⚽ SL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Kasımpaşa | MS | 28 Eylül

Binlerce kez söylendi ama bide ben söyliyeyim bu adam oyun okuyamıyor. ikinci yarıda yaptığı değişiklikler ancak futboldan anlamayan sırf değişiklik yapayım adet yerini bulsun diyen adamın yapacağı işlerdi.

Yunusun iki zor maçtan sonra çok yorgun olduğu bariz belliyken üstelik ilk golü onun geri koşmayışı yüzünden yemişken Yunusu değilde çok temiz ilk yarı çıkaran sallai' yi neden çıkarırsın anlamak güç.

Ortasahada ayağına top gelince oyunu rahatlatan kerem demirbaydan kat ve kat daha iyi performans sergileyen Gabriel sarayı neden oyundan alrsın.?

Ortasaha artık error vermeye başladığında maç 3-2 ye gelmişken neden oyuna torrera ve sancezi almazsın?

Bunlar benim gözüme çarpan en büyük hatalarıydı bu maçta. 3-0 dan vasat vir anadolu takımına göz göre göre maç veriyorsan orda senin hocalığın sorgulanır kusura bakma şu skor 5-0 bjk maçından daha rezil bir skordur benim gözümde.
Mac 3-2 olduğunda değişiklik hakki kalmamisti hocam. Okan hoca sağolsun bütün haklarini 74 te bitirdi.

Yok bunu sani hazmedicez abi biz 3 0 dan nasi puan veriyorsunuz aklim almiyo.Yakin tarihteki en rezil maclardan biri

94 de serbest vuruş almışız. Bütün takım rakip ceza sahasına doluşmuş. Topu geri kullanıyoruz. Herkes geri koşuyor. Sonra ileri şişirip topu kaybediyoruz ve golü yiyoruz. Geçmiyor sinirim!

Aga madem şişireceksiniz serbest vuruşu neden geri oynuyorsun? Madem paslaşıp geri oynayacaksın neden herkes ilerde?

Nasıl bir akıl tutulması

Geçen sene böyle boktan maçlarda ikinarak hiç değilse skoru koruyorduk. Bu sene bu da olmuyor. Bjk maci mesela bir değişiklikle 4 tane yedik 2. Yari. Bu maç bir değişiklik hareketi 2 tane yedirtti

Şu rotasyon saçmalığını çıkaranın ebesini öpeyim o bacak kopacaksa bugün kopacak o adamlar oynayacak abicim sen bugün kazansan maç fazlanda olsa 8 puan fark yapıyorsun rakibin zaten psikolojik olrak bitmiş.. rotasyonu h içi yaparsın zaten.. madem bir bok yedin al lucası tut oyunu o zaman saçma sapan işler..

94 de serbest vuruş almışız. Bütün takım rakip ceza sahasına doluşmuş. Topu geri kullanıyoruz. Herkes geri koşuyor. Sonra ileri şişirip topu kaybediyoruz ve golü yiyoruz. Geçmiyor sinirim!

Aga madem şişireceksiniz serbest vuruşu neden geri oynuyorsun? Madem paslaşıp geri oynayacaksın neden herkes ilerde?

Nasıl bir akıl tutulması
Ve ilk defa değil bu sürekli yaşanan durum hala yaşanmaya devam ediyor asla görmüyor hatalarını.

Geçen sene böyle boktan maçlarda ikinarak hiç değilse skoru koruyorduk. Bu sene bu da olmuyor. Bjk maci mesela bir değişiklikle 4 tane yedik 2. Yari. Bu maç bir değişiklik hareketi 2 tane yedirtti
Yine tutardı takım da onu yapacak adamları oyuna atmadı hocamız sağ olsun içimizden geçti hepimizin

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maçı yarım yamalak takip edebildim
Becerikli golcülerimiz olmasa 0-3 bitecekmiş demek ki
Hep söylediğimiz şey
Bu takım oyuncular değişse de skor tutma oyunu oynayamıyor
3-0 da olsa, 5-0 da olsa hep pinpon maçı

Haftaya bakalim alanya napacak. Kasımpaşa teknik topa sahip olan bir takim iken alanya fizikli bir takim

Geri
Üst Alt