Okan Sezer
Parçalı Üye
- 14 Haziran 2012
- 2.759
- 2.515
- 1.773
futboldan zaten en önemli şeylerden biri sahaya doğru yayılmak,doğru yayıl sadece yine yenersin anadolu takımlarını,3 büyüklerin kadrosu kaç kat üstün zaten anadoludanyürüyerek 0-3![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
futboldan zaten en önemli şeylerden biri sahaya doğru yayılmak,doğru yayıl sadece yine yenersin anadolu takımlarını,3 büyüklerin kadrosu kaç kat üstün zaten anadoludanyürüyerek 0-3![]()
Bize karsi 11 kisi kapanacak bu elemanşu burak denen herif bizim maça kadar kovulmasa keşke ama imkanı yok
Cumartesi günü yaşanan kafa ve rotasyona giren oyuncuların berbatlığı devam ederse ne Göztepe (D) ne TS (D) maçlarını kazanamayızİnsan yorum yazarken bari bi düşünür acaba doğru bir şey mi yazıyorum diye hahahah
FB önce göztepe'yle berabere kaldı sonra bize yenildi
Beşiktaş Trabzon'da berabere kaldı
He aynen puan kaybetmezler
cidden ne bjk ne fb hiç yorulmadan kazandıBerbat bir hafta. Antalya ve Kayseri deplerinden 3 puanlar çıktı, sıfır efor ile.
Biz yırtındık 3-0dan 2 puan verdik, evimizde.
Ulan playoff gelsin diye mi yapıyorsunuz it oğlu itler
Ts den 6 alırız. Beşiktaş deplasmanı sıkıntı Samsun ve Göztepe yle beraber. Sivas la da Aralık ta oynayacak olmamız problem.Cumartesi günü yaşanan kafa ve rotasyona giren oyuncuların berbatlığı devam ederse ne Göztepe (D) ne TS (D) maçlarını kazanamayız
bjk bugün kazandı ama 2 tane beki yoktu mesela
Cumartesi günü yaşanan kafa ve rotasyona giren oyuncuların berbatlığı devam ederse ne Göztepe (D) ne TS (D) maçlarını kazanamayız
2 bekide defansif çok kotu zaten çok büyük etki etmiyorlarCumartesi günü yaşanan kafa ve rotasyona giren oyuncuların berbatlığı devam ederse ne Göztepe (D) ne TS (D) maçlarını kazanamayız
Anadolu takımlarının canı yok puan alacak. Aralarında oynayacakları maçta lehimize sonuç bekleyeceğiz. Ve ben Kadıköy deki TS maçına TS ye 3 yazdım.Bir şey olmaz, Fener ve BJK daha çoook puan kaybeder ve yenilir. Bu sene biz 1. oluruz da 2.yle aramızda rahat 9 puan falan fark olur.
Trabzon kendini bile yenemez. Dün yine berabere bitirecekti malaklarAnadolu takımlarının canı yok puan alacak. Aralarında oynayacakları maçta lehimize sonuç bekleyeceğiz. Ve ben Kadıköy deki TS maçına TS ye 3 yazdım.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nasil diyebiliriz?Beşiktaş önde bizden diyebiliriz.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
seneye eylül gelince yazarsın.Rafa Silva, Gedson, Rashica ve Paulista dinlendirilebilirdi neticede önemli bir Frankfurt maçları var neden böyle yapmışlar anlamadım doğrusu ciddi hata...