⚽ SL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Kasımpaşa | MS | 28 Eylül

Hazırlık maçları dahil, sezon başında beri takım savunmasını yapamıyoruz. Çok pozisyon veriyoruz. Geçen sene böyle değildi.
7 macta 8 gol yedik. Gol yemedigimiz tek mac rize maçı. Penalti dahi olsa adanadan bile gol yedik. Geçen sene 7 macin 3unde gol yemisiz 4 unde kaleyi kapatmisiz. Sıkıntılı bir durum. İlerleyen durumda takimlar oturdukca veya götleri küme düşme moduna girince yanmaya başladıkca başımıza iş açarız. Her zaman gidip golculerimiz çatır çutur gol atamayabilir. İste o zaman avuclariz

Yav adnan üstad bunun hocayla ne alakasi var bu net topcuya yazar 90+4 te orda alamiyosan indircen o adami. Hocalık bir olay değil bu yapma tamam çok elestiriyoruz da bu tamamen topcunun is bilmezligi. Duran topta herkesin ileri gidip topa vuracak adamin stoperde bekleyen solbeke dönmesi de mi hocanın hatasi? Tamamen oyuncularin is bilmezligi. Burda müdahale etmemesi aman ben faul yaparsam o duran toptan gol yersek beni keserler denmesi. Frikik olayı da tamamen aman ben topu bizimkilere atamazsam kontradan yersek beni yerler yanimdaki lavuga atayim o ne bok yerse yesin olayi
Oyuncular maç bitmiş kafasına girmişler. Her sene bir kaç maçta oluyor bu bizde maalesef. Geçen sene İstanbulspor maçı vardı mesela orada oyuncular nasıl olsa kazanırız diye çıkmıştı az kalsın 2-0 geriye düşüyorduk ki 2.gollerinden önce bizim penaltı vardı orada 2.yarı biraz ciddileşip kazanmışlardı. Sinirlenen arkadaşları da anlıyorum yorumlardan anladığım ben geliyorum demiş bazı şeyler ama olur böyle bak bu gün Osasuna lige fırtına gibi giren Barca'ya 4 attı. Bu gün yorumlarda sevindiğim bir nokta vardı genel olarak linç yoktu sert veya yumuşak dozajı değişiklik gösteren ama eleştiriler vardı. Genel yorumların "hoca değil" vb.'den ziyade konunun özünde yapılan hatalar üzerine olması sevindirici bir gelişme bence tonunun sert veya yumuşak olmasından bağımsız.

7 macta 8 gol yedik. Gol yemedigimiz tek mac rize maçı. Penalti dahi olsa adanadan bile gol yedik. Geçen sene 7 macin 3unde gol yemisiz 4 unde kaleyi kapatmisiz. Sıkıntılı bir durum. İlerleyen durumda takimlar oturdukca veya götleri küme düşme moduna girince yanmaya başladıkca başımıza iş açarız. Her zaman gidip golculerimiz çatır çutur gol atamayabilir. İste o zaman avuclariz
Sanchez e dua edelim. Adam her maç hammal gibi her topa atladı dşye daha fazla yemedik. Yoksa ortasahayı transit geçti her rakip ama sanchez varken çoğunu geri püskürttü

İyi futbol olmadığı gün futbol daha acımasızdır bazen bir pozisyon kırılma anı olur yapacak bir şey yok.

Kural 1- Atamıyorsan yemeyeceksin.
Kural 2- Yiyeceksen fişi çekeceksin.
ob4b070.png

Oyuncular maç bitmiş kafasına girmişler. Her sene bir kaç maçta oluyor bu bizde maalesef. Geçen sene İstanbulspor maçı vardı mesela orada oyuncular nasıl olsa kazanırız diye çıkmıştı az kalsın 2-0 geriye düşüyorduk ki 2.gollerinden önce bizim penaltı vardı orada 2.yarı biraz ciddileşip kazanmışlardı. Sinirlenen arkadaşları da anlıyorum yorumlardan anladığım ben geliyorum demiş bazı şeyler ama olur böyle bak bu gün Osasuna lige fırtına gibi giren Barca'ya 4 attı. Bu gün yorumlarda sevindiğim bir nokta vardı genel olarak linç yoktu sert veya yumuşak dozajı değişiklik gösteren ama eleştiriler vardı. Genel yorumların "hoca değil" vb.'den ziyade konunun özünde yapılan hatalar üzerine olması sevindirici bir gelişme bence tonunun sert veya yumuşak olmasından bağımsız.
Kendimizi kandırmak bize fayda getirmez. Bu sezon bizim takımda büyük bir takım savunması ve ortasaha geçirgenliği problemi var. Sanchez sezon boyunca kurtaramaz okanı, gerçeği görmemeye devam ederse okan

şu kadroya adam akıllı bir hoca verin yazık oluyor.

