⚽ SL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Kasımpaşa | MS | 28 Eylül

Defansif orta saha eksiğimiz bu kadar barizken neden alınmadı gerçekten kafayı yedirtecek bir olay. Toreira’nın yedeği yok işte takımda yok, neden bu inat anlamadım. Sağbek olayı da tam bir skandal zaten

Yapsana şurada faulü 5 kişi merkezde kalmış hiçbiride 1 tane adam tutmuyor 5 oyuncu 2 oyuncunun başına dikilmiş izliyorlar.

Faul yapsan en fazla 1 atak fırsatı verirsin 3 stoperin var cepheden karşılarsın harbiden yazıklar olsun.

jsvvula.jpg

Bu nasıl diziliş lan..Okan buruk hocayım diye geçiniyor.Bu her maç oluyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geçen sezon kazandığımız 4-3 luk paşa maçında rezil olduk oyun olarak orta saha delik deşik oldu.. Ligin ilk yarısında oynanan 2-1 kazandığımız kasimpasa maçında da zaha nin ekstra goluyle kazanmistik o maçta da kaleye gidemedik düzgün ve birsuru gecis yedik..Rakibin aşağı yukarı aynı kadro ve yapı itibariyle sana bu ligde en ters gelecek 2-3 takımdan biri belli artık ve sen yine bu maçta orta sahayı pamuk gibi yapıp davinson u oynatmiyorsun...Akıl alır gibi değil..

Maalesef geçen sene tek farkla kazandığımız bir sürü maç ve 6 da 6 yapmamız nasıl olsa bir şekilde bitiriyoruz maçları havasina soktu hocayı ama bu ezbercilik bu sefer pahalıya patladı.

Bjk nin 3 sene önce gazı almış giderken içeride 3-0 dan verdiği bir demirspor maçı vardı böyle sezon başıydı yine ondan sonra tepetaklak gittiler tüm ivmeleri kırılmıştı..O maç geldi aklıma inşallah biz toparlarız..

sıra sıra tüm topçulara sallamanız bittiyse eğri oturup doğru konuşalım... her kötü sonuçta tüm futbolcuların konusuna girip sallamak ne haz veriyor onuda anlamıyorum. maç sırasında da böyle.

maçın tek problemi : Kerem Demirbay'ın 90 dakika oyunda kalmasıydı. trip mi yaptı artık hocada jest mi geçti bilmem.

sonlarda takımı ileri itende Demirbay'dı o faulde
golde aponun önünde bozanda demirbaydı.

önünüze gelene sallamayın - kötü performanslar olur ... ama tamamen teslim etme işi demirbay yüzünden.

haliyle hocanın inadı - sara yerine demirbayı alsa bunları konuşmayacaktık. demirbay oyunda kalınca ne mertes , ne bay , ne bats....0 etki çünkü top kullanmadan bam güm çat çut oyun demribayda maç boyu.

geldiğinden beri defansif hiç bir şeyi beceremiyor diyoruz. kabak gibi belli.

en pahalı kulübeyi dert etmeyen okan hoca (zaha tete ziyech yedeklemesi) Demirbay'ı 90 dakika salıyor ama , aman üzülmesin.

çok büyük acemice bir hata bana göre - maçı bitmiş sayıp saçma saçma değişiklik yapmak.

Puan. Kaybı olabilir diyordum kadro için diğerleri avrupada rotasyon yapar . Ligi alalim der. Biz ikisinde de zor bu taraftar varken

Rotasyon yapması doğruydu bu arada.

Onda sorun yok.

Sorun devre arası değişiklikleri ile maçı rakibe vermeseydi.

Rotasyon yapılmasını eleştiren de ne bileyim maçı izlemiyor mu nedir

Rotasyon yapması doğruydu bu arada.

Onda sorun yok.

Sorun devre arası değişiklikleri ile maçı rakibe vermeseydi.

Rotasyon yapılmasını eleştiren de ne bileyim maçı izlemiyor mu nedir
Bence isimlerden ziyade takimin mentalitesinde problem vardi 2. Yari ozellikle.

Cikalim bi sekilde maci bitirelim kafasindaydilar ve bunun tek sorumlusu hoca

Ulan 9 kişi oynasan 45 dk kaza bela bi atak yaparsin ya

okan hocam oyunu kontrol etmek için değilde yedeklerin gönlünü hoş etmek için yapıyor değişiklikleri,bende football managerde böyle yapıyorum ondan biliyorum...

