Maç 3-1 oldu, 3-2 sinyali geldi ilk yarıdan. Sallai neden oyundan çıkar, kötü oynaması bahane değil bu adam zaten perşembe de yok bırak görelim biraz daha. Hocanın en saçma müdahalesi.
Mecburiyetten Mertens girdi, onun ayakta duracak hali yok saçma sapan pas hataları.
Demirbay rezalet. Laubaliliği yüzünden yaptığı hataların haddi hesabı yok. Berkan da etki etmeyince iyice baskı yedik. Bu takım evinde 2 farklı öndeyken bile Torreria'ya ihtiyaç duyacaksa orada oynayan diğer oyuncuların kalitesi rezalet demek ki.
Nelsson 5 metre dikine pas vermiyor. Üzerine baskı yok, topu alıp bakıp kaleciye dönüyor. İnanamıyorum bir futbolcunun hücumda bu kadar kendine güveni olmamasına.
Batshuayi'nin ne yapmaya çalıştığına anlam veremiyorum zaten. Kafa topu alamıyor, paslar isabetsiz, top kontrolü yok. Olabilir gününde değilsindir bari koş mücadele et be adam.
Neyse bir ders olsun da herkes aklını başına alsın diyelim. Hem hoca hem oyuncular oturup düşünmeli. Öyle ben maçı 3-0 yaptım zaten evimdeyim rakip de ligin en kötülerinden kazandık 3 puanı dersen böyle kalırsın.