⚽ SL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Kasımpaşa | MS | 28 Eylül

Böyle bir takım mı olur. Son dakika stoperler niye ileri çıkıyor çıkınca niye geriye oynuyorsun. Bu nasıl bir iletişimsizlik nasıl bir saçmalık. Terim olsa döverdi bunları
Çok saçma bir olaydi yav o. Kornere doğru koşup orda kaybetsen bile bu kadar saçma olmazdı. Herkes ileri gitti büyük ihtimalle topu orda bir yere indirir uyuturuz dediler ama bu seferde herif uzun vurmadi oraya doğru. Tamamen kereme yazar bence planlı falan bir olay değil. Gözü yemedi büyük ihtimalle topu içeriye yetistiremem kasimpasaliya atarsam herifler ucak gibi çıkıp yersek diye benden gitsin top jacops ne bok yiyorsa yesij diyip jacopsa atti topu

3-3 beraberlik ve 1 puani haneme yazarim. Asla 2-0 yenilmeyi kabul etmem. Seni de anliyorum hocam ama romantiklige gerek yok. Her takim kazanir ya da kaybeder, biz bugun berabere kaldik.

Hocaya guvenimiz tam. 14-15 senedir bu forumdayim bu kadar pesimist bir taraftar hatirlamiyorum.
Realist bakınca puan konusu evet ama hocaya güvenimiz tam falan değil. Güvenmemiz için elimizde ne varsa tek tek alıyor kendisi. Deme şimdi bana 2 sene üst üste şampiyon oldu falan. Kendi bacağına sıkmaya devam ediyor. Eylül bitişiyle beraber 3. fecaat iş. Ne kaybettik peki. Bir kupa (5 yiyerek), şampiyonlar ligi. Umarım bugünkü olay takıma olumsuz yansımaz.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabah 10'da kalktım, gitsem mi yoksa kulübe mi devretsem yine düşüne düşüne saati 3 ettim sonra dedim ki gitmeme hakkımı kış aylarına bırakayım şimdi hava güzel iken maçı kaçırmayalım.

Metrodan indim, kadro belli olmuş zaten başımdan aşağı kaynar sular döküldü, biz bugün eğirisi doğrusuna denk gelip 5-0 kazansaydık bile futbolun doğrularını yapmamış olacaktık.

2 tane striker ile kanat forvet özellikli 1 kanat oyuncusuna 2 tane rakipten top kapması çok zor olan geçirgen 2 tane 8,5 numara ile dünyanın hiç bir yerinde futbol müsabakasına çıkamazsın, bu ciddiyetsizliktir.

Maç 4-0 olsa dahi 4-4 olabilme potansiyeli taşıyordu çünkü rakip çok kötü olmasına karşın 2-3 üst üste doğru pas yaptığı an dalga dalga gelebiliyordu, statta olan herkes 3-2 olursa 3-3 olacağını biliyordu.

Takımda ayrıca hala 2 sene üst üste şampiyon olmanın rehavetini yaşıyor bu şu durumlarda ortaya çıkıyor, 3-2 olmuş; eyvah ya gol yersek diyen oyuncu yok aynı iştah ve konsantrasyon yok, rakip 90. dakika BAY ile Berkan'ın yanından geçip gidiyor ama bizimkiler ya yersek şampiyonluk gidiyor veya maç gidiyor eyvah diyemiyor çünkü gevşeklik var.

Oynayanı konsantre etmek zor oynamayanın tribi ile uğraşmak daha da zor. FB maçında oynayacak dendiği ve kendini öyle hissettiği için oynamayan Berkan o maçın devre arası herkes soyunma odasında iken sahada kulübenin içerisinde tek başına oturmuş trip atıyordu, BAY'ın tafraları, Batshuayi'nin umursamazlığı hepsi ciddi hocalık becerileri istiyor, bunu Okan hocanın başlığında açarız.

Kişileri kendi başlıklarında değerlendirebiliriz ama bu maç özelinde yaşanılanın tarifi yok, sözün bittiği yer.
Fenerbahçe'nin sezon başlangıçları gibi oldu, sükseli giriş ve içeride skandal puan kayıpları, işimiz çok zor çünkü hocamız hatalarında pek ders çıkarmıyor.

