⚽ SL 24/25 H:8 | Galatasaray 1-0 Alanyaspor | MS | 6 Ekim

bugün rakip savunmanın beklemediği anda sara'nın klas pasıyla maçı aldık, taktik cart curt hoca hikaye.

Kazandık kazanmamız çok çok iyi oldu kolay bir maç olacağını beklemiyordum zaten ama icardi hiç hazır görünmüyor bir sonraki maçımıza baya bi süre var umarım iyi çalışıp hazır döner yeni bir galibiyet serisi yakalamamız lazım f5 ve eziktaş illaki takılacaklar puan farkını açmamız şart

1 0 kazanmanın tadı da bi başka oluyor.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lig ortalaması 50’yse elinde 95 puanlik kadro var
Ama oynattığı dizilişle bunu 60’lara düşürüyor
Skor ne olursa olsun değişiklik de yapsa, farklı oyuncu da olsa hep aynı dizilişten inatla vazgeçmediği için bazı maçlarda 20’lere 30’lara düşürüyor
Ve vasat rakiplerle maçları yemediğimize şükrederek bitiriyoruz

Milli takim arasinda osimheni hazirlamaliyiz

Ve tek forvet kullanmaliyiz

Avrupada icardi oynasin sonradan batshuayi girsin
Turkiyede Osimhen oynasin

Bu hakem ne lan? Daha yeni bitirdim maci. Herif Premier Lig gibi kolay faul calmayacagim ayagina son dakikada net faulu calmadi, bos kaleye kacirdi Alanya.

Oyunu mumkun oldugunca oynatma niyetini anliyorum da net faule de faul cal bi zahmet. Tovbe ya.

Osimhen çok kolay sakatlanan bi herif. Avrupa da ekonomik kullanmamız lazım kendisini.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu dediğini Kerem gittikten sonra ilk söyleyenlerdenim ama Icardi ilk 11 oynadığında gol katkısı veremeyecek kıvama gelmiş. Anca Paok maçı gibi sonradan girip yorgun defansa gol atabilir ya da penaltı

Kerem'in gol katkısını Yunus da verecek gibi gözüküyor. Mertens'inkini de Sara'yı öne atarak çözmeye çalışacağız. Mertens geçen sezonun ilk yarısında da as oyuncu değildi ki ayrıca. Daha yaşlı hali niye full ilk 11 olsun?

Icardi Mertens oynadığında gol katkısı verseler bile takımın geri kalanını geberttiklerinden dolayı bol gol yiyoruz.
Mertens'in ilk geldigi sene 6 gol 3 asisti vardi; 1 sene yaslandiktan sonra gecen sene 9 gol 19 asist. Bu senede 3 gol 2 asisti var. Mertens tabiki eski hızında degil ama fiziği yaşına rağmen hala iyi, 3 günde bir oynatılmamalı ama haftada bir çok rahat oynar. Mertens'in yerinin doldurulması sizin sandiginiz kadar kolay degil.

Bu hakem ne lan? Daha yeni bitirdim maci. Herif Premier Lig gibi kolay faul calmayacagim ayagina son dakikada net faulu calmadi, bos kaleye kacirdi Alanya.

Oyunu mumkun oldugunca oynatma niyetini anliyorum da net faule de faul cal bi zahmet. Tovbe ya.
Ve Alanya o golu kaçırmasa, VAR çok yüksek ihtimalle golu iptal etmeyecekti.

Maçı izlemedim.

Gole ve Serdar Dursun’un kaçırdığı pozisyona baktım.

Serdar Dursun sen ne büyük Galatasaraylısın be kardeşim. Vallahi Okan hocayı sen kurtarmışsın diyecek bir şeyim yok.

Mertens'in ilk geldigi sene 6 gol 3 asisti vardi; 1 sene yaslandiktan sonra gecen sene 9 gol 19 asist. Bu senede 3 gol 2 asisti var. Mertens tabiki eski hızında degil ama fiziği yaşına rağmen hala iyi, 3 günde bir oynatılmamalı ama haftada bir çok rahat oynar. Mertens'in yerinin doldurulması sizin sandiginiz kadar kolay degil.
Aynı şeyi diyoruz. Her maç 70 dk olunca eksi yazıyor. Avrupa maçlarında ilk 11 oynatmaya hiç gerek yok.

son posyonu faüle benzetemedim. hakemi de rtaşımız olarak sezdim. cimbomlu gibi bi hali var

Geri
Üst Alt