⚽ SL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Kasımpaşa | MS | 28 Eylül

Tek taktigin hucum presi yapmak olursa, antremanlarda baska hiç bir şey calismazsan, pres yapamadiginda bugunki gibi sudan cikmis balığa donersin, Kasımpaşa sana Arsenal gibi gorunur.

@Evren Caglayan adama antuya git falan yazma dostum tartışmayı okudum sen muslerayı savunacagım diye günaya falan laf etmişsin ikiside bizim topcumuz. muslerayıda elestirebilir adam

@Ozan Puki sakin olalım 2li tartışmayı uzatmayalım

4 de yeseydiniz rezil sürüsü zaman mı yetmedi

Cok iyi basladigimiz macta bize yakismayan bir sekilde berabere kaldik. Klasik mac yukunu kaldiramayan takim, Baris ve Mertens'in felaket oyunuyla puanlari verdi. Demirbayda cok dusunce 3'u yedik.

Iyi giden bir sezon basinda puan kaybi kotu oldu ama hicbir seyin sonu degil. Eninde sonunda bir yerde puan kaybedecektik, boyle guzel bir gunde olmasi bana Alanya macini hatirlatti 2 sene onceki.

Hoca elestirilir tabi ama sucun buyuk kismi oyuncularda. Degisen isimler bu takimin ana elemanlari ve bu kadar kotu oynayamazlar.

Karalar baglamaya gerek yok. Onumuzdeki maclari cikar kazaniriz.
3-0 dan mac vermek ne demek sezon icinde ic sahaya gelen takimlarin direnci dusmeyince anlayacaksiniz bu sadece puan kaybi degil ozguven kaybidir

Sadece puan kaybi olsa bende anlarim
Bu hoca laubaliligidir iki oldu bu
besiktas maci ve bu mac
Paok macinda fener macinda neden yapmiyor
Bir hoca laubali olamaz kabul etmiyorum arkadas

Lan 2 maç sonra Milli ara var zaten. Ne diye rotasyonun rotasyonunu yapıyorsun

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Binlerce kez söylendi ama bide ben söyliyeyim bu adam oyun okuyamıyor. ikinci yarıda yaptığı değişiklikler ancak futboldan anlamayan sırf değişiklik yapayım adet yerini bulsun diyen adamın yapacağı işlerdi.

Yunusun iki zor maçtan sonra çok yorgun olduğu bariz belliyken üstelik ilk golü onun geri koşmayışı yüzünden yemişken Yunusu değilde çok temiz ilk yarı çıkaran sallai' yi neden çıkarırsın anlamak güç.

Ortasahada ayağına top gelince oyunu rahatlatan kerem demirbaydan kat ve kat daha iyi performans sergileyen Gabriel sarayı neden oyundan alrsın.?

Ortasaha artık error vermeye başladığında maç 3-2 ye gelmişken neden oyuna torrera ve sancezi almazsın?

Bunlar benim gözüme çarpan en büyük hatalarıydı bu maçta. 3-0 dan vasat vir anadolu takımına göz göre göre maç veriyorsan orda senin hocalığın sorgulanır kusura bakma şu skor 5-0 bjk maçından daha rezil bir skordur benim gözümde.

kasımpaşayı yenmek için daha kaç tane 50-100 milyon euroluk futbolcu lazım hocamıza.

"Çalışıyorsa tamir etmeyin. " diye meşhur bir Alman atasözü var. Takıma Demirbay parçasını ekledik 2. golde topu kaybetti, uzatmanın son dakikasında orta yapmayıp paslaşınca dönüşte golü yedik. Torera'sız orta saha olmaz, Mertens'in oynayıp Yunus'un çıkması rezalet. Kaleye gidemedik.

Israrla söylüyorum Osimhen-Icardi-Bats-Mertens'den 2'si sahada olacaksa... Hele özellikle Icardi-Osimhen olacaksa...

BU TAKIMIN TEK ÇARESİ ÜÇLÜ SAVUNMADIR.

Önceki maçlarda kısmen iyi görünmemiz aslında Kaan'ın sağ bekliğinin biraz üçüncü stoper gibi olması, Yunus'un varlığının da merkez orta sahayı kalabalıklaştırması sonucu fiilen üçlü savunmaya yakın bir şey oynamamızdan kaynaklıydı...

Bugün Kasımpaşa'yı dinlendirdiğimiz bazı oyuncular sahada şekilde 4-4-2 falan çıksak veya sonradan soksak yine bir şekilde yenebilirdik o başka... Sorun Young Boys'lar, sorun rakibin iyi olduğu derbiler, sorun sıkı geçiş takımları, sorun Tottenham, AZ falan...

Kaan'i neden orta saha oynatmıyor onu da anlamış değilim orta sahada sağ bekte daha iyi
Okan hocanın geldiğinden beri kendini geliştiremediği en büyük nokta. Oyunu tutamıyor, soğutamıyor. Maçı izlemediğim için net yorum yapamıyorum ama Torreira'yı oyuna almamış mesela büyük hata Sara çıkarken al onun yerine oyunu soğutsun, top tumana yardımcı olsun. Berkan'ı almış ama Berkan- Kerem orta sahası tam sürekli top kaybı yapıp rakibe atak devamlılığı sağlayacak orta saha. Oyun tutma ve soğutma işini bir türlü beceremiyor hoca. Ama yine de hoca değil, şansa şampiyon oluyoır falan diyerek emeklerini yok saymakta büyük kansızlık.

Geri
Üst Alt