⚽ SL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Kasımpaşa | MS | 28 Eylül

beşiktaştan 5 yemekten pek farkı yok bu durumun 3 gol yedik.

atmasak 3-0 yenilecek miydik yani?

Cevap Evet
Hep söylüyoruz bunu zaten
Çok yetenekli oyuncuların olmasa her maç çok zor geçer
Buna rağmen biraz ne yaptığını bilen her rakip içimizden geçiyor zaten
İlk11, değişiklikler, olmayan oyun planı, taktik, organizasyonlar duran toplar, her rakipten defalarca yenen kontralar, skor tutamamak, her maçın rus ruletine dönmesi, resmen fiyasko
Biz maç kazanmıyoruz, rakip ne yaptığını bilmiyorsa ve yakaladıklarını atamıyorsa kazanıyoruz
Her maçın her dakikasını başı kesik tavuk gibi oynuyoruz, çünkü baş yok zaten
Adamın altına Ferrari verdik önüne at bağladı dehh diyor

Bu genel mantalite sıkıntısı. Paok karşısında 2-1 öndeyken fb karşısında 3-1 öndeyken de rakip bizim ortasahayı transit geçiyordu. Adam hem sayıca hem yerleşim olarak pamuk gibi geçirgen ortasahalar kuruyor. Ortasahası bukadar delik deşik olan her takım çok pozisyon verir

Aylardır söylediğimiz bu zaten
Oyuncular değişti bu zaaf zerre değişmedi
Öndeyken bile takım sanki yenikmiş gibi telaşlı, panik halinde atak peşinde habire kontra yiyor
1 değil 3-5 maç değil, her maç böyle aslında
Biz maç kazanmıyoruz, rakip yakaladığını atamıyor aslında
Bu en hafif tabiriyle başta bir hoca olmadığını gösterir

Aylardır söylediğimiz bu zaten
Oyuncular değişti bu zaaf zerre değişmedi
Öndeyken bile takım sanki yenikmiş gibi telaşlı, panik halinde atak peşinde habire kontra yiyor
1 değil 3-5 maç değil, her maç böyle aslında
Biz maç kazanmıyoruz, rakip yakaladığını atamıyor aslında
Bu en hafif tabiriyle başta bir hoca olmadığını gösterir
Aynen öyle. Rus ruletine çeviriyor her maçı okan böyle bir futbol anlayışı yok. Dünyanın en hücumcu takımları bile yeterli düzeyde savunma önlemi alır. Bizimki abarttıkça abartıyor. Bugün artık tüy dikti, çift forvet çıktığı maça 2 tane yumuşak 8 numara ile çıkıyor ve sanchez yok. Bu artık rus ruleti değil, kamyonu duvara toslamak

Saçmalıktan ibaret bir twet.
IMG_2851.webp

Kaybetmek değil problem. Hocanın hediyesiyle tinercilerden 5 ye, kasımbahçeye 3-0 dan maç ver, y.boys gibi bir takıma elen. 2 ayda fazla sayıda rezalet, herşeyin bi sınırı var
Benim yapım böyle, renktaş. Ben sabırlıyım. Spor bu. Her zaman işler istediğimiz gibi gitmez. Bunda birçok etken olabilir. Bugün Okan hocanın ve bazı futbolcuların zayıf performansı bu sonucu getirdi. Yarın başka puan kaybında başkalarının etkisi olur vs vs. Ama ben kesinlikle kötümser değilim. Avrupa Ligi’nde hedef grupta ilk 8’e girmek. Bunu da yapabileceğimizi düşünüyorum.

Bu kadar dert etme, renktaş.
Bu kulüpte yönetici falan olsam büyük ihtimalle erden timurdan daha fazla hastanelik olurdum. Sadece tv den izlediğimiz kısmıyla bu haldeyim. Bide içerdeki olaylari falan yaşamış olsam aman aman diyorum. Bu kadar Galatasaray sevgisi bünyeye ciddi zarar veriyor yav yok abi düzelemiyor bünyem. Tek puan kaybında iflas ediyorum. Her sene kendime söz veriyorum bu kadar dert etme falan diye ama nafile. Bağımlısı olmuşum bu kulübün herkesin bir kötü yanı vardır benimki de bu galiba çare bulamıyorum

Hicbir sey gorundugu kadar iyi degildir

Hicbir sey gorundugu kadar kotu de degildir
Bazen boyle seyler hayirli bile olabilir

Hayat simariklari her daim cezalandirmistir

Fitbol = Hayat

Gerekli dersleri alacagiz

3-0 geriden gelip 3-3 bitirdik sayin ve bu gunu unutun

Ama biz Galatasarayiz ve gene sampiyon olacagiz

Sezonu kabus gibi bir gündemle ve kabus gibi sonuçlarla açtık

Ne kupayı alabildik ne de CL'ye varabildik, doğal olarak kaosun eşiğine gelmişti kulüp

Sonrasında Osimhen işinde talihin yüzümüze gülmesi ve derbi + PAOK maçına giden süreçte rakiplerin de aldığı sonuçlarla yelkenlerimize rüzgarı doldurmuş dolu dizgin gidiyorduk

Önümüzdeki maçların neredeyse tamamı kolaydı. Burayı hatasız geçmek işten bile değildi. Yapsak fişi çekebilirdik. Öyle bir sonuç oldu ki bu şu an yeniden kaosun eşiğindeyiz bence

