⚽ SL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Kasımpaşa | MS | 28 Eylül

bu arada bence bir tane dribling üzerinden üretecek oyuncu lazımdı.

takımda o tip bir adam yok.

barış'ın rakibin içinden geçmesine kalıyoruz sadece. rakip fiziksel olarak düşmedikçe yemiyor onu.

yunus yaparsa yapıyor işte.

okan kanat isterken haklıydı.

geçen seneki hatay deplasmanına benzedi hakikaten. orda da avrupa'da kaan'la biraz takıma benzemişken sergio rotasyonu yapmıştık, elimizdeki maçı güle oynaya rakibe hediye etmiştik. gene fener dostu, galatasaray düşmanı bi ekibe puan hediye etmemiz de işin diğer ortak noktası. demek ki bu tarz bilenen ve mamalanan rakiplere karşı deneysel işleri ekstradan ertelemek gerek, fener gibi 2 tane hediye gol atıp bunlar nasıl olsa bize atmaya kıyamaz diyecek lüksümüz yok bu tarz gavad camialara karşı.

geçen sene hatay maçından ders almamışız, umarım bu seferkinden alırız. nasıl bu puan kayıpları birbirinin izdüşümüyse sene sonundaki puan durumu da aynı olur diye umut edelim diyelim, yapacak bişey yok bu saatten sonra.

4-4-2 ucube bir sistemdir.Eski kalmış bir sistem.352 oynamak gerekiyor

Bu arada burada çoğu sinirli kızgın ve bu kızgınlıkla eleştirinin dozunu daha çok arttıran arkadaşları da anlıyorum. Maçı bende izleseydim ve bu yorumlarda okuduğum anlara canlı şahit olsaydım ben de eleştiriyi daha sert yapardım muhtemelen. O yüzden bu hataları canlı yaşadığınız için içinizi sert biçimde olsa da dökmek hakkınız. Ben sadece ufak bir avantaj kaybettik hala puan farkıyla lider biziz ve avantaj hala bizde o yüzden bunu düşünerek biraz da rahatlayın.

Şu maçı az sonra bir daha oynayalım hoca daha kötü değişiklikler yapar.

Su icardi ile cift forvet oynamak net intihardir Osimhen insan ustu kosmasa ilk yarida kevgire donerdik bu sene bu iki oyuncunun birlikte oynstma sevdasi yuzunden mahvolucak

Icardi kotu kardesim kosamiyor fizigi kotu
Bu fizikle oynayamaz elinde osimhen var oynuyor ne diye cift forvet yapiyorsun

Icardi degil krali gelse kotuyse oturacak
Osimhen varsa osimhen oynar Mbappende olsa klubede oturur bu kadar basit

Yok yorgunlukmuş yok rotasyonmuş palavra..Milyonları ben almıyorum.Bir zahmet oynasınlar 3,4 günde bir maç.
Sanchez,torriera,sara,osimen,barışı rotasyona sokamazsın..oynanan oyun git gelli..rakibe çok açık veren bir oyun.Tamamen bireysel oyuncuların ayağına bakılan bir oyun.Bunlar her maç oynayacak arkadaş..Al sonucu yavaş yavaş çıkart.
Kadro abartıldığı kadar süper falan değil.bu kadar kodroda değişiklik olmaz.Ama nerde okar burukda o yetenek.

Heleki öyle bir ssorun varki okan buruk bazı oyuncuları çıkarmayada korkuyor.Herkes sanki oynamak zorunda.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Su icardi ile cift forvet oynamak net intihardir Osimhen insan ustu kosmasa ilk yarida kevgire donerdik bu sene bu iki oyuncunun birlikte oynstma sevdasi yuzunden mahvolucak

sorun icardi değil üstad ortasaha zayıf kalıyor kaldırmıyor ya 3 5 2 yada tek forvetli sistem tek çözüm

Yok yorgunlukmuş yok rotasyonmuş palavra..Milyonları ben almıyorum.Bir zahmet oynasınlar 3,4 günde bir maç.
Sanchez,torriera,sara,osimen,barışı rotasyona sokamazsın..oynanan oyun git gelli..rakibe çok açık veren bir oyun.Tamamen bireysel oyuncuların ayağına bakılan bir oyun.Bunlar her maç oynayacak arkadaş..Al sonucu yavaş yavaş çıkart.
Kadro abartıldığı kadar süper falan değil.bu kadar kodroda değişiklik olmaz.Ama nerde okar burukda o yetenek.

Heleki öyle bir ssorun varki okan buruk bazı oyuncuları çıkarmayada korkuyor.Herkes sanki oynamak zorunda.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Neyin yorgunlugu kardesim mac 3-0 oldugun yerde tecrubenle top cevirsen elli kere mac bitecek birsey yapmana gerek yokki
Bu resmen akil tutulmasidir topu yere indirip
Pas yapsan sirtini dayayip iki faul alsan mac biter bu tamamen panik

bu arada bence bir tane dribling üzerinden üretecek oyuncu lazımdı.

takımda o tip bir adam yok.

barış'ın rakibin içinden geçmesine kalıyoruz sadece. rakip fiziksel olarak düşmedikçe yemiyor onu.

yunus yaparsa yapıyor işte.

okan kanat isterken haklıydı.
Yunus ilk yarı 3-0 ken sürdü sürdü cevirdi icardi iyi kontrol edemedi etse belki 4 olacakti ama yunusun merkezden delici haliyle pozisyona girmistik. Yunusu beğenmeyenler izlesin ilk yari tüm iyi organize ataklar yunus+ sara ile geldi. İkisi bir çıktı takim taylanli orta saha gibi takildi

Hep söylüyorum bunları city bile cift forvet oynayamaz abi hayvan gibi kadrosuyla. Cift forvet bitik bir sistemdir hiç bir kulüp oynamıyor artık bal liginde bile oynanmıyor cift forvetle.

Geri
Üst Alt