3-2 olduğunda değişiklik hakki kalmamisti hocam. Okan hoca sağolsun bütün haklarini 74 te bitirdi.Binlerce kez söylendi ama bide ben söyliyeyim bu adam oyun okuyamıyor. ikinci yarıda yaptığı değişiklikler ancak futboldan anlamayan sırf değişiklik yapayım adet yerini bulsun diyen adamın yapacağı işlerdi.
Yunusun iki zor maçtan sonra çok yorgun olduğu bariz belliyken üstelik ilk golü onun geri koşmayışı yüzünden yemişken Yunusu değilde çok temiz ilk yarı çıkaran sallai' yi neden çıkarırsın anlamak güç.
Ortasahada ayağına top gelince oyunu rahatlatan kerem demirbaydan kat ve kat daha iyi performans sergileyen Gabriel sarayı neden oyundan alrsın.?
Ortasaha artık error vermeye başladığında maç 3-2 ye gelmişken neden oyuna torrera ve sancezi almazsın?
Bunlar benim gözüme çarpan en büyük hatalarıydı bu maçta. 3-0 dan vasat vir anadolu takımına göz göre göre maç veriyorsan orda senin hocalığın sorgulanır kusura bakma şu skor 5-0 bjk maçından daha rezil bir skordur benim gözümde.
Ve ilk defa değil bu sürekli yaşanan durum hala yaşanmaya devam ediyor asla görmüyor hatalarını.94 de serbest vuruş almışız. Bütün takım rakip ceza sahasına doluşmuş. Topu geri kullanıyoruz. Herkes geri koşuyor. Sonra ileri şişirip topu kaybediyoruz ve golü yiyoruz. Geçmiyor sinirim!
Aga madem şişireceksiniz serbest vuruşu neden geri oynuyorsun? Madem paslaşıp geri oynayacaksın neden herkes ilerde?
Nasıl bir akıl tutulması
Yine tutardı takım da onu yapacak adamları oyuna atmadı hocamız sağ olsun içimizden geçti hepimizinGeçen sene böyle boktan maçlarda ikinarak hiç değilse skoru koruyorduk. Bu sene bu da olmuyor. Bjk maci mesela bir değişiklikle 4 tane yedik 2. Yari. Bu maç bir değişiklik hareketi 2 tane yedirtti
hala karı diyorsun enteresanLaubaliler sizi! Tüküreyim yorgunluğunuza! O kadar para alacaklar, benim aynı ortamda bile bulunamaycagim karılarla olacak ama burada beni uzexekler! Başlarim öyle işe ulan!!!
Fikstür. Öyle buyurdularşimdi hesabı kim ödeyecek arkadaşlar?
hic samimi gelmediBu maçı unutmayacağım