Gel de bu gece uyu..

Bir serzenişim de takımdaki ağır toplara. Yav kardeşim işler iyi giderken babam da çıkıp kamera önünde konuşur. Ne diye sallai jelert falan kamera önüne atıyorsunuz. Bu mu Galatasaray sahiplenisi. İyi günde herkes sahiplenir çıkıp 2 kelam edip özür dilemek çok mu zor futbolcu olarak.

Bu gece forumda haliyle herkes gerildi öfkeyle hocaya sallandı haklı olarak. Gerçekten samimi eleştiri yapanlar haricinde bazı kişilerdeki "ben demiştim , kaç kere dedik, hoca değil, şansa gidiyoruz, gördünüz işte" gibi mesajlarda artık irrite eder oldu.. Eleştiriye eyvallah da her puan kaybında aynı tipler aynı tarz..Bu tarz yazanların derdi de zaten haklı çıktım bak egosu..maç siniri falan da değil bu..sırf haklı olmak için puan kaybı bekleyen, eleştiri kılıfı ile yazan bu takıntılı tipler forumda toksik bir ortam oluşmasına sebep oluyor maalesef.

Bi zevkimiz var onunda icine etti. Seninde bi zevkinin icine etsinler okan

Bir serzenişim de takımdaki ağır toplara. Yav kardeşim işler iyi giderken babam da çıkıp kamera önünde konuşur. Ne diye sallai jelert falan kamera önüne atıyorsunuz. Bu mu Galatasaray sahiplenisi. İyi günde herkes sahiplenir çıkıp 2 kelam edip özür dilemek çok mu zor futbolcu olarak.
Muslera falan açıklama yaptı.

Demirbay'ı kötülemek için söylemiyorum ama geçen seneki Kasımpaşa dep bir kez daha izleyin fiziksel üstünlük ve tempoyu kabul ettiren ezip geçiyor.
Aynen öyle. Bu kasımpaşa da fiziksel olarak güçlü bir takımdı ve tıpkı prag,y.boys,kopenhag gibi ikili mücadelede ezdi bizi özellikle osimhen çıkınca. Torreira sanchez de yok zaten

Derbiyi kazanmışsın 6 da 6 yapmışsın, fikstür avantajı sende, rakibinle 5 puan fark var, içerideki maçta 3-0'ı yakalamışsın, moral motivasyon harika, Osimhen 2 tane sallamış, tribünde keyifler yerinde... Ya sen şunu nasıl başardın hoca? En kötü senaryoda bile olmayacak şeyi başardı vallahi pes.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GS tarihinde şu yok bu yok diyorsunuz da bu oyun sistemiyle var maalesef. YB'a da elenirsin, kupa finalinde 5' de yersin, 3-0'dan maç da verirsin.

Bu sene iyice ayyuka çıktı, her maç 1 gol yememiz garanti gibi artık. Son anda x topçunun müdahalesi ile ilerlenmez hep.

Paok maçını hakettik mi, evet. Peki Günay'ın kurtardığı pozisyon gol olsaydı ne olacaktı?
Fb maçını hakettik mi, evet. Peki ilk golü onlar bulsaydı ne olacaktı, örneğin Şimanski ile.
Konya'yı yendik, hakettik mi, hayır. Bugün 2. devredeki gibi berbat bir oyun oynadık, atamadılar.
Bugün 3-0 öne geçtik, maçın sonuna baktığımızda beraberlik için adil diyoruz.

Her oyuncu grubuyla, her dizilişle aynı şeyi yapmaya çalıştığımız sürece bunları yaşayacağız. Sıkıldım, yoruldum ben bu oyundan.

3-1 olunca bu maçın dönme ihtimalinin hiç zor olmadığını düşünüyorsak, ortada bir sorun var demektir. 95 olmuş 3 kişi topa koşuyor, 1 pasla oyundan düşüyorlar.

Hoca gitsin demiyorum fakat şu oyunu tutma konusunda artık farklı şeyler yapmalı. Maçın 3 halinde de aynı şeyi yapamazsın yav. Böyle bir oyun anlayışı olmamalı.

