SL 24/25 H:7 | Kayserispor 0-3 Beşiktaş | MS | 30 Eylül

İnsan yorum yazarken bari bi düşünür acaba doğru bir şey mi yazıyorum diye hahahah

FB önce göztepe'yle berabere kaldı sonra bize yenildi

Beşiktaş Trabzon'da berabere kaldı

He aynen puan kaybetmezler
Cumartesi günü yaşanan kafa ve rotasyona giren oyuncuların berbatlığı devam ederse ne Göztepe (D) ne TS (D) maçlarını kazanamayız

bjk bugün kazandı ama 2 tane beki yoktu mesela

Cumartesi günü yaşanan kafa ve rotasyona giren oyuncuların berbatlığı devam ederse ne Göztepe (D) ne TS (D) maçlarını kazanamayız

Ts den 6 alırız. Beşiktaş deplasmanı sıkıntı Samsun ve Göztepe yle beraber. Sivas la da Aralık ta oynayacak olmamız problem.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir şey olmaz, Fener ve BJK daha çoook puan kaybeder ve yenilir. Bu sene biz 1. oluruz da 2.yle aramızda rahat 9 puan falan fark olur.

saçma sapan rotasyon yapmayı bırakalım ligde bu osimhen'in arkasını sağlam tut yeter okan hoca bu seferde ders almazsa sıkıntı büyük zaten

Rafa Silva, Gedson, Rashica ve Paulista dinlendirilebilirdi neticede önemli bir Frankfurt maçları var neden böyle yapmışlar anlamadım doğrusu ciddi hata...

2 bekide defansif çok kotu zaten çok büyük etki etmiyorlar

paulista büyük oyuncu. yanıdaki dengesizi bile stoper gibi gösteriyor.

Bir şey olmaz, Fener ve BJK daha çoook puan kaybeder ve yenilir. Bu sene biz 1. oluruz da 2.yle aramızda rahat 9 puan falan fark olur.
Anadolu takımlarının canı yok puan alacak. Aralarında oynayacakları maçta lehimize sonuç bekleyeceğiz. Ve ben Kadıköy deki TS maçına TS ye 3 yazdım.

Bizimle puanlari esitlediler aslinda bir maclari eksik oldugu icin

10. Hafta hem hoca icin güven tazeleme maci olacak hem de bjk’yi altimiza almis olacagiz

Beşiktaş önde bizden diyebiliriz.

Anadolu takımlarının canı yok puan alacak. Aralarında oynayacakları maçta lehimize sonuç bekleyeceğiz. Ve ben Kadıköy deki TS maçına TS ye 3 yazdım.

Trabzon kendini bile yenemez. Dün yine berabere bitirecekti malaklar

Geri
Üst Alt