⚽ SL 24/25 H:8 | Galatasaray 1-0 Alanyaspor | MS | 6 Ekim

Mertensin bile isteye yaptığı hareket net kırmızı son dakika yunusun pasına her türlü yetişirdi yunusun da tepkisi ona

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İcardiye 1 kuruş veren adam bulamazsın, ben zaten bizden gittikten sonra futbolu da bırakacağını düşünüyorum,şuan da bırakmış da dolanıyor işte
Yok yav hatayspor alır. Abartmanın da bir sınırı var, 2 sezona damga vurmuş bir topçuyu ne kolay gömüyorsunuz hemen.

icardiye laf ediyorsunuzda - adama hangi top geliyor adam akıllı hücum etmiyrouz.

herif geir gelip verip içeri koşu yapıyor .

defansif pres olarak zaten beklentiniz çok olmamalı ondan.

Kaan yerine Jelert oynasaydı ne kaybederdik meraktayım - soldan 1 kere gelmediler.
Adam ikili mücadeleye giremiyor boşa aavunmayalım

Nasil yemedik 40 tan sonra enteressan

Yok yav hatayspor alır. Abartmanın da bir sınırı var, 2 sezona damga vurmuş bir topçuyu ne kolay gömüyorsunuz hemen.

İcardinin şuan futbolu şeyine taktığını sanmıyorum, ha belki 2 ay sonra takarsa bilemem

Abi yemeyiz demiyorum da bu oyundan nasıl gol yeriz çıkarıyorsunuz onu anlamıyorum elbette yiyebiliriz ama şuan öyle bi oyun yok görüyoruz kör değiliz

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen daha bizimkileri tanımadın mı? Maç 1 - 0 devam ederse 60'dan sonra yine panikleyip iyice geriye çekileceğiz. Pres ve hücum oyunu devam etmeli

Adam Apo'nun yanındam yürüyerek geçiyor o da yetmiyor yürüyerek devam ediyor apo deparla yetişemiyor

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

laf etme mesajlarını düzenliyorlar ceza falan verirler
Küfür etmiyoruz ya eleştiriyoruz iyiyse iyi derim abi şuanki haliyle yetersiz takım iyi oynuyor ama Mertens icardi yetersiz hadi mertensin yaşı var ona rağmen bişeyler yapmaya çalışıyor ama jakobs çizgiye indiğinde koşmadı bile kaçtır bakıyorum takım kanatlardan geldiğinde ceza yayı etrafında bekliyor takımın forveti içeriye hareketlenmezse muslera mı hareketlensin gelip

1728233812279.webp

Abiler gol yicek oyun oynamıyoruz şuanda. Ne bu kötümserlik. He yeriz bilmem ama oyun onu göstermiyor şuan.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence o bize değil rakibe bağlı
Adamlar nadiren de olsa geldiğinde bizim 2 sekizin arkasında cirit atıyor
Davinson 6 no bölgesini kapatmaya çalışıyor
Kaan stoperi kapatmaya çalışıyor

Rakip sağdan yaklaşıp, cezasahası köşesinden ortaya yönelse, oradan da stoperi kapatmaya çalışan kaanın arkasına top atsa çok kolay gol atar şu bizim dizilişe

Biz İcardi oynamasın derken İcardiyi bitirme gibi bir amacımız yok hazır olunca oynayacak. Ama yok hoca her hafta oynatarak tarftarin önüne atıyor İcardi savunucularinin haberi yok bu şekilde tarftarin gözünde daha kötü hale geldiğini hoca ayarlayamiyor. Mertense İcardi isliklanana kadar oynatacak sakatta olsalar formsuzda olsalar fark etmiyor.
Aynen durumun en güzel özeti bu

Adam kötü işte kötü abi halen savunmanın mantığı yok anlatamıyoruz iyiyse iyi deriz iyiyken iyi dediğimiz gibi kötüykende kötü derim abi şu haliyle yetersiz topa hareketlenmiyor atılan toplardada çerçeveyi bulamıyor herif
Kimse savunmuyor, oynamayı haketmiyor şuan diyoruz zaten. Siz teneke bağlayıp kovdunuz adamı takımdan hemen. Sanki fm oynuyorsunuz ne kolay yav adam dehlemek

Adam ikili mücadeleye giremiyor boşa aavunmayalım
savunmuyroumda ben "oyundan çıkmalı" yı anca top gelir değerlendiremez o zaman derim.

benim icardiden beklentim pası kaleye yollaması - o pas geliyor mu ? yok. gene 10 tane içer öylesine sallanan orta var.

başka beklentim yok adamdan şu an.

ona gelene kadar mertensi kenara alırım daha iyi.

icardi haricinde son vuruşuna güvenebileğin adam yok sahada.

Geçen sezon Fenerbahçe'ye çalınan uyduruk penaltılar bu sene Beşiktaş'a da çalınıyor. İnsanları çileden çıkarmak için her şeyi yapıyorlar işte. Çok da delirmemek lazım. Baştan aşağı aşağılık bir düzende mücadele etmeye çalışıyor takım.

9,5 kişiyle iyiyiz diyorum (İcardi=0, Mertens=0, 5)
İkinci yarıda 11 kişi olursak daha iyi oluruz.

Sallai mertens yerine hemen dahil olmalı, fiziken zaten zayıf ikilimiz var, baskı yemeye başlarız ve Okan hoca da bizim gibi seyre dalar 60 gibi

Geri
Üst Alt