⚽ SL 24/25 H:8 | Galatasaray 1-0 Alanyaspor | MS | 6 Ekim

Kadın basketbolu izleyeceğim. 2. Yarı izlerim bu maçı. Bizim maçlar 2. Yarıda basliyor

3-1 ya da 4-1

Istedigin kadar mac bileti var su an. Hatta en ucuz kategorilerde bile cok sayida bilet var. Ilgincccc

Bu gün şu maçı sağ sağlam alalım geçtiğimiz iki maçta ne oldu bilmiyorum artık ama o saçmalıkları yapmayalım

5 kişi kaleciye basıp iki pasta ceza sahamızda tehlike görmediğimiz bir maç olsun. Yenmeyi yenilmeyi geçtim şu saçma sapan arka alanda delik teşik olduğumuz 5 kişi ön alan presi bitsin başka birşey istemiyorum.

Zaten kadron bu ligde çıkacağın her maçta ağır basar bireysel olarak, biraz daha dengeli bir oyunla kazanmaya çalışalım artık

5 kişi kaleciye basıp iki pasta ceza sahamızda tehlike görmediğimiz bir maç olsun. Yenmeyi yenilmeyi geçtim şu saçma sapan arka alanda delik teşik olduğumuz 5 kişi ön alan presi bitsin başka birşey istemiyorum.

Zaten kadron bu ligde çıkacağın her maçta ağır basar bireysel olarak, biraz daha dengeli bir oyunla kazanmaya çalışalım artık
Söylediklerin doğru ama rakibi hataya zorlamadan, oturmuş savunmaya karşı bu takımın gol atması da kolay değil çnkü ne kanatta ne orta sahada driblingle adam eksiltemiuoruz. İki ucu bklu değnek. Yanlış kurgu.

aynı kadro çıkmış, tff sitesinde yazıyor

takım savunmasının kötü olduğunu söyleyen hocamız yine mertens ve icardinin aynı anda olduğu 11 i sahaya sürmüş .Büyük konuşmak istemiyoruym ama mertens ve icardiin aynı anda olduğu bir 11 çıkarırsa maç izlemeyeceğim bir daha dedim bu sezon benim için an itibariyle bitmiştir.

Okan Usta geleneksel tarifi bozmamış.

Maç veren kadroyu korumuş.

takım savunmasının kötü olduğunu söyleyen hocamız yine mertens ve icardinin aynı anda olduğu 11 i sahaya sürmüş .Büyük konuşmak istemiyoruym ama mertens ve icardiin aynı anda olduğu bir 11 çıkarırsa maç izlemeyeceğim bir daha dedim bu sezon benim için an itibariyle bitmiştir.
Maclari izlemeyecek misin gercekten?

Geri
Üst Alt