⚽ SL 24/25 H:8 | Galatasaray 1-0 Alanyaspor | MS | 6 Ekim

Icardinin yuruyerek oynayacagi ve maci 90 dk 10 kisi oynayacagimiz bir oyun

One gecsek bile koruyacagimizi dusunmuyorum
Hele geri dusersek maglubiyet dahi bekliyorum

Osimhenin olmadigi her macta cok zorlanir bu takim artik futbol oyle bir yere geldiki

Kalitesi var diye 90 dk 6 7 km kosan oyuncularla oynayamazsin en dandik takim bile iyi kapanir iyi cikarsa seni yenerde puanda alir ornegini hafta arasi gorduk

Icardi oynamaya karar verirse kazaniriz hafta ici gibi oynarsa kazanmamiz sansa alanyanin kotu olmasina bagli

Icardinin yuruyerek oynayacagi ve maci 90 dk 10 kisi oynayacagimiz bir oyun

One gecsek bile koruyacagimizi dusunmuyorum
Hele geri dusersek maglubiyet dahi bekliyorum

Osimhenin olmadigi her macta cok zorlanir bu takim artik futbol oyle bir yere geldiki

Kalitesi var diye 90 dk 6 7 km kosan oyuncularla oynayamazsin en dandik takim bile iyi kapanir iyi cikarsa seni yenerde puanda alir ornegini hafta arasi gorduk

Icardi oynamaya karar verirse kazaniriz hafta ici gibi oynarsa kazanmamiz sansa alanyanin kotu olmasina bagli
İcardi yerine batshuayi olmalı bence hırsı azaldı givi hissediyprum

İcardi yerine batshuayi olmalı bence hırsı azaldı givi hissediyprum
Kim olursa olsu farketmez adam hazir degil istesede kosamaz

Kosmasini gectik temel santrafor ozellikleri olan on direk arka direk kosulari havaya cikma ki en iyi ozelliklerinden biri olan kafaya cikma sinsice kafa vurma stoperleri saga sola goturme gibi
seyleride yapamiyor hazir olmayan oyuncu messide olsa birsey yapamiyor

Zaha bile hangi beklere madara oldu
90 dk kopek gibi kim kosacaksa o oynasin golu bu takim zaten bir sekilde atar

Icardi 2
Yunus 1
Sanchez 1

2 maç üst üste veren kadro, nasıl olur da sahada olur ya

Ben yedek oyuncu olsam şu saatten sonra gram takmam hocayı.
Kim mesela yedek yedekte adam mi var
Demirbay feci sekilde kotu Berkan cok kotu
Nelson dokuluyor Jelert anlatmaya gerek yok
Yusuf desen tam bir el bombasi

E kim kaldi Sallai var birazda Batshuayi baska adam yok klube canli cenaze gibi adamda hakli diyicemde tum adamlari gonderip bizi bu kadroya mahkum edende kendisi

Taraftar kitlesi fenerinkilere benzemeye baslamasa maçın başında hocayı ısliklardi çünkü başla türlü bu adam anlamayacak

Uğur Karakullukçu: Aynı kadro çıkmak demek bravo siz işinizi çok iyi yapıyorsunuz demek. Bu takımda yeri geldiğinde en iyi oyuncunun bile kesilmesi gerek. Bakın belki hatırlamayabilirsiniz, 2000 uefa kadrosunda Hasan Şaş yedekti ve bu adam 1'e 1 canavarıydı. Barış'ı fiziğiyle övüyoruz ya hani, genç Hasan Şaş, Barış'ı suya götürür susuz getirir. Ama bu adam yedek bekliyordu yeri geldiğinde. Ben bu kadroya bakarken Batshuayi'ye hak veriyorum artık maalesef.

Gözler İcardi de olacaktır. İnşallah bunun farkındadır ve ona göre oynayacaktır.

Kim mesela yedek yedekte adam mi var
Demirbay feci sekilde kotu Berkan cok kotu
Nelson dokuluyor Jelert anlatmaya gerek yok
Yusuf desen tam bir el bombasi

E kim kaldi Sallai var birazda Batshuayi baska adam yok klube canli cenaze gibi adamda hakli diyicemde tum adamlari gonderip bizi bu kadroya mahkum edende kendisi

Nelsson stoperlik anlamında Abdülkerim'i tokatlar. Abdülkerim Sanchez ve solunda Jakops sayesinde adam akıllı gözüküyor.

Kaan dediğin adam sağ bek bile değil. Jelert veya Metehan oynasın. Oynamak zorunda.

Yusuf el bombası, aynen o zaman eli belinde 80 dakika dolaşsın sahada Barış ve Mertens.

Batshuayi var eee bu adam bu durumda forma almayacaksa ne zaman alacak?

Mertens yuhalanmalidir. Hocanin yapamadiguni taraftar yapmalidir.

Kim olursa olsu farketmez adam hazir degil istesede kosamaz

Kosmasini gectik temel santrafor ozellikleri olan on direk arka direk kosulari havaya cikma ki en iyi ozelliklerinden biri olan kafaya cikma sinsice kafa vurma stoperleri saga sola goturme gibi
seyleride yapamiyor hazir olmayan oyuncu messide olsa birsey yapamiyor

Zaha bile hangi beklere madara oldu
90 dk kopek gibi kim kosacaksa o oynasin golu bu takim zaten bir sekilde atar
Kesinlikle bundan bahsediyorum işte o hayvan gibi oynadığımız dönemin başlıca etkeni osimhen di batahuayide ne kadar sakarsa olsa o tarz bi oyuncu tam olarak geçen sezon f5 bu adam yerine dzeko oynattı bizde bu adam yerine icardi oynatıyoruz bu adamın düzenli oynamalı oynarsa icardideden daha çok katkı verecek

Su takima girebilecek 3.5 oyuncu var
Osimhen Ziyech Bathsuayi Sallai

Uc forvet oynayamayacagimiz icin 3.5 dedim
3 gunde bir bu kadro oynamaya devam edecek

Demirbay Berkan Nelson Jelert acil toparlanip rotasyonda katki vermeli aksi takdirde iki kulvarida kaybederiz

Son iki maçtaki saçma salak haince kahpece puan kayıplarından sonra öne geçmeli sonra berabere bitmeli abuk subuk yorumlar yapılıyor umarım bu cıvık yorumlara son verilir artık ve takımımızı desteklemeye devam ederiz
Bugünkü maçla ilgili tahminim ise fırtına gibi başlarız 3 4 tane sıkıştırırız maç sonu ise 4-4 biter

Geri
Üst Alt