⚽ SL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Kasımpaşa | MS | 28 Eylül

Okan hocanın geldiğinden beri kendini geliştiremediği en büyük nokta. Oyunu tutamıyor, soğutamıyor. Maçı izlemediğim için net yorum yapamıyorum ama Torreira'yı oyuna almamış mesela büyük hata Sara çıkarken al onun yerine oyunu soğutsun, top tumana yardımcı olsun. Berkan'ı almış ama Berkan- Kerem orta sahası tam sürekli top kaybı yapıp rakibe atak devamlılığı sağlayacak orta saha. Oyun tutma ve soğutma işini bir türlü beceremiyor hoca. Ama yine de hoca değil, şansa şampiyon oluyoır falan diyerek emeklerini yok saymakta büyük kansızlık.
Kesinlikle, kerem Berkan orta sahası kötü bir orta saha, Kaan orta sağa olarak da değerlendirilmeli.
Berkan her zaman yardımcı oyuncudur iyi oyuncularla parlıyor, ama sorumluluk verdiğin zaman oynayamıyor

E onu diyoruz işte en kritik oyuncunun ve bölgenin alternatifi yok, hatta saranın da alternatifi yok. Keremi gördük. Allah öuhafaza sakatlansa biri nolacak. En kritik bölgesi eksik takım nasıl yeterli oluyor. Barışın yada jacopsun alternatifi olmadığı da daha beri dursun.
Barış'ın alternatifi var Sallai. Kerem ile geçen sezon şampiyon olduk ama Kerem'i Sara veya Berkan ile değil Torreira ve o tarz biriyle oynatabilirsin ancak ya da 3'lü orta saha ile. Sara'nın alternatifi olabilir o yüzden. Takımda Jacobs ve Torreira'nın alternatifi olmadığına ise katılıyorum ama bu maç kadro özelinde değerlendirilecek bir maç olamaz. Devreye kadar bizi gayet götürecek kadromuz var. Gerekirse Efe'yi oynatacaksın alt yapıdan. Ligde her kadronun kendine göre eksikleri var.

3-0'lık skor yanıltıcıydı maçın hiçbir bölümünde iyi oynamadık hatta 2. yarı şut bile çekememişiz tamamen hak edilmiş bir puan kaybı maçtaki tek drama 95'te gol yemek sadece. Torreira ve Sanchez takımın neredeyse %50'si bunu apaçık şekilde görmüş olduk pamuklara sarılması gereken iki isim. Maçla ilgili başka da yorumum yok.
Bi ara yanlış hatırlamiyorsam skor 3-0 iken bile Kpaşa'nın 4 şutu vardi kalemize

3-0'lık skor yanıltıcıydı maçın hiçbir bölümünde iyi oynamadık hatta 2. yarı şut bile çekememişiz tamamen hak edilmiş bir puan kaybı maçtaki tek drama 95'te gol yemek sadece. Torreira ve Sanchez takımın neredeyse %50'si bunu apaçık şekilde görmüş olduk pamuklara sarılması gereken iki isim. Maçla ilgili başka da yorumum yok.
Ya vallahi billahi dedim burda bizimkilere dedim bu maç dönebilir hatta ilk yarıda bile 3-2
Olacak pozisyonu buldular.
Bizim takım laubali oynuyor paok maçında bile 1-0 ken saçma sapan oynadı oyunun temposunu ayarlayamiyoruz

Kereminho kariyerinin sonuna kadar bir daha asla gs forması giymemeli

Torreira cezalı değilse bacağı falan kopmadığı sürece 11e ilk yazılacak adamdır

Patatessporla oynasan dahi saçma sapan rotasyon yapılmamalı, birkaç puan farkla şampiyon olunan ligde 3-0dan 2 puan vermek rezilliğin daniskası

saglik olsun saglik A.Ş.
yarın alex tıklarsa keyfim yerine gelir

Yani yazmayacaktım da hoca başlığına yazmak saçma geldi bunu. Milleti bir sağa bir sola gönderip ambale edeceğine Kaan'ı oyuna alırken Yunus'u değil Demirbay'ı çıkarsaydı maçı bağlamıştı 3-1'e. Büyük akıl tutulması bu maçın ikinci yarısı.

Yani bu maçın psikolojik etkisi cidden kötü oldu üzerimizde. Neden dersek 35dk da 3-0 olmuş etmis. Bazilari diyor ki usta ayaklarla attik. Ee abicim bu oyun böyle atmayalım mi yani onların amacı kötü de oynarken maçı çevirmek zaten. 3 puan cepte puan farki 8 derken bu kaybi kabul etmiyorum. Çok kötü oynayip 1-0 skora yatip berabere kalsak inanin bu kadar koymazdi. Bu maçı ancak önemli bir deplasmandan alinacak net bir galibiyet unutturur. Sezonun ilerleyen aşamalarında bu maçın 2 puan kaybinin ne kadar önemli olduğunu anlayacağız. Çünkü fenerde gitti evinde saçma sapan puanlar verip şampiyonlugu verdi. Bizim avantajimiz icerde vura vura kayıpsız ilerlememizdi. Artık o da yok oldu. Simdi 2-0 öne gecsek bile topcular korkacak sinecek. Hele 1-0 da falan aman aman diyim. İnşallah bu maçtan büyük dersler alınır. Burasi kimsenin babasinin çiftliği değil. Herkese oynama sözü verilemez. Kim iyiyse o cikar oynar. 5-6 adam birden lig macinda değiştiremezsin. City deplasmanina gitsek sonuna kadar haklısın. Dünya haritasinda takımın ülkesini zor gösteririz o deplasman öncesi rotasyon yapsan nolur yapmasan nolur. Kabul edemiyorum arkadaş kabul edemiyorum. 3 olmuş ne güzel çay içme moduna geçmişiz etmişiz. Yok illa bir stres kaos yaşanacak

Not bu maçın alanya maçı ile de alakasi yok. O maçta hakem doğradigi icin puanı vermiştik. Burada altin tepsiyle hediye ettik maçı.

Geri
Üst Alt