İlk defa Galatasaray’ın probleminin yerliler olduğunu görüyorum renkdaş.

Şaka gibi ama gerçek.

Resmen gevşek gevşek oynadılar hahahahaa 3 attık hahahaha diye diye.

Ve buna zemin hazırlayan da Okan hoca oldu.

İyi bir TD dün dk 70’te kendi takımına bağırmaktan boğazı yırtılırdı.

Okan hoca kötü bir TD değil fakat saha kenarı aksiyonu çok zayıf.

neresinden bakarsak bakalım iş sarayı çıkarıp , ortayı tamamen demirbayın üzerine bırakması prolem.

burda kerem'e de %100 yüklenmiyorum, hocada tamamen.

berkanı alıyor oyuna , berkan ileride demrbay karşılamada yalnız.

bide tam hocanın önünde 90+3 faulde takımı ileri itti ...gerçekten kafayı yersin ya.

neresinden bakarsak bakalım iş sarayı çıkarıp , ortayı tamamen demirbayın üzerine bırakması prolem.

berkanı alıyor oyuna , berkan ileride demrbay karşılamada yanlız.

Ben kötü performansa kızmam insanlık hali.

Yarın Sara da kötü oynayabilir. Futbol bu.

Ama ben sahadaki niyete bakarım.

Kerem, Barış ve Berkan’ın dünkü gevşek tavırlarına çıldırdım resmen.

Kulağı çekilmesi gerekiyor bu oyuncuların.

Barış’ın gözaltlar falan iyi durmuyordu onu da söyleyeyim. Ya fiziksel yorgunluk ya da biraz fazla akşamcılık.

Bu çocuğun net 2 hafta tatil yapması lazım

berkanı alıyor oyuna , berkan ileride demrbay karşılamada yalnız.

bide tam hocanın önünde 90+3 faulde takımı ileri itti ...gerçekten kafayı yersin ya.
Keremle jelertin 90 dk sahada kalmasi acayip bi akil tutulmasiydi gercekten

her anı sacmalik sunun

stoperler ileri gitmis kendine dayı dedirten herif yanindakine oynuyor

o kaleciye dönüyor,kaleci uzun vuruyor rakip stoper karsiliyor,aradan 30 sn geciyor bizim mudafacilar dönüp posyon alana kadar gol oluyor

rezalet

Keremle jelertin 90 dk sahada kalmasi acayip bi akil tutulmasiydi gercekten
jelerti anlarım - oynasın etsin vs ... ama sol açığa sallamak adamı...

bizim 2 senedir kafayı yediğimiz olay ortasaha - hatta yazın çıldırdık transferde bu yüzden.

e baba göz göre göre maç içinde en zayıf bıraktığın yer ortasaha. sonradan aldığın bay bats mertens niye 0 etki...çünkü ortasahan yok gibi bir şey.

basın açıklaması falan dinlemedimde sıkışık fikstür - sakatlık korkusu falan okuyorum. orasıda tüy dikme kısmı bende.

adamların yardımcı antrenörü 1 cümlede gs nin belini kırdığını açıkladı - ben olsam utanırdım valla

her anı sacmalik sunun

stoperler ileri gitmis kendine dayı dedirten herif yanindakine oynuyor

o kaleciye dönüyor,kaleci uzun vuruyor rakip stoper karsiliyor,aradan 30 sn geciyor bizim mudafacilar dönüp posyon alana kadar gol oluyor

rezalet

yetmezmiş gibi pası verince ileri koşuyor birde...

öndeyiz lan öndeyiz zaten maç bitecek.

niye ileri çıkarıyorsun herkesi - hocada izliyor... tam delirmelik.

Okan ve oyuncular deniyor ama hakemi napıcaz. Böyle penaltı mı olur? Oyuncunun arkasındam grliyor top ve yüksekten iniş halinde istemsizce kollar açık.
+ top şiddetli yakın mesafe. Orada penaltı olmasa kazanırdık.

Osimhen iyi baya

Osimhen icardi bats oynar bu takım.
2-5-3 fatih hoca gibi

Takımdaki en büyük eksik Hasan Şaş gibi bir kanat oyuncusu.

Dün 2. Yarı topu alınca ayağında tutup ileriye gidebilecek, 1-2 kişiyi çalımlayıp korner morner pozisyon yaratabilecek kimse yoktu sahada.

Puan kaybı hocaya yazar ama oyuna giren oyuncularımızda inanılmaz bir rahatlık vardı hiç verim alamadık

Geri
Üst Alt