⚽ SL 24/25 H:8 | Galatasaray 1-0 Alanyaspor | MS | 6 Ekim

Bu oyun tarzi full enerji istiyor onde hayvan gibi basacaksin dogal olarak takim yorulunca rakip daha kolay arkaya geliyor pozisyon buluyor

Ikinci devre onde basmayi birakip topu oynamasi icin alanyaya vermemiz 2. bolgede beklememiz gerekiyor

Zaten takim 10 kisi birde onde basmak sacma is

Mertens ve icardi bitik abi icardiyi devre arası 20-25 Araplara satmak lazım çok ciddiyim yerine adam akıllı bir forvet lazım atanamamış bir osimhen bulmamız laızm

İcardiye 1 kuruş veren adam bulamazsın, ben zaten bizden gittikten sonra futbolu da bırakacağını düşünüyorum,şuan da bırakmış da dolanıyor işte

koşsa alacağı kaç top vardı
eli belinde yürüyor

neyse sizlere laf anlatılmaz
isim aşığısınız siz
biz galatasaray'a
Evet 38 yaşındayım 5-6 yaşında Galatasarayli olmuş olsam icardinin yaklaşık 32-33 yıldır Galatasaray'da oynuyor olması lazim bu mantığa göre haklısın isim asigiyiz galiba işinize gelmeyince isim aşığı fenerli sallayın sallayabildiginiz kadar

Eskiden icardiyi 2 kişi tutmaya çalışırdı, boşluklar oluşurdu, son zaman o da yok
Takım 5 kişi gol atmaya çalışıyor icardi yayın orda bekliyor
Kanattan top getriyoruz, ön direğe koşu atması lazım ama defans arkasında bekliyor, kanat kendi önündeki rakibe rağmen defansın arkasına top atabilsin diye(!)
Silkinip kendine gelmesi lazım

Icardi futbolu bitirmiş gibi kafada. Çalışmadığı o kadar belli ki, kimseye saygı duymamaya başlamış

Aslanım yunus takımın yine en iyisi sarayla beraber... Fena oynamıyoruz forumdaki hava sanki devre gerideyiz

Bak gör nasıl yiyeceğiz. Yeterki topun arkasına geçmeye devam edelim
Abi yemeyiz demiyorum da bu oyundan nasıl gol yeriz çıkarıyorsunuz onu anlamıyorum elbette yiyebiliriz ama şuan öyle bi oyun yok görüyoruz kör değiliz

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yunus olmasa son 3 maçtır gol atamıyoruz. Yedek bekleyen oyuncuları da küstürdü Okan hoca... Bakalım hayırlısı olsun bize Yunus yeter...

Bu oyun tarzi full enerji istiyor onde hayvan gibi basacaksin dogal olarak takim yorulunca rakip daha kolay arkaya geliyor pozisyon buluyor

Ikinci devre onde basmayi birakip topu oynamasi icin alanyaya vermemiz 2. bolgede beklememiz gerekiyor

Zaten takim 10 kisi birde onde basmak sacma is
city bile son maçta baktı fulhamda acayip tempolu hızlı takım pres hattını bir tık geri aldı guerdiola

Adam kötü işte kötü abi halen savunmanın mantığı yok anlatamıyoruz iyiyse iyi deriz iyiyken iyi dediğimiz gibi kötüykende kötü derim abi şu haliyle yetersiz topa hareketlenmiyor atılan toplardada çerçeveyi bulamıyor herif
laf etme mesajlarını düzenliyorlar ceza falan verirler

icardiye laf ediyorsunuzda - adama hangi top geliyor adam akıllı hücum etmiyrouz.

herif geir gelip verip içeri koşu yapıyor .

defansif pres olarak zaten beklentiniz çok olmamalı ondan.

Kaan yerine Jelert oynasaydı ne kaybederdik meraktayım - soldan 1 kere gelmediler.

İcardiye 1 kuruş veren adam bulamazsın, ben zaten bizden gittikten sonra futbolu da bırakacağını düşünüyorum,şuan da bırakmış da dolanıyor işte
Araplara kitleriz rahat ol 15-20 si var kariyerli golcü Avrupa’da 1-2 gol atsın alıcısı çıkar devre arası bize gomis gibi osimhen gibi forvet lazım parçalayan cinsten

Oyun iyi, ben gayet beğendim rakibe pozisyon vermedik mertensin çıkması lazım bu adamın pili bitik atılan topa koşamıyor yetişse bile hemen ayağından çıkarmaya çalışıyor bunun nedeni de gücü yok artık ama benim bildiğim Okan 80'e kadar bekler, harıl harıl Alanya atakları gelmeye başlar ya gol yeriz yada tehlikeli bir pozisyon geçer ondan sonra değişiklik yapar

Biz İcardi oynamasın derken İcardiyi bitirme gibi bir amacımız yok hazır olunca oynayacak. Ama yok hoca her hafta oynatarak tarftarin önüne atıyor İcardi savunucularinin haberi yok bu şekilde tarftarin gözünde daha kötü hale geldiğini hoca ayarlayamiyor. Mertense İcardi isliklanana kadar oynatacak sakatta olsalar formsuzda olsalar fark etmiyor.

Geri
Üst Alt