⚽ SL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Kasımpaşa | MS | 28 Eylül

şu haftadan da şampiyonluk hesabı yapmayın yav onun mu derdine düştünüz. fener'i yendik diye şampiyon olmadık, kasımpaşa'ya puan verdik diye de kaybetmeyiz. ha şunu anladık bu takımın geniş kadrosu zayıf, özellike orta saha hususunda. orta sahada sara-torreira'dan biri dinlecekse biri çıkıp diğeri girmeli oyuna. ikisinden biri yoksa diğeri 90'ı tamamlayacak öyle ya da böyle.

mertens değişikliği müthiş saçma oldu. onu sonradan oyuna almamış oha lsak bi tane stoper atıp 3'lüye dönerdik ve 3. golü yemezdik. ha 3. golü yememiş de olsak bi 45 dakikayı bok gibi oynadığımız gerçeğini değiştirmezdi bu. oyuncu değişikliklerinin saçmalığı yerine oyuncu değiştirmeyi suçlasak böyle daha çok puan da kaybedebilirdik ilerde. bi daha tercihen takımı sara-torreira-yunussuz bırakma gibi işlere de girmez heralde okan hoca.

her şerde bi hayır diyelim.

esas sorun rotasyon degilki esas sorun oyunu okuyamaması degısıklıkleri ile maclar vermesi
ve bu huyundan vazgecmıyecek zerre inanmıyorum
sebebide aşırı inatcı biris, ben fatih hocadan daha inadını görmem diyordum fatih hoca inat konusunda okanın çıragı olamaz
Büyük ihtimalle oyuncular oynasin zaten 3-1 falan rüyasina kapıldı. Hocada terim kadar otorite yok bunu kabul edelim. Kimse kusmesin etmesin diye puan verdi. Batshuayi oyuna almasi bile bu sebepten. 3-1 zaten dk 74 olmuş bir şekilde kazanırız kafasındaydi

şimdi bir şey iddia etsem ispat gerektirir bu yüzden o topa girmem. böyle yol kazaları olur diyelim sağlık olsun.

Olm bu takım fb maçında çok pozisyon verdi dedik, ya 3-1 falan diye laf ettiler, 3.4 xg verdik, fenerin beyinsizlği yüzünden gol yemedik biz, savunma bok gibi, okan buruk tamamen şansa ilerliyor ama patladı
fb maçında kalemize tam tamına 25 şut çektirmişiz ve fbyi 42 kere ceza sahamıza topla sokmuşuz ve penaltıyı saymazsak 5 tane büyük şans vermişiz

Nelsson de özgüven falan da kalmamış. Hocanın kendisine güvenmediğini biliyor belli. Metehan ı daha çok kullanır heralde artık diye düşünüyorum.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

IMG_3679.webp

Olayin ozeti ligmi oncelin avrupa mi bence lig oncelik olmali
Ligte as kadro avrupada rotasyon olmali
Bu sene asla avrupa hedef olamaz toplasan 15 16 oyuncun var elle tutulur

Eger hoca avrupada diretirse ikisi birden gider
Ligte Osimhen Toreira Sara Davinson oynar
Avrupada Icardi Berkan Demirbay Nelson oynat gitsin Totenham maci gelir istisna yaparsin
Futboldan anlayan bir rktaş.

Elindeki kadro ile bu sezon yalnızca bir seçim yapma hakkın var. Ben her türlü ligi seçerim, hem manevi hem maddi çok daha fazla getirisi var çünkü. Kuşların tabutuna çakılacak son çivi olması da cabası.

Bu seçim çok acil yapılmalı.

Tek yapması gereken, osimhen yerıne bats'ı alıp devam etmekti. 3-1 sonuç almışsın, sistemi neden bozarsın ? bats 3 yıl bizle ve 3 milyon euro alıyor. bu kadar mı kolay adamın özgüvenini bitirmek ? Bu basit iş yerine ne fantaziler yaptı delirmemek elde değil.

Allah seni bildigi gibi yapsin hoca.

Geri
Üst Alt