⚽ SL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Kasımpaşa | MS | 28 Eylül

antu ne alaka evren asalak asalak alıntı yapıp durma bela mısın akşam akşam antundan girip ebe seherinden çıkartma şimdi
Sanami sorcam ne diyecegimi antuya layiksinda ondan burda gunay oven gitsin rugby izlesin
Muslera gibi adami elestiren adam antuya layiktir
Adam tek basina 7 8 sampiyonluga bedel diyelim hata yapti gelip burda gunay oynasin demek antu performansidir ilk bana saldiranda sensin otede oyna filan argo tabirler kullanan
Herkese hakettigi gibi davranirim birader

İlk yarı bittiğinde dünyanın en mutlu insanlarıydık osimhen icardi sevinci yapıyor rüya gibiydi Allah razı olsun Okan hoca bizi rüyadan uyandırdı rakip takım teknik direktörü ikinci yarıyı yönetse böyle müdahaleler yapmazdı

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Penalti sistemine bak. Rakip oyuncu oradan kaleye vursa gol olmaz rakibin eline vurunca penalti kazanabiliyor mal hakem bunun gol olabiletesini degerlendirmeden penalti verdi.

biz hakemler tff vs diyoruz ama bizim kendi içimizde onlar kadar başımıza bela var ,puan bıraktırmak icin

Sanami sorcam ne diyecegimi antuya layiksinda ondan burda gunay oven gitsin rugby izlesin
Muslera gibi adami elestiren adam antuya layiktir
Adam tek basina 7 8 sampiyonluga bedel diyelim hata yapti gelip burda gunay oynasin demek antu performansidir ilk bana saldiranda sensin otede oyna filan argo tabirler kullanan
Herkese hakettigi gibi davranirim birader
senin mantığına edeyim Evren kaybol git gözüm görmesin seni

Bosver boylesi daha hayirli haketmiyoruz bir cok seyi bu takim sampiyonda olsa sene sonu okan buruk ile yollar ayrilmali net
Şu kadroyu ülkede herhangi bir hocaya versen yine bu puanları toplar zaten. Ben ortada hiçbir teknik direktör başarısı göremiyorum.

Akla gelen tüm hocaların ismini bir torbaya atıp, kura çeksek ve kurada çıkanı takımın başına getirsek bu kadar puan toplar.

Hatta hocaya bile gerek yok Antrenmanları yaptıracak bir teknik ekip olsun, maç öncesi "çıkıp oynayın gençler" diyelim, bu takım yine çıkar oynar.

Bir sözüm de rakip Kasımpaşa 5 atarız 10 atarızcılara. Neymiş son 3 maç 1 gola atmışlar da bilmem ne. Adamların bir tek maçını açıp izledin mi lan? Maçkolikten açıyor bakıyor maçları kaç kaç bitmiş diye ona göre yorum yazıyor buraya. O maçın istatistiklerine bile bakma zahmetine girmiyor.
Maç öncesi valla yazdım Kasımpaşa atar diye
Ama 3 tane atan takım saçma şekilde eleştirildi burda ona ayar oldum
Olumsuzluk maçı değiştirdi

Birde hoca çok itici şekilde kenarda hareketler yapıyor net penaltıya garip telaffüzlar ediyor mourinho gibi ağlama huyu geçmiyor deli oluyorum. Çok iyi hoca ama karakterinde bu yönünü değiştirmesi lazım. Ağlak gibi harekete gerek yok

en cok üzüldügüm oyuncu kaan,milli takım oyucnusuyken bizim hoca yüzünden mahvoldu sag bekte

ve adamı ortasaha oynatmamak icin yapmadıgı sacmalık kalmadı

oyuna bakınca paşa puan almalıydı, her yerde ezdiler bizi

Cok iyi basladigimiz macta bize yakismayan bir sekilde berabere kaldik. Klasik mac yukunu kaldiramayan takim, Baris ve Mertens'in felaket oyunuyla puanlari verdi. Demirbayda cok dusunce 3'u yedik.

Iyi giden bir sezon basinda puan kaybi kotu oldu ama hicbir seyin sonu degil. Eninde sonunda bir yerde puan kaybedecektik, boyle guzel bir gunde olmasi bana Alanya macini hatirlatti 2 sene onceki.

Hoca elestirilir tabi ama sucun buyuk kismi oyuncularda. Degisen isimler bu takimin ana elemanlari ve bu kadar kotu oynayamazlar.

Karalar baglamaya gerek yok. Onumuzdeki maclari cikar kazaniriz.

Okan yolcu Nelson,kerem,mertens,batshuayi kadro dışı bu arada şu nelson takozunu övüp durmayın ilk geldiği günden beri beğenmiyorum yerli olsa ana avrat sövüyordunuz servet çetinden üstün bi yani yok.

Okan standart bir yerli TD'dir ve asla bu kulübün seviyesinde değildir.

Bunu hep yazıyorum ve herkes anlayıncaya kadar da yazmaya devam edeceğim.
Aynen öyle.

Başarı dediğin, 2005-2006 kadrosu gibi bir kadroyla, 2007-2008 kadrosu gibi bir kadroyla, kendinden kat kat güçlü bir rakibe karşı şampiyon olabilmektir.

300 milyon euroluk kadro ile şampiyon olmak bir başarı sayılamaz.

Geri
Üst Alt