⚽ SL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Kasımpaşa | MS | 28 Eylül

Ben oldum havasına girilmiş ve hiç ciddiye alınmamış bir maç ayrıca bizim kimliğimize çok ters bir durum biz geriden mac çeviren takımız bize karşı 3-0 dan mac çevirecek takım Kasimpasa değil...

macın gittigi yeri söyleyeyım

kaan ayhan topu musleraya kafa ile atabilecekken taca attı ayagıylan

burda dedim 3-3 olacak
Maç 3-0 giderken bile bu maç döner denilecek kadar kara delik vardı göbeğimizde. Maç daha maç başlamadan gitti Okan hocam sağ olsun.

Maç 3-1 oldu, 3-2 sinyali geldi ilk yarıdan. Sallai neden oyundan çıkar, kötü oynaması bahane değil bu adam zaten perşembe de yok bırak görelim biraz daha. Hocanın en saçma müdahalesi.

Mecburiyetten Mertens girdi, onun ayakta duracak hali yok saçma sapan pas hataları.

Demirbay rezalet. Laubaliliği yüzünden yaptığı hataların haddi hesabı yok. Berkan da etki etmeyince iyice baskı yedik. Bu takım evinde 2 farklı öndeyken bile Torreria'ya ihtiyaç duyacaksa orada oynayan diğer oyuncuların kalitesi rezalet demek ki.

Nelsson 5 metre dikine pas vermiyor. Üzerine baskı yok, topu alıp bakıp kaleciye dönüyor. İnanamıyorum bir futbolcunun hücumda bu kadar kendine güveni olmamasına.

Batshuayi'nin ne yapmaya çalıştığına anlam veremiyorum zaten. Kafa topu alamıyor, paslar isabetsiz, top kontrolü yok. Olabilir gününde değilsindir bari koş mücadele et be adam.

Neyse bir ders olsun da herkes aklını başına alsın diyelim. Hem hoca hem oyuncular oturup düşünmeli. Öyle ben maçı 3-0 yaptım zaten evimdeyim rakip de ligin en kötülerinden kazandık 3 puanı dersen böyle kalırsın.

Bazı şeylerin görülmesi açısından hayırlı olmuştur inşallah demekten başka elimden bişey gelmiyor

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orta sahaya sert dinamik bir 6 numara almadınız, Torreira’dan başka bu bölgede alternatif yok diye boş yere söylenmedik yönetime

çok gereksiz pozisyon veriyoruz

ligde son 2 yılın en az gol yiyen takımıydık. CLde de çok gol yemedik

Bizim ve Besiktasin 15 16 kisilik rotasyonla sampiyon olmasi ve avrupada ilerlemesi imkansiz Fenerin kadrosunda 20 kusur oyuncu var Bu sene husran olur

Bu mac varya bu mac son saniye yenilen gol
3 sifirdan mac vermek tum sezon seninle gelecek

2-0 one gecsende 3-0 one gecsende hep akla gelecek panik yapacaksin capsiz hoca 90+5 te top nasil kanada geliyor nasil orta attiriyorsun

Demirbayi al eve gotur45 te cikmasi gereken adamdi biraksan sara oynuyordu
yok bu da yanlıs fenerin kagıt üstünde var okadar oyuncusu ama iş yapan mac cözen adamı 2 hadi 3 olsun 4.oyuncu yok

bizim kadro dar lakin kadroda ziyade hoca hatalarıyla mac veriyoruz kadro darlıgından degil

Olm bu takım fb maçında çok pozisyon verdi dedik, ya 3-1 falan diye laf ettiler, 3.4 xg verdik, fenerin beyinsizlği yüzünden gol yemedik biz, savunma bok gibi, okan buruk tamamen şansa ilerliyor ama patladı
İki sezondur herseyimiz şans reis sana göre. İstediğin hocayı getirsinler de sen de rahatla biz de rahatlayalim artik

Ders almıştır diyecem ama bu hoca bozuntusu çift forvetken iyiydik Osimen çıkınca bozulduk sanıyodur şimdi. Bir sonraki maça yine böyle çıkarsa şaşırmam. Adamın ciddi zeka sorunları var bence.

Geri
Üst Alt