Volkan Yener
Tecrübeli Üye
Ben oldum havasına girilmiş ve hiç ciddiye alınmamış bir maç ayrıca bizim kimliğimize çok ters bir durum biz geriden mac çeviren takımız bize karşı 3-0 dan mac çevirecek takım Kasimpasa değil...
Maç 3-0 giderken bile bu maç döner denilecek kadar kara delik vardı göbeğimizde. Maç daha maç başlamadan gitti Okan hocam sağ olsun.macın gittigi yeri söyleyeyım
kaan ayhan topu musleraya kafa ile atabilecekken taca attı ayagıylan
burda dedim 3-3 olacak
3-0'dan maç verenin morali bozulur rengim.Neyin havası bozuldu acaba uçlarda yaşamayı ne seviyorsunuz arkadaş.
yok bu da yanlıs fenerin kagıt üstünde var okadar oyuncusu ama iş yapan mac cözen adamı 2 hadi 3 olsun 4.oyuncu yokBizim ve Besiktasin 15 16 kisilik rotasyonla sampiyon olmasi ve avrupada ilerlemesi imkansiz Fenerin kadrosunda 20 kusur oyuncu var Bu sene husran olur
Bu mac varya bu mac son saniye yenilen gol
3 sifirdan mac vermek tum sezon seninle gelecek
2-0 one gecsende 3-0 one gecsende hep akla gelecek panik yapacaksin capsiz hoca 90+5 te top nasil kanada geliyor nasil orta attiriyorsun
Demirbayi al eve gotur45 te cikmasi gereken adamdi biraksan sara oynuyordu
İki sezondur herseyimiz şans reis sana göre. İstediğin hocayı getirsinler de sen de rahatla biz de rahatlayalim artikOlm bu takım fb maçında çok pozisyon verdi dedik, ya 3-1 falan diye laf ettiler, 3.4 xg verdik, fenerin beyinsizlği yüzünden gol yemedik biz, savunma bok gibi, okan buruk tamamen şansa ilerliyor ama patladı