⚽ SL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Kasımpaşa | MS | 28 Eylül

Dörtlü defansin ücünü degistirmek sakincali bence. Jelert ile baslanir, skora göre sonraden sanchez cikar veya jakobs cikar.

Baris in yerins sallai olur, baris sonraden girebilir ve Mertens 50-60 arasi cikar.

Futbol önemli degil bu macta, ama ne yapip edip 3 puani almaliyiz.

Ücten fazla degisiklik bence takimi bozar.

Ben rotasyona şöyle karşıyım. Temel oyuncular hep oynamali. Ligde top oyunda 40 dakika kalmıyor. Yürüyerek top oynanıyor. Torreira sara davinson jakobs osimhen bunlar banko oynamalı. Torreirayi cikartiyorsanda oyuna Kaan girmeli. Nelson yerine kaanla oynardin defanstta mesela o iyi toplar atardı.

aynisini bende yazmistim.

ücten fazla degisikligi kupada alt lig takimina karsi anca yapabilirsin.

okan sacmaladi yine.

Mesele rotasyon falan değil beyler. Rotasyon tabi ki yapılacak. Benim kızdığım nokta oyuncu değişikliklerinde yapılan saçmalıklar, hatalar.

Insanlar demirbay'in kötü oynadığını görüyor sen hoca olarak görmüyor musun? Ya da yanındaki yardımcıları görmüyor mu? Onu çıkarmak yerine neden sara çıkıyor mesela?

Osimhen'i aldın oyundan koy batshuayi'yi sistemi bozma. Ne diye sistemi bozuyorsun? Sağ bek diye aldırdığın adamı sol açıkta oynatıyorsun. Bunu nasıl açıklayacaksın.

Maçın içinde yaptığı taktiksel ve oyuncu değişiklikleri, oyunu okuyamamasi hocalığıni tartışır hale getiriyor.

3-0'dan maç verilmez. Böyle saçmalık yok.

Çıkıp sonra kendi hatamı biliyorum diyor. Her başarısız maçtan sonra böyle diyor ama ders almıyor.

Fener maçında da iyi oynadılar hatta 2.yari tek kale oynadılar ama ne hikmetse fenere karşı 10 yılda 1 gol atamayan alo fatih bizim takıma her sene min 5 6 gol atiyor

Fener maçında da iyi oynadılar hatta 2.yari tek kale oynadılar ama ne hikmetse fenere karşı 10 yılda 1 gol atamayan alo fatih bizim takıma her sene min 5 6 gol atiyor

Aytaç, Hajradinovic gibi adamların bize karşı gösterdikleri performansla şikecilere karşı gösterdikleri performans arasında dağlar kadar fark var.

Geri
Üst Alt