Bu kulüpte yönetici falan olsam büyük ihtimalle erden timurdan daha fazla hastanelik olurdum. Sadece tv den izlediğimiz kısmıyla bu haldeyim. Bide içerdeki olaylari falan yaşamış olsam aman aman diyorum. Bu kadar Galatasaray sevgisi bünyeye ciddi zarar veriyor yav yok abi düzelemiyor bünyem. Tek puan kaybında iflas ediyorum. Her sene kendime söz veriyorum bu kadar dert etme falan diye ama nafile. Bağımlısı olmuşum bu kulübün herkesin bir kötü yanı vardır benimki de bu galiba çare bulamıyorum
Testislerin sagolsun üstad

Maç için de şu kadarını diyeceğim

Galatasaray PAF topçularıyla 6 ay antrenman yapsam, seyircimin önünde devre arasına 3-1'le önde girmiş olsam, rakip Kasımpaşa olsa, o maçtan 3 puanı alırdım ya bir şekilde

Vallahi alırdım billahi alırdım

Yatmadan önceki son yazım bu maça dair. Hoca %80 sorumludur %20 de oyuncular sorumludur. Sonradan oyuna giren baris berkan batshuayi mertens kaan. Hiç birinden katki alamadık. Bu kabul edilebilir bir durum değildir. Bu adamlardan 3 tanesi 11 oynuyor. Mücadele- hatali pas vb işlerin hepsinde sıcmalari kabul edilemez. Hadi 1_2 tamam da 5 giren oyuncu da sıfır katkı verdi. Misal diyelim ki mertensi kızağa çektik taktiksel ve yas gereği artik bench oyuncusu yaptik. Bats zaten bench oyuncusu. Berkanda öyle. Ee biz 0-0 giden bir maçta forvet öldü hoca batshuayi sok mertens sok gol atalım nasıl diyip güveneceğiz. Berkani şok mücadele gücü artsın nasıl dicez. Barışın bu takımın olmazsa olmazi nasil diyeceğiz. Kimse kusura bakmasın hocayi yerden yere vururum evet ama mücadele etmeyen formanın hakkını vermeyini de boş geçemem. Sonradan girmişsiniz abi hiç mi bişey yapamazsınız. Taktik vs ile ilgisi de pek yok. Hoca sonuçta git rakiple boğuşup topu kaybet demiyor mesela barışa. Veya Berkancim gir ama tek meziyetin olan enerjini gösterme de demiyor.

Fenerin yedekleri bizdek iyi olabilir ama hepsinin girip sıçtıgini düşünün. İrfan-ismail-djiku-nesyri vs vs. Ne kadar geniş kadron olsa dahi sonradan girenler katki vermezse mal gibi kalırsın saha içinde.

2 hafta önceki ts-bjk maçı. Her giren sıçtı Tsde. Şenolun suçu muydu komple öyle olması bence hayır.

Sonuç olarak hoca hatasını en kısa sürede düzeltmeye çalışacak taraftara onun sinyalini verecek. Oyuncular da ne pahasına dk kaç olursa olsun sırtına o formayı geçirir geçirmez aldığı paranin karşılığını vermeye çalışacak. Bakin aldığı paranin karşılığını verecek demiyorum bilhassa. Vermeye çalışacak gayret edecek. Bugün sonradan girenlerin hicbirinde çaba gayret vs yoktu. Zorla maça girmiş gibiydiler

Bugün takıma "ben hiçbir şeye karışmıyorum. Aranızda halledin çıkın oynayın gençler" dese, Kasımpaşa'ya minimum 6 atardık.

Saçma sapan kararlarla, değişikliklerle galibiyeti baltaladı resmen.

Burası Galatasaray. Kendi sahanda Kasımpaşa'ya puan kaybedemezsin. Hele ki 3-0'dan asla maçı veremezsin. Böyle bir lüksün yok. Böyle bir kredin de yok. Hiç kimsenin böyle bir kredisi olamaz.

Saçma değişikliklerle Beşiktaş'tan 5 yedir, aynı şekilde saçma değişikliklerle 3-0'dan maç çevirt, bu mu hocalık? Kahveden bir dayı getirsek o da maksimum bu kadar batırır zaten.

Bunca yıldır futbol izlerim, ben oyun okuma becerisi bu kadar kötü olan ikinci bir teknik direktör görmedim. Hiçbir yerde görmedim.

Allah allah. Maçtan sonra çıkıp hakem, saha, sakatlık, rotasyon falan demeyip ciddi ciddi teknik analiz yapmış. Rakibin eksiklerinden falan bahsetmiş. Mal mıdır nedir bu adam
Bizimkinin açıklamalarına ben utanıyorum artık

Okan bak burayı görüyorsan az dinle

Sen 2 sene şampiyon yapıp derbilerde rakipleri ezdin . Artık olgunlaşman lazım. Her kaybettiğin maçtan sonra hakem oyuncular fikstür gibi ağlamaların kabak tadı verdi artık. Galatasaray Avrupa çapında kulüptür . Sen ise bu kafa ile Avrupai hoca olamayacaksın.

Pozisyon net penaltıydı. Fikstürde rakiplerde aynı durumda. Rakibin hocasına ağlak diyoruz da bizimki aslında hepsinden ağlak. Demekki geçen seneki son derbi maçında bile çıktı "Rakip takım hocası 12 kez izlemiş belli " gibisinden açıklama yapmıştı :D Şampiyonluğu verseydi ciddi ciddi ağlayacaktı. Azeri hakem gibi rezil açıklamayı da es geçmeyelim.

Bu ezikçe düşünen kafa ile ancak ligde şampiyon olur kendimizi tatmin ederiz. Umarım olgunlaşırsın az.

Geri
Üst Alt