⚽ SL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Kasımpaşa | MS | 28 Eylül

Zamanında Hamit Altıntop topu alır 5 dakikayı çizgide yerdi. Dakika olmuş 94, biz faul kazanmışız, gel gör ki ordan domino etkisiyle golü yemeyi becerdik.

Yapsana şurada faulü 5 kişi merkezde kalmış hiçbiride 1 tane adam tutmuyor 5 oyuncu 2 oyuncunun başına dikilmiş izliyorlar.

Faul yapsan en fazla 1 atak fırsatı verirsin 3 stoperin var cepheden karşılarsın harbiden yazıklar olsun.

jsvvula.jpg

Hocam tamamen skora göre davrandi ya. Maç 2-1 olsa kesin torr girerdi. Zaten 3-1 falan diye güvenip berkani falan aldı işte. Keske ilk yari 3-2 bitseydi o zaman daha ciddiye alip bu maçı bu hale getirmezdik eminim.
Keşke ben de öyle dedim maç bitince keşke o golü yeseydik diye. Ama akıllı bir hoca o golü yedik sayıp ona göre önlem alırdı bence. Kendisi bu maçı 3 2 bitirebilseydi hiçbir defoyu görmeyip konusunu bile açmıcaktı onu biliyoruz. İşte bu konu beni ürkütüyor. Aynı hataları yapması ve sonuç odaklı olması. Bazen o puanı vermezsin o golü yemezsin ama yemiş gibi önlem alırsın böyle büyük hoca olunur bence.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yapsana şurada faulü 5 kişi merkezde kalmış hiçbiride 1 tane adam tutmuyor 5 oyuncu 2 oyuncunun başına dikilmiş izliyorlar.

Faul yapsan en fazla 1 atak fırsatı verirsin 3 stoperin var cepheden karşılarsın harbiden yazıklar olsun.

jsvvula.jpg
Hocadan kaynaklı. Takım savunması yerleşimi falan rezalet

normalde zaman geçtikçe insan sakinleşir ya şuan saat ilerledikçe okana kereme nelssona felan nefret duymaya başlıyorum hiç normal değil

Hocadan kaynaklı. Takım savunması yerleşimi falan rezalet
Yav adnan üstad bunun hocayla ne alakasi var bu net topcuya yazar 90+4 te orda alamiyosan indircen o adami. Hocalık bir olay değil bu yapma tamam çok elestiriyoruz da bu tamamen topcunun is bilmezligi. Duran topta herkesin ileri gidip topa vuracak adamin stoperde bekleyen solbeke dönmesi de mi hocanın hatasi? Tamamen oyuncularin is bilmezligi. Burda müdahale etmemesi aman ben faul yaparsam o duran toptan gol yersek beni keserler denmesi. Frikik olayı da tamamen aman ben topu bizimkilere atamazsam kontradan yersek beni yerler yanimdaki lavuga atayim o ne bok yerse yesin olayi

Hocanın suçlu olduğu çok an var ama bu ona dahil değil bunun saha içinde hiçbir açıklaması yok skoru korumaya odaklanmayan nasıl olsa galip geldik havasına girmiş oyuncularda var.
Bu genel mantalite sıkıntısı. Paok karşısında 2-1 öndeyken fb karşısında 3-1 öndeyken de rakip bizim ortasahayı transit geçiyordu. Adam hem sayıca hem yerleşim olarak pamuk gibi geçirgen ortasahalar kuruyor. Ortasahası bukadar delik deşik olan her takım çok pozisyon verir

Yav adnan üstad bunun hocayla ne alakasi var bu net topcuya yazar 90+4 te orda alamiyosan indircen o adami. Hocalık bir olay değil bu yapma tamam çok elestiriyoruz da bu tamamen topcunun is bilmezligi. Duran topta herkesin ileri gidip topa vuracak adamin stoperde bekleyen solbeke dönmesi de mi hocanın hatasi? Tamamen oyuncularin is bilmezligi. Burda müdahale etmemesi aman ben faul yaparsam o duran toptan gol yersek beni keserler denmesi. Frikik olayı da tamamen aman ben topu bizimkilere atamazsam kontradan yersek beni yerler yanimdaki lavuga atayim o ne bok yerse yesin olayi
Ben adam indirmekten bahsetmiyorum. 95. dakikada yerleşik haldeyken neden bu takımın ortasahası hala bukadar kolay geçiliyor onu diyorum. Bu takımın en büyük sorunu ortasaha geçirgenliğinin aşırı fazla olması

Geri
Üst Alt