- 17 Eylül 2018
- 20.442
- 23.362
- 1.983
Toreira ile bu denli sıkıntı yaşatmıyor. Lucas yaklaşıp top alıp dağıtıyordu.Nelson çok bozuyor abi takımı. Çok gömülüyoruz bu herif oynayınca.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Toreira ile bu denli sıkıntı yaşatmıyor. Lucas yaklaşıp top alıp dağıtıyordu.Nelson çok bozuyor abi takımı. Çok gömülüyoruz bu herif oynayınca.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sanami sorcam ne diyecegimi antuya layiksinda ondan burda gunay oven gitsin rugby izlesinantu ne alaka evren asalak asalak alıntı yapıp durma bela mısın akşam akşam antundan girip ebe seherinden çıkartma şimdi
Kaan'i neden orta saha oynatmıyor onu da anlamış değilim orta sahada sağ bekte daha iyiKaanla berkanı oyuna alınca dedim Kaan ortasaha iyi takım daha rahat çıkar. Ama beke alıp beki sol açık yaptı helal sana Okan hocam.
Bjk ve Fbli olduğunu düşün. Benim tek tesellim bu. O yüzden belki de çoğu kişi gibi karamsarliga düşmüyorumUlan tam havaya giriyoruz. Kara bulutları dağıtıyoruz derken şöyle bir rezillik yaşıyoruz. Ne ucube bir sezon bu yav.
Hem Davinson hem Torreira olmayınca bu olur. 45+ da verilen pozisyonu görüp 45 te ikisinden biri alması lazımdı oyuna ama nerdeToreira ile bu denli sıkıntı yaşatmıyor. Lucas yaklaşıp top alıp dağıtıyordu.
senin mantığına edeyim Evren kaybol git gözüm görmesin seniSanami sorcam ne diyecegimi antuya layiksinda ondan burda gunay oven gitsin rugby izlesin
Muslera gibi adami elestiren adam antuya layiktir
Adam tek basina 7 8 sampiyonluga bedel diyelim hata yapti gelip burda gunay oynasin demek antu performansidir ilk bana saldiranda sensin otede oyna filan argo tabirler kullanan
Herkese hakettigi gibi davranirim birader
Şu kadroyu ülkede herhangi bir hocaya versen yine bu puanları toplar zaten. Ben ortada hiçbir teknik direktör başarısı göremiyorum.Bosver boylesi daha hayirli haketmiyoruz bir cok seyi bu takim sampiyonda olsa sene sonu okan buruk ile yollar ayrilmali net
Maç öncesi valla yazdım Kasımpaşa atar diyeBir sözüm de rakip Kasımpaşa 5 atarız 10 atarızcılara. Neymiş son 3 maç 1 gola atmışlar da bilmem ne. Adamların bir tek maçını açıp izledin mi lan? Maçkolikten açıyor bakıyor maçları kaç kaç bitmiş diye ona göre yorum yazıyor buraya. O maçın istatistiklerine bile bakma zahmetine girmiyor.
Kaybolmam arkadas sen antuya gidince zaten sorun cozulcek forum adresini bilmiyorsan atayim zorlanmasenin mantığına edeyim Evren kaybol git gözüm görmesin seni
Aynen öyle.Okan standart bir yerli TD'dir ve asla bu kulübün seviyesinde değildir.
Bunu hep yazıyorum ve herkes anlayıncaya kadar da yazmaya devam edeceğim.