⚽ SL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Kasımpaşa | MS | 28 Eylül

her anı sacmalik sunun

stoperler ileri gitmis kendine dayı dedirten herif yanindakine oynuyor

o kaleciye dönüyor,kaleci uzun vuruyor rakip stoper karsiliyor,aradan 30 sn geciyor bizim mudafacilar dönüp posyon alana kadar gol oluyor

rezalet

Şurada biri sol tarafa koşu atsa topu alıp köşe direğinin orada zaman geçirirdi. Hepsinin beyni durmuş. Elli tane senaryoyla o maçı bir şekilde bitirirdin.

Hamburg maçından sonra yıllar sonra bir maça bu kadar üzüldüm. Fb maçından bu yana hafta içi paok maçınıda alıp rüya gibi bir hafta yaşadık, bulutların üzerinde uçtuk ama sağolsun Okan hoca bizi yanıltmadı. Makina gibi işleyen düzene bir düşman gibi çomak soktu.Arkadaş ne hakemler ne rakipler ne yapıyorsak biz kendimiz yapıyoruz bir şekilde havayı bozuyoruz. Şu maçı alsan rakibi 8 puan farkla deplasmana yolluyorsun taraftarı daha bugün istifa eylemi yapmış, bir diğeri 4 yemiş çatırdama başlamış son maçı futbolcu şikesiyle kazanmış ama yok 30 dk 3 farkla öndesin olacak iş değil. İnanılmaz yıkıcı bir maçtı unutamıyorum. İçmeyecektim bunlar yüzünden bi dünya viski içtim akşam halen başım dönüyor. Neden bize bu kötülüğü yapıyorsunuz arkadaş bi zevkimiz şu takım zaten şu ülkede diğer herşey boka batmış zaten.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maçın hüsranı dolayısıyla pek konuşulmadı ama asıl korkulmasi gereken olayın farkında değiliz. Hakemin kulağına 2 kere sarı kart verilmesi uyarısı geldi. Bugüne kadar böyle bir şeyi hiç görmedik. Çünkü var kartlara karisamaz. Hakem faul vermediği pozisyon için gidip mertense kart gösterdi. Direk kulağına söylendi bu. Maalesef bizim yönetim uyumaya devam etsin. Galatasaray kart görmüyor algısını çok güzel yönetti rakipler. Şimdi kulaklıklardan kart yediriyorlar

Maçın hüsranı dolayısıyla pek konuşulmadı ama asıl korkulmasi gereken olayın farkında değiliz. Hakemin kulağına 2 kere sarı kart verilmesi uyarısı geldi. Bugüne kadar böyle bir şeyi hiç görmedik. Çünkü var kartlara karisamaz. Hakem faul vermediği pozisyon için gidip mertense kart gösterdi. Direk kulağına söylendi bu. Maalesef bizim yönetim uyumaya devam etsin. Galatasaray kart görmüyor algısını çok güzel yönetti rakipler. Şimdi kulaklıklardan kart yediriyorlar
apo'nun gördüğü doğruydu ama bu arada - hatta yani herifin ayağı biraz daha dönük olsa kırmızı bile verirdi.

diğerini hatırlamıyorum , o kadar silindi kafamda 3-3 olunca bir çok şey

apo'nun gördüğü doğruydu ama bu arada - hatta yani herifin ayağı biraz daha dönük olsa kırmızı bile verirdi.

diğerini hatırlamıyorum , o kadar silindi kafamda 3-3 olunca bir çok şey
Mertensin olayi da kartlıkti hocam. Ama olay orda hakemin faul bile vermeyip sonradan baska yerde oyun durduktan sonra dönüp mertense kart vermesiydi. Böyle şeyler olacaksa bu lig yanar. Her mac 50 tane verilmeyen olaylar oluyor dönüp geri onlara verecekler mi vermicekler bize verip sindireceklerse boku yeriz

Orta saha toreirra berkan olabilirdi maçın dakikalarında kerem olmadı. Ya da kerem mertens yokken olurdu . Berkan kerem mertens denendi olmadı hayırlısı olsun . Toreira yerine berkan denemişti hocam belki ondandır. Hocama oyuncularla güveniyorum hatasını da hakaretsiz yazarım

Böyle bir maçtan sonra milli araya gitsek 2 hafta kendimizi yerdik. 2/2 yapıp milli araya atmamız lazım kendimizi.
tamda bu ...

fener galibieti
üstüne avl galibiyeti
nispeten rahat alacağın paşa
nispeten rahat alcağın rfs
çetin alanya galibiyeti

şu şekilde girsek aray ligde baya bezdirmiştik milleti.

inşallah şu 2 puanı aramayız.

Orta saha toreirra berkan olabilirdi maçın dakikalarında kerem olmadı. Ya da kerem mertens yokken olurdu . Berkan kerem mertens denendi olmadı hayırlısı olsun . Hocama oyuncularla güveniyorum hatasını da hakaretsiz yazıyorum
3-0 olmasaydı keremi çıkarırdı.

skor yüzünden tuttu. beni rahatsız eden kısım bu açıkçası. oyuncuları geçtim hoca "aldık maçı tmm" kafasına girmiş olması kötü. 3üncü gol öncesindeki faul + top adamlara geçince sahadaki dağılıma müdahele ederdi yandan normalde.

genede penaltı olduğu an torreira'yı salması lazımdı 10-15 dk bile olsa.

Bu maci düsük tempo da oynayacagimiz günlerdir belliydi zaten

Iki tane yüksek tempo da mac oynadik,hatta antep macinda da tempomuz yüksekti

Frenlememiz gerekecekti tempo olarak ve bunu yaptik

Düsük tempo da 3-0 öne gectik ve ilk devre 3-1 sona erdi

Macin sonraki bölümü düsük tempo dan dolayi berabere kalmadik bence,tam aksine topu takimda tutamadik rakibin tempolu oynamasini sagladigimiz icin yorgunluktan karsilik veremedik hic bir sekilde

Hoca’nin hatali degisiklikleri de buna etki etti

Oyunu tutamadik yani

Bu mac ne hoca’ya ne de oyunculara olumsuz bir sekilde yansimaz,sadece taraftarin gözünde hoca tekrar güven tazelemeli

Bjk maci güven tazeleme maci olacaktir

ayrıca 70-80e kadar oyuncu değiştirmeyen okan buruk devre arası ve 60a kadar 4 oyuncu değiştirdi

takımı çorba etti

Derbi beraberlik, bu maç 3 puan gibi oldu.

İptal olan penaltıyı da top kornere çıktıktan 2-3 saniye sonra verdi

Geri
Üst Alt