Nedim Sertel
Büyük Kaptan
Bunlar hep Terim effectleri, ben bu kadroya sonuna kadar güveniyorum masalı.
Aynen ama şunu düşünmüyor Terim effect niye işe yaramadı acaba İtalya'da.
Ya Allahım şimdi kesecem kendimi sinirden
Bunlar hep Terim effectleri, ben bu kadroya sonuna kadar güveniyorum masalı.
Tam tersini düşünüyorum rtaş. Adam bir nevi yapışkan enflasyon gibi olacak üzerimizde.Aslında okani istifa ettirmek çok kolay ,sadece 1 maç tribünler fatih terim diye bağırsın ertesi gün istifa eder ,çünkü kendinden büyük egonun ismini kaldiramaz
Adam akili net bu sekilde bizi yenecegini düsünüyor , orta sahayi kalabalik tut hizli gecis oyunu yap Kazansanada bravo tekke hoca,fenere karşı cift forvet cıkıp göbegi bosaltmıstın bize ise kalabalık ortasaha
Hoca aslında iyi hocada inadı bırakması lazım şu orta sahada Berkan toreirra sara üçlüsünü oluşturup kullansa mesela bu kadar saçma geçişler yemeyiz veya jellerti düzenli oynatıp kaanıda çekebilir oraya mertebesi oynayabilmek için 4-2-3-1 ızdırabı çekiyoruzTam tersini düşünüyorum rtaş. Adam bir nevi yapışkan enflasyon gibi olacak üzerimizde.
Bütün bunları yapabilecek imkanı olup yapmadığına göre iyi hoca falan değil. Denemelerini bir zahmet düşük profilli anadolu takımlarında uygulasın.Hoca aslında iyi hocada inadı bırakması lazım şu orta sahada Berkan toreirra sara üçlüsünü oluşturup kullansa mesela bu kadar saçma geçişler yemeyiz veya jellerti düzenli oynatıp kaanıda çekebilir oraya mertebesi oynayabilmek için 4-2-3-1 ızdırabı çekiyoruz