- 16 Haziran 2010
- 191.328
- 134.239
- 6.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İcardi yerine batshuayi olmalı bence hırsı azaldı givi hissediyprumIcardinin yuruyerek oynayacagi ve maci 90 dk 10 kisi oynayacagimiz bir oyun
One gecsek bile koruyacagimizi dusunmuyorum
Hele geri dusersek maglubiyet dahi bekliyorum
Osimhenin olmadigi her macta cok zorlanir bu takim artik futbol oyle bir yere geldiki
Kalitesi var diye 90 dk 6 7 km kosan oyuncularla oynayamazsin en dandik takim bile iyi kapanir iyi cikarsa seni yenerde puanda alir ornegini hafta arasi gorduk
Icardi oynamaya karar verirse kazaniriz hafta ici gibi oynarsa kazanmamiz sansa alanyanin kotu olmasina bagli
bilmiyorum açıkçası hocam izleyince bu kadroyu ve bu kadroyu sahaya süren hoca yüzünden günaha giriyorum izlememeyi deneyecemMaclari izlemeyecek misin gercekten?
Kim olursa olsu farketmez adam hazir degil istesede kosamazİcardi yerine batshuayi olmalı bence hırsı azaldı givi hissediyprum
Kim mesela yedek yedekte adam mi var2 maç üst üste veren kadro, nasıl olur da sahada olur ya
Ben yedek oyuncu olsam şu saatten sonra gram takmam hocayı.
Cordova 2Icardi 2
Yunus 1
Sanchez 1
Kim mesela yedek yedekte adam mi var
Demirbay feci sekilde kotu Berkan cok kotu
Nelson dokuluyor Jelert anlatmaya gerek yok
Yusuf desen tam bir el bombasi
E kim kaldi Sallai var birazda Batshuayi baska adam yok klube canli cenaze gibi adamda hakli diyicemde tum adamlari gonderip bizi bu kadroya mahkum edende kendisi
Kesinlikle bundan bahsediyorum işte o hayvan gibi oynadığımız dönemin başlıca etkeni osimhen di batahuayide ne kadar sakarsa olsa o tarz bi oyuncu tam olarak geçen sezon f5 bu adam yerine dzeko oynattı bizde bu adam yerine icardi oynatıyoruz bu adamın düzenli oynamalı oynarsa icardideden daha çok katkı verecekKim olursa olsu farketmez adam hazir degil istesede kosamaz
Kosmasini gectik temel santrafor ozellikleri olan on direk arka direk kosulari havaya cikma ki en iyi ozelliklerinden biri olan kafaya cikma sinsice kafa vurma stoperleri saga sola goturme gibi
seyleride yapamiyor hazir olmayan oyuncu messide olsa birsey yapamiyor
Zaha bile hangi beklere madara oldu
90 dk kopek gibi kim kosacaksa o oynasin golu bu takim zaten bir sekilde atar
O kadar değil bence, 2024 yılı için skora en çok katkı veren Galatasaray oyuncusu kendisi, 37 yaşında üstelik. Sorun Dries Mertens değil diye düşünüyorum.Mertens yuhalanmalidir. Hocanin yapamadiguni taraftar yapmalidir.