⚽ SL 24/25 H:8 | Galatasaray 1-0 Alanyaspor | MS | 6 Ekim

Sorunum Mertens vs değil bu arada.

Benim derdim fiziksel olarak maalesef 30 dakikada tükenen 3 oyuncumuzun (Kaan, İcardi ve Mertens) ve yorgunluktan savunmaya İcardi kadar destek veren Barış.

Bu 4 oyuncunun aynı anda sahada olduğu her maç Kasımpaşa veya Rigas gibi olmaya mahkum gibi duruyor

Jakops, Yunus bunların o kadar çok yük biniyor ki üstüne, e bunlar da patlayacak bir süre sonra dil dışarda gezecek sonra bunları yemeye başlayacağız

gerçeklerden uzak samimiyetsiz tek maç sonucuna göre yorumlar yapılıyor.

Mesela barış oynamasın.Bahane ne yorgunluk veya yetersizlik.Bunların hepsi mazaret.Gene gerçeklerden uzak teshişler.Okan buruk o kadar yorgunluk ve rotasyondan bahsediyorki tüm iş bilmezliklerini bu kılıfla örtüyor.

Mesela icardi kesiliyor.herkes kendisine kızgın.İcardisiz kadrolar yapılıyor.Neden koşmuyormuş hazır değilmiş.Yahu bu adam uzun zamandan beri zaten böyleydi.İşler iyi gittiğinde ses yok kötü gittiğinde mazaret lazım ya hemen keselim.Yerine konulan adamda bats.Sanki muhteşem performans veriyor.Bence icardidende kötü.

Üç maçta iyi performans veren adam yıldız yapılıyor.Üç maç kötü performans veren adam çöp oluyor.
Mesela yunus şimdi yıldız oldu.Çok değil üç maç kötü oynasın yetersiz damgası yiyecek.Bizim takımın tek fark yaratan adamı bence alternatif olması gereken yunussa bu yönetimin yatacak yeri yok.Aynı zamanda okanında.

Mesela mertensle sözleşme yapılmamalı dedik.Yapılsa bile rotasyonda daha az süreler verilmeli ve yerine daha iyi adam alınmalı dedik.o zaman çoğu kimse ooo olurmu öyle şey diye tepki veriyordu.Şimdi mertens çoğunluk tarafından yetersiz görülüyor.

Evet takım özellikle kapanan fizikli takımlara karşı rezalet oyun oynuyor.Kaç seneden beri aynı durum.Takımına göre bazen daha iyi bazen daha kötü oynuyorAma genel olarak bu sıkıntı az veya çok vardı.

Peki bunun için ne yapıldı.Koca bir hiç.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Isıran takım olmalı sahada:

Muslera
Kaan Sanchez Abdülkerim Jacobs
Torreira Sara
Sallai Yunus Barış
İcardi

İcardi prese katılmıyorsa oda çıkmalı. Temposuz oyuncu görmek istemiyorum.​

Heves meves yok kardeşim yok işte yalan mı konuşalım

Isıran takım olmalı sahada:

Muslera
Kaan Sanchez Abdülkerim Jacobs
Torreira Sara
Sallai Yunus Barış
İcardi

İcardi prese katılmıyorsa oda çıkmalı. Temposuz oyuncu görmek istemiyorum.​
Barış yorgunluktan beni salın abi modunda, ısıracağını pek sanmıyorum..

Olası beraberlik durumunda yorumları merak ediyorum

Handikaplı kazanırız ama futbol Edirne dışında umit vermiyor

Tapatalk kullanılarak gönderildi #since1905

Osimhen Mertens su kaldırır ligde ama İcardi Mertens pişmanlıktır.

Oynatmayacaksak neden aldırdın hocam sallaiyi barış fizik olarak bitik durumda

1 sene önceki durum ile şu anın ne alakası var?

Sezon başı kadrolar bile oturmamışken yapılan hazırlık maçı tadında bir maçtı o.

Ayrıca o takım bile rfs'den üst düzey bir takımdı.

Yani şu fikir alışverişi yaptığımız durum ile hiç alakası olmayan bir argüman yazmışsın. Alakasını anlamadım.

Rfs belki de gs futbol tarihinde gs'ın karşılaştığı açık ara en kötü Avrupa ekipi olabilir.

Adamlar tarihindeki ilg Avrupa maçı puanını aldı öyle düşün. Belki bir daha tek bir puan bile alamayacaklar.

San Marino ya da Lichtenstein ile Türkiye'nin berabere kalması gibi düşün.

O maçtan galip gelememek net olarak oyuncuların suçudur ve o maç şaibelidir bana göre.

Ostersunds, Tromsö gibi facialar yaşadık ama rfs rezaletinin gs tarihinde eşi benzeri yoktur.
Rfs maci okan burukun ustalik eseridir(sivacilikta)

Geri
Üst Alt