Kendimizi kandırmak bize fayda getirmez. Bu sezon bizim takımda büyük bir takım savunması ve ortasaha geçirgenliği problemi var. Sanchez sezon boyunca kurtaramaz okanı, gerçeği görmemeye deam ederse okan
Zaman gösterecek. Ben Paok ve Fb maçında oynanan futbolu beğenmiştim. Lakin Okan hocanın öne geçtiği maçlarda oyunu tutamama problemi bize geldiğinden beri var bu konuda kendini geliştiremedi maalesef. Umarım geliştirir çünkü Okan hoca iyi bir hoca ama henüz büyük hoca dediğimiz klasmanda değil eksiklerini giderebilirse büyük hoca olma potansiyeli bence çok yüksek ama oyunu tutma konusundaki eşiği bir türlü aşamadı.

Sanchez e dua edelim. Adam her maç hammal gibi her topa atladı dşye daha fazla yemedik. Yoksa ortasahayı transit geçti her rakip ama sanchez varken çoğunu geri püskürttü
Hocam ben sancheze de %100 güvenemiyorum bu savunma anlayışında. Paok maçında ve fb macinda 1-2 yerde sanchezde sıçtı ama Allah'tan pozisyonlar golle sonuçlanmadı.

Geçen sene kısır gibi giden maçlarda 1 tane atariz alırız diyordum ve çoğu maçı tek farklı ikinarak kazandik ama bu sene acaba yiyeceğimizden fazla atabilir miyiz diye düşünüyorum. Bu bile başlı başına bir problem. Fb maci 0-2 bitti devre eşim rahat ol maç bizde dedi ama gotum gotum maci izledim çünkü takim surekli pozisyon verecek havayı bir taraftar olarak sana yansitiyor. Nasil oluyor bilmiyorum ama oluyor. Bazi maçlar vardır ulan biz bugün sittin sene hakem hatasi olmazsa gol yemeyiz dersin ama acaba şanslı olup atabilir miyiz kısmını düşünürsün. Bu sefer bende gol atarız da ama kaç tane yeriz kafası olmaya başladı.

Bu kafaya gelen maçlarım: 2 yboys maci
Adana deplasmani
Konya deplasman 2. Yarisi
Fb deplasman tamami
Bugünkü maçın 2. Yarisi

Bu normal değil yav taraftar olarak da değil böyle hissetmemiz. Bir yerde sorun var

Osimhen double yapmış, ıcardi atmış, ilk yarı 3 olmuş, zevkten bin köşe olmuşuz ama Okan bey efendi zehir etti her şeyi. Sara'nın müthiş asistini konuşamadık. Yazıklar olsun.

Zaman gösterecek. Ben Paok ve Fb maçında oynanan futbolu beğenmiştim. Lakin Okan hocanın öne geçtiği maçlarda oyunu tutamama problemi bize geldiğinden beri var bu konuda kendini geliştiremedi maalesef. Umarım geliştirir çünkü Okan hoca iyi bir hoca ama henüz büyük hoca dediğimiz klasmanda değil eksiklerini giderebilirse büyük hoca olma potansiyeli bence çok yüksek ama oyunu tutma konusundaki eşiği bir türlü aşamadı.
Hippi hocalardan olsun demiyoruz ama possession oynat(a)madığı müddetçe uluslararası bir hoca olamayacak. Yoksa ligde yine şampiyon yapar dert değil.

Bütün oyuncuları ceza sahasına yollat ondan sonra yanındaki adama pas ver muhteşem oyun zekası Demirbay.

93.29 şurada içeri orta açsan en kötü korner, taç, seken topu aldığında yine 94-94.20 olacak taça çıktı, kornere çıktı, oralarda tuttun maç bitti.

Bravo Demirbay.

