⚽ SL 24/25 H:8 | Galatasaray 1-0 Alanyaspor | MS | 6 Ekim

Ben kadro falan yapmıyorum artık. O heyecan yok. Son 2 maç çok gurur heves kırıcı oldu. Yine izleriz seviniriz üzülürüz ama çok yıkıcıydı yav.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
rfs maçı bende de büyük heves kırdı ya. bak kasımpaşa maçı da üzdü tabiki ama o maçın bile hiç değilse bir açıklaması vardı (hoca hatası, saçma bir rotasyon + saçma değişiklikler ile çorbaya dönen kadro) vs vs...

ama rfs maçının açıklaması yok yaw bildiğin. metehanla, efeyle, halil dervişoğluyla falan bile yenilmesi gereken bir takım. rfs maçında benim oyunculara karşı da güvenim kırıldı. yani hocasız çıksan, idmansız çıksan o kalite farkıyla 5lenmesi lazımdı o takımın.

10 gün önce fb'ye kköy'de eze eze 3 atan oyuncular bunlar olamaz.

hala o maçın 2-2 bittiğine inanamıyorum.

rfs maçı bende de büyük heves kırdı ya. bak kasımpaşa maçı da üzdü tabiki ama o maçın bile hiç değilse bir açıklaması vardı (hoca hatası, saçma bir rotasyon + saçma değişiklikler ile çorbaya dönen kadro) vs vs...

ama rfs maçının açıklaması yok yaw bildiğin. metehanla, efeyle, halil dervişoğluyla falan bile yenilmesi gereken bir takım. rfs maçında benim oyunculara karşı da güvenim kırıldı. yani hocasız çıksan, idmansız çıksan o kalite farkıyla 5lenmesi lazımdı o takımın.

10 gün önce fb'ye kköy'de eze eze 3 atan oyuncular bunlar olamaz.

hala o maçın 2-2 bittiğine inanamıyorum.
O macta osimhen vardi. Dünya kadar fark ediyor. Onun cabasi diger oyuncularida atesliyor. Eminim young boys macinda olsa turu gecerdik. O olmayinca hersey eski lay lay loma geri dönüyor. Hani kopenhag sparta prag sonra mener maci daha sonra jk, young boys macinin hepsini galip gecerdik osimhen olsaydi. Okadar fark ediyor. Takim baska hale dönüsüyor.

Ya ilk ya da maçın ilerleyen dakikalarında mutlaka Okan hoca bakalım nasıl saçmalayacak

Osimhen olmayacaksa İcardi veya Batshuayi ile başlamak da yanlış olacaktır. Jakobs, Yunus, Barış, Toreira, Sara gibi oyuncular, İcardi, Mertens ve Batshuayi'yi taşımak için ekstra efor sarfediyor. Böyle giderse yakında onların da pili bitecek, mahvolacağız.

Muslera
Kaan Davinson Apo Jakobs
Berkan Torreira
Sara
Sallai Yunus Barış

Şeklinde 4-6-0 en mantıklısı olacaktır.

Sallai iyilestimi? Oynayabilecek mi? Antremanlarda göremedim

osimhen yokmuş ayvayı yedik o zaman. mertens icardi barış kaan ile 7 kişi oynuyoruz. bunları değiştirmeye yönelik çaba da yok kenardan. bence puan kaybı ihtimali çok yüksek maç sonu istifa haykırışları gelecek gibi

O macta osimhen vardi. Dünya kadar fark ediyor. Onun cabasi diger oyuncularida atesliyor. Eminim young boys macinda olsa turu gecerdik. O olmayinca hersey eski lay lay loma geri dönüyor. Hani kopenhag sparta prag sonra mener maci daha sonra jk, young boys macinin hepsini galip gecerdik osimhen olsaydi. Okadar fark ediyor. Takim baska hale dönüsüyor.
Senin anlattıklarından çıkan tek sonuç var, biz İcardi yüzünden 10 kişi oynuyoruz. Golcülüğüne ve bitiriciliğine lafım yok ama geçekten bende söylediklerine katılıyorum. Bu maç özelinde ve formsuz oluşundan dolayı ilk 11 de İcardi değil Bats olmalı diyorum.

Kesin gol yeriz. Bakalim yedigimizden fazla atar miyiz.

Düşmana döşer gibi döşeyeceğiz
İstifa diyenlere de döşemiş olacağız

Senin anlattıklarından çıkan tek sonuç var, biz İcardi yüzünden 10 kişi oynuyoruz. Golcülüğüne ve bitiriciliğine lafım yok ama geçekten bende söylediklerine katılıyorum. Bu maç özelinde ve formsuz oluşundan dolayı ilk 11 de İcardi değil Bats olmalı diyorum.
Zaten biraz kafası çalışan batsuhaiyle başlar ama yine icardi ile oynayacak. Sonra yine top gelmiyor denecek

Osimhene ne oldu abi site açıklama yaptı mı?
Yoksa kaçırdım mı haberi.

Rony Lopesin süper lige merhaba dediği maç olur. Okan maç sonu neden pazar oynadık UEFA dönüşü milli ara koyup bizi sakatlamak istiyorlar, zaten osimhen yoktu nasıl kazanalım falan der. Beşiktaş maçında tribüne gelip dayak yemek pahasına boğazım yırtılana kadar istifa diye bağıracağım.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt