- 18 Temmuz 2009
- 80.787
- 225.495
- 5.093
Bu ne hocammanyak bir Galatasaray futbolu göreceğiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ne hocammanyak bir Galatasaray futbolu göreceğiz
Hangi canalda basket maçıKadın basketbolu izleyeceğim. 2. Yarı izlerim bu maçı. Bizim maçlar 2. Yarıda basliyor
TBF TV verecek youtubede saat 18 deHangi canalda basket maçı
Söylediklerin doğru ama rakibi hataya zorlamadan, oturmuş savunmaya karşı bu takımın gol atması da kolay değil çnkü ne kanatta ne orta sahada driblingle adam eksiltemiuoruz. İki ucu bklu değnek. Yanlış kurgu.5 kişi kaleciye basıp iki pasta ceza sahamızda tehlike görmediğimiz bir maç olsun. Yenmeyi yenilmeyi geçtim şu saçma sapan arka alanda delik teşik olduğumuz 5 kişi ön alan presi bitsin başka birşey istemiyorum.
Zaten kadron bu ligde çıkacağın her maçta ağır basar bireysel olarak, biraz daha dengeli bir oyunla kazanmaya çalışalım artık
Maclari izlemeyecek misin gercekten?takım savunmasının kötü olduğunu söyleyen hocamız yine mertens ve icardinin aynı anda olduğu 11 i sahaya sürmüş .Büyük konuşmak istemiyoruym ama mertens ve icardiin aynı anda olduğu bir 11 çıkarırsa maç izlemeyeceğim bir daha dedim bu sezon benim için an itibariyle bitmiştir.