Umut Işık
Hocaların Hocası
- 6 Temmuz 2015
- 54.383
- 65.469
- 3.963
Galiba aynı herif olması lazım geçen sezon geri getirdiler.Zemine bakan herif kim? Belhandanin laf ettigi herif mi daha yoksa?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galiba aynı herif olması lazım geçen sezon geri getirdiler.Zemine bakan herif kim? Belhandanin laf ettigi herif mi daha yoksa?
Noluyoo laaa Okan
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mertens'in ilk geldigi sene 6 gol 3 asisti vardi; 1 sene yaslandiktan sonra gecen sene 9 gol 19 asist. Bu senede 3 gol 2 asisti var. Mertens tabiki eski hızında degil ama fiziği yaşına rağmen hala iyi, 3 günde bir oynatılmamalı ama haftada bir çok rahat oynar. Mertens'in yerinin doldurulması sizin sandiginiz kadar kolay degil.Bu dediğini Kerem gittikten sonra ilk söyleyenlerdenim ama Icardi ilk 11 oynadığında gol katkısı veremeyecek kıvama gelmiş. Anca Paok maçı gibi sonradan girip yorgun defansa gol atabilir ya da penaltı
Kerem'in gol katkısını Yunus da verecek gibi gözüküyor. Mertens'inkini de Sara'yı öne atarak çözmeye çalışacağız. Mertens geçen sezonun ilk yarısında da as oyuncu değildi ki ayrıca. Daha yaşlı hali niye full ilk 11 olsun?
Icardi Mertens oynadığında gol katkısı verseler bile takımın geri kalanını geberttiklerinden dolayı bol gol yiyoruz.
Ve Alanya o golu kaçırmasa, VAR çok yüksek ihtimalle golu iptal etmeyecekti.Bu hakem ne lan? Daha yeni bitirdim maci. Herif Premier Lig gibi kolay faul calmayacagim ayagina son dakikada net faulu calmadi, bos kaleye kacirdi Alanya.
Oyunu mumkun oldugunca oynatma niyetini anliyorum da net faule de faul cal bi zahmet. Tovbe ya.
Aynı şeyi diyoruz. Her maç 70 dk olunca eksi yazıyor. Avrupa maçlarında ilk 11 oynatmaya hiç gerek yok.Mertens'in ilk geldigi sene 6 gol 3 asisti vardi; 1 sene yaslandiktan sonra gecen sene 9 gol 19 asist. Bu senede 3 gol 2 asisti var. Mertens tabiki eski hızında degil ama fiziği yaşına rağmen hala iyi, 3 günde bir oynatılmamalı ama haftada bir çok rahat oynar. Mertens'in yerinin doldurulması sizin sandiginiz kadar kolay degil.
Bana VAR'dan doner gibi geliyordu. Gri pozisyon sinifinda degildi. Mudahale net olarak gozukuyordu.Ve Alanya o golu kaçırmasa, VAR çok yüksek ihtimalle golu iptal etmeyecekti.