Görmedim onu yaptiysa lafimi geri alıyorum
Muslera’nın değerlendirmeleri şu şekilde:

“İlk 45 ile ikincisi arasında farklı bir maç oldu. Topa sahip olduğumuz, topu hareket ettirdiğimiz farklı bir oyunumuz var. İkinci yarıda aynı değildi. Bunu gösteremedik. İkinci yarıda değişiklikler de yapıldı. Kasımpaşa çok iyi bir takım. Onlara da saygı göstermek gerekiyor. Onlar da iyi mücadele ettiler. Geçen sezon da bu tarihlerde bir mağlubiyet almıştık. Sanırım Hatayspor maçıydı. Kendimize tekrar gelmemiz ve mücadele etmemiz gerekiyor. Kendimizi eleştireceğiz. Hatalarımızdan ders çıkarıp devam edeceğiz. Çok uzun bir yolumuz var.”

“HER ZAMAN KAZANMAK İÇİN OYNUYORUZ”

“Her zaman kazanmak için oynuyoruz. İlk yarıda iyi bir oyun ortaya koyduk. Sonunda berabere kaldık. Bundan dolayı üzüntülüyüz. Maç maç devam ederek buradan ders çıkarmamız ve hatalarımızı düzeltmemiz gerekiyor. Önümüzde Avrupa maçı var. Ardından Alanya ile mücadelemiz var. Bunlara kazanmak için çıkacağız ve mücadele edeceğiz.”

Açıklamasında özel bir şey yok ama yapmış. Osimhen, Sallai, Muslera açıklama yapmış.

Realist bakınca puan konusu evet ama hocaya güvenimiz tam falan değil. Güvenmemiz için elimizde ne varsa tek tek alıyor kendisi. Deme şimdi bana 2 sene üst üste şampiyon oldu falan. Kendi bacağına sıkmaya devam ediyor. Eylül bitişiyle beraber 3. fecaat iş. Ne kaybettik peki. Bir kupa (5 yiyerek), şampiyonlar ligi. Umarım bugünkü olay takıma olumsuz yansımaz.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan hocaya guvenimiz tam degilse bitmisiz biz okeye donuyoruz demektir. 2 kere ust uste sampiyon olmus, basimizda oldugu her sezon bizi zafere tasimis ve her sezon basinda hakli ya da haksiz elestirilere ugramis bir hoca. Bjk ve YB maclarindan sonra da herkes biletini kesmisti hocanin ama sonrasinda kritik maclarda galibiyet ve takim cehresinin degisimi arti oyunda degisime gidilmesi ortami yumusatti.

FT dahil ben bu kadar net ve GS genlerine uygun bir hoca gormedim. Bir Kasimpasa beraberligiyle de hocayi yemeyi adil gormuyorum.

Gonul ister ki her maci kazanalim, ama oyle bir olasilik yok. Elbet bir yerde takilacagiz, takildigimizda da panik tepkiler vermeyecegiz. Biz diger kulupler gibi degiliz. Bunu artik kafamiza yazalim.

96-97den beri cine5te yayınlandığından beri teleon dahil bütün maçlarımızı izlerim kendi evimizde 11 e 11 oynanan maçta 3-0dan 3-3 maç verdiğimizi hatırlamıyorum.Maç oynanırken kesilip sigara traş bıçağı reklamı giriyordu hatırlayan hatırlar.
Derbi değil avrupa maçı değil.Bu maç bjkdan 5 yemekten daha fazla koydu.Çok sinirliyim atamıyorum.
Varsa öyle maç söyleyin özetini izleyelim böyle rezil oynamamışızdır onda bile.şutsuz yarı tamamladık vay be.....

hoca normalde değişiklikleri geç yapar bu maç 74'de tüm hakkını bitirmiş bu da plan hatası 3 1 güvenilecek bir skor değil 3 değişikliğini yaparsın diğerlerini beklersin maçın gidişatına göre elinde davinson, torerria var sokarsın hoca kendini değişiklikler konusunda bir türlü geliştiremiyor

Geri
Üst Alt