- 1 Mayıs 2018
- 52.962
- 43.359
- 3.298
Genelde oyuncu grupları üst üstte yapınca daha belli olur arada 1 Maç kazanırlar.Uefa Avrupa Ligi Maç'ı buna daha uygun gibi geliyo bence kanks yav![]()
mac ver
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Genelde oyuncu grupları üst üstte yapınca daha belli olur arada 1 Maç kazanırlar.Uefa Avrupa Ligi Maç'ı buna daha uygun gibi geliyo bence kanks yav![]()
rfs maçı bende de büyük heves kırdı ya. bak kasımpaşa maçı da üzdü tabiki ama o maçın bile hiç değilse bir açıklaması vardı (hoca hatası, saçma bir rotasyon + saçma değişiklikler ile çorbaya dönen kadro) vs vs...Ben kadro falan yapmıyorum artık. O heyecan yok. Son 2 maç çok gurur heves kırıcı oldu. Yine izleriz seviniriz üzülürüz ama çok yıkıcıydı yav.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O macta osimhen vardi. Dünya kadar fark ediyor. Onun cabasi diger oyuncularida atesliyor. Eminim young boys macinda olsa turu gecerdik. O olmayinca hersey eski lay lay loma geri dönüyor. Hani kopenhag sparta prag sonra mener maci daha sonra jk, young boys macinin hepsini galip gecerdik osimhen olsaydi. Okadar fark ediyor. Takim baska hale dönüsüyor.rfs maçı bende de büyük heves kırdı ya. bak kasımpaşa maçı da üzdü tabiki ama o maçın bile hiç değilse bir açıklaması vardı (hoca hatası, saçma bir rotasyon + saçma değişiklikler ile çorbaya dönen kadro) vs vs...
ama rfs maçının açıklaması yok yaw bildiğin. metehanla, efeyle, halil dervişoğluyla falan bile yenilmesi gereken bir takım. rfs maçında benim oyunculara karşı da güvenim kırıldı. yani hocasız çıksan, idmansız çıksan o kalite farkıyla 5lenmesi lazımdı o takımın.
10 gün önce fb'ye kköy'de eze eze 3 atan oyuncular bunlar olamaz.
hala o maçın 2-2 bittiğine inanamıyorum.
Savunmamızı onarmak için en iyi çözüm çift forvettir.İnşallah İcardi Bats iki forvet başlamaz.
Senin anlattıklarından çıkan tek sonuç var, biz İcardi yüzünden 10 kişi oynuyoruz. Golcülüğüne ve bitiriciliğine lafım yok ama geçekten bende söylediklerine katılıyorum. Bu maç özelinde ve formsuz oluşundan dolayı ilk 11 de İcardi değil Bats olmalı diyorum.O macta osimhen vardi. Dünya kadar fark ediyor. Onun cabasi diger oyuncularida atesliyor. Eminim young boys macinda olsa turu gecerdik. O olmayinca hersey eski lay lay loma geri dönüyor. Hani kopenhag sparta prag sonra mener maci daha sonra jk, young boys macinin hepsini galip gecerdik osimhen olsaydi. Okadar fark ediyor. Takim baska hale dönüsüyor.
Udinese Kg Var Nürnberg Ms 1mac ver
Udinese Kg Var Nürnberg Ms 1![]()
Ben oynamadığım Maçlar'ı tahmin olarak vermem kanksknk dm gelsene
Zaten biraz kafası çalışan batsuhaiyle başlar ama yine icardi ile oynayacak. Sonra yine top gelmiyor denecekSenin anlattıklarından çıkan tek sonuç var, biz İcardi yüzünden 10 kişi oynuyoruz. Golcülüğüne ve bitiriciliğine lafım yok ama geçekten bende söylediklerine katılıyorum. Bu maç özelinde ve formsuz oluşundan dolayı ilk 11 de İcardi değil Bats olmalı diyorum.