Ayrıca hocam sanada bravo muhtemelen şu organizasyonda seninde payın vardır kenardan bir şeyler söylemişsindir beraber maçın içine sıçtınız.

kvf6u59.jpg

Bütün oyuncuları ceza sahasına yollat ondan sonra yanındaki adama pas ver muhteşem oyun zekası Demirbay.

93.29 şurada içeri orta açsan en kötü korner, taç, seken topu aldığında yine 94-94.20 olacak taça çıktı, kornere çıktı, oralarda tuttun maç bitti.

Bravo Demirbay.

Ayrıca hocam sanada bravo muhtemelen şu organizasyonda seninde payın var.

kvf6u59.jpg
Net kereme yazar şu pozisyon ya. Hatta şu tek barajin arkasına koşarak bir herif kaçsa bizden hizlica ona atsan o korner bayrağının orda topu falan saklasa etse derken rakip yari sahasinda maci bitirirdin. Şu pozisyonu atlatamiyorum. Yediğimiz golde aponun dikkatini dağıtmasıni da atlatamiyorum.

Fb paok maçında futbol genel olarak iyiydi ama takım savunması problemi devam ediyordu. Çok fazla ve basit geçiş atakları sonucu net pozisyonlar veriyoruz

Fb paok maçında futbol genel olarak iyiydi ama takım savunması problemi devam ediyordu. Çok fazla ve basit geçiş atakları sonucu net pozisyonlar veriyoruz
Bu takimda malesef ikisini beraber iyi şekilde yapabilme yok. Ya defansta iyi bitirmede mallasiyoruz ya tam tersi leblebi gibi atip leblebi gibi de yiyoruz

Hocam ben sancheze de %100 güvenemiyorum bu savunma anlayışında. Paok maçında ve fb macinda 1-2 yerde sanchezde sıçtı ama Allah'tan pozisyonlar golle sonuçlanmadı.

Geçen sene kısır gibi giden maçlarda 1 tane atariz alırız diyordum ve çoğu maçı tek farklı ikinarak kazandik ama bu sene acaba yiyeceğimizden fazla atabilir miyiz diye düşünüyorum. Bu bile başlı başına bir problem. Fb maci 0-2 bitti devre eşim rahat ol maç bizde dedi ama gotum gotum maci izledim çünkü takim surekli pozisyon verecek havayı bir taraftar olarak sana yansitiyor. Nasil oluyor bilmiyorum ama oluyor. Bazi maçlar vardır ulan biz bugün sittin sene hakem hatasi olmazsa gol yemeyiz dersin ama acaba şanslı olup atabilir miyiz kısmını düşünürsün. Bu sefer bende gol atarız da ama kaç tane yeriz kafası olmaya başladı.

Bu kafaya gelen maçlarım: 2 yboys maci
Adana deplasmani
Konya deplasman 2. Yarisi
Fb deplasman tamami
Bugünkü maçın 2. Yarisi

Bu normal değil yav taraftar olarak da değil böyle hissetmemiz. Bir yerde sorun var
Sanchez tabiki 1-2 pozisyonda sıçıyor ama nelson ve aponun uyuyacağı 10-15 tane topu engelliyor. Etliye sütlüye dokunmayan apoyu da millet hatasız oynadı zannediyor

Bravo Demirbay.

Ayrıca hocam sanada bravo muhtemelen şu organizasyonda seninde payın vardır kenardan bir şeyler söylemişsindir beraber maçın içine sıçtınız.

kvf6u59.jpg
Saçma bir pozisyon doğru ama sonuçta bu top muslera ya geliyor o şisiriyor,devamında adamlar topu alıp 1-2 pas yapıp ters kanada atıyorlar,bir tane adam içeri çeviriyor,bir tanesi indiriyor diğeri de vuruyor .Yani sonrasında çok aksiyon oluyor...Her bir aşamasında da engelleme ihtimalimiz var ama olmuyor bir türlü..

Yani bu top içeri sisirilse hücum faul olsa onun devamı faul atışı sonrası da gol yiyebilirdik.

Gollerin çoğu böyle oluyor zaten.. Rakibin yanlış tercihi,sonrasında gelişen atak sonucu gol..

Böyle anlık pozisyonlara takıldıgimizda daha da büyüyor travma..

Geri
Üst Alt