Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçın diğer kırılma anı da ben ounes denilen atak oynayan adamin solbekten çıkartılıp oraya stoper oynayan adamin alinmasidir. Oluk oluk siciyordu ounes gitti sakatlandi diye çıkardı hocasi. Ya da sıçtıgi icin mi çıkardı bilmiyorum ama sanki sakatlandi diye hatırlıyorum. Fizikli adam girince sağ kanattan hic varlik gosteremedik. Zaten sol kanat da yoktu jelerti sola atincaMaçın kırılma anıda Yunus'un çevirdiği Icardi'nin topun üzerinden atlasa Osimhen hat-trick yapıp 4-0 olacakken orada Icardi'nin ezmesiyle başlayan bir negatif zincir oluştu.
Hemen ardından gol yiyince yalan yok bir korku gelmişti ardından bomboş kaçırmışlardı neredeyse 3-2 ile ilk yarıya giriyorduk keşke öyle girseymişiz.
ben valla ilac aldimUlan hala barut gibiyim, zerre sakinleşemedim. Milyonlarca adamın gecesine limon sıktınız, size ne dense az.
haftaiçi biraz işkence oldu ama Paok maçına gitmeme ne kdar mutlu olmuşsamya bir de @Emre Bari gibi statta olsaydınız
şu deidğin hocanın 50 cm önünde oluyor vede...çıldırırsın yaÖyle bir takım ki son dakikada duran topta stoperler ileri çıkıyor demirbay topu geriye atıyor ve bu saçmalıklar ilk değil
Jacobs bile şaşırdı topu ona atinca. Zor kontrol edip hemen musleraya oynadı o daÖyle bir takım ki son dakikada duran topta stoperler ileri çıkıyor demirbay topu geriye atıyor ve bu saçmalıklar ilk değil
Geçen sene böyle faulleri kullanırken Barış'a atıp korner direğinin orada fauller alıyordu geriye döndüğün her an şişirdiğin top rakibe atak fırsatı verir.Öyle bir takım ki son dakikada duran topta stoperler ileri çıkıyor demirbay topu geriye atıyor ve bu saçmalıklar ilk değil
Okan düşmanlarımızı sevindirmeye bayılıyor. Tjk maçında 10 kişi kalmışız maçı 3-0 da tutmayı başaramıyor takımı çorba edip 5 yediriyor. Cidden yeter artık bu kaçıncı saçmalık. Bu maçı 3-2 de ve tjk maçını 3-0 da tut birşey demeyiz yine kötü oynatmana rağmenYav başka takım olsa neyse ama şu satılık kahpelere 3-0'dan maç vermek insanı daha fazla sinir ediyor.
Böyle bir takım mı olur. Son dakika stoperler niye ileri çıkıyor çıkınca niye geriye oynuyorsun. Bu nasıl bir iletişimsizlik nasıl bir saçmalık. Terim olsa döverdi bunlarıJacobs bile şaşırdı topu ona atinca. Zor kontrol edip hemen musleraya oynadı o da
valla öyle samsuna göztepeye kaybetsek gam yemeyecemYav başka takım olsa neyse ama şu satılık kahpelere 3-0'dan maç vermek insanı daha fazla sinir ediyor.
3-3 beraberlik ve 1 puani haneme yazarim. Asla 2-0 yenilmeyi kabul etmem. Seni de anliyorum hocam ama romantiklige gerek yok. Her takim kazanir ya da kaybeder, biz bugun berabere kaldik.leş gibi oynayıp 2-0 yenilelim ok bir yere kadar
3-0dan maç vermek rezaletin daniskası
İşin kötü yanı tutamayacağımız okadar belliydi ki. Bir takım ancak bukadar yerleşikken kötü savunma yapabilir ancak bukadar oyunun kontrolünü elinde tutamaz. Paok maçı 2-1 öndeyiz sondakika hala ipini koparan rakip kaleye koşuyor ve boşluk verip pozisyon yiyorduk1 dk dayamadik yanarim yanarım ona yanarim. 5 top yapsak bir faul vs korner derken maçı uyuturduk. Bu takim neden skor koruyamiyor yav cidden skor korumak öyle savunmaya yatmak falan değil. Savunmaya yatsan bu kadar açık veremezsin. Topu dolastir et madem yorgunsun skora da güveniyorsun git 100 tane pas yap uyut rakibi. Hiç böyle şeyler denenmiyor
abartmıyorum bunun yerine 10 kişi oynasak daha iyi olurdu en azından hücumdan birini çıkartıp savunma oyuncusu almak zorunda kalırdı içinden geçti takımın bugun demirbayDemirbay'ın yaptığı sadece onla kalsa iyi en az 2 tane arka taraf bomboşken kritik yerde top kaptırdı birinde duran top oldu ardından penaltı geldi.