Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4-0 5-0 gibi alırızMehmet Özcan: "Osimhen'in Antalyaspor maçına yetişmeme ihtimalini duydum. Hedef Beşiktaş derbisi."
Sakat maç haline geldi.
Abi nasıl yetişmiyor 2 hafta süren bir sakatlık değil mi bu?Mehmet Özcan: "Osimhen'in Antalyaspor maçına yetişmeme ihtimalini duydum. Hedef Beşiktaş derbisi."
Sakat maç haline geldi.
Icardi hallederMehmet Özcan: "Osimhen'in Antalyaspor maçına yetişmeme ihtimalini duydum. Hedef Beşiktaş derbisi."
Sakat maç haline geldi.
Icardi halleder
OSIMENNNSerhan Türk: "Osimhen ve Ziyech'in sakatlıkları tamamen geçti."
İşte bu
Sallai oynamalı, ben olsam icardi yerine sallai ile başlarımMuslera
Jelert Sanchez Abdülkerim Jakobs
Barış Torreira G.Sara Yunus
Osimhen İcardi
En ideal ve en düzgün kadro bu gibi gözüküyor. Kasımpaşa maçının ilk yarısında hepimiz gördük zaten.
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Serhan Türk iyileşti demişti ama Mehmet Özcan haklı çıkacak bu gidişle
lugano mu yok luciano :dKendime göre eş bulamadım
Şuayip'in oynayacağını bilsem o kadar endişe etmeyeceğim. Şu anda idmanda olan Şuayip'i yedeğe atıp idmansız Icardi'yi hemen sahaya atacak ve Icardi de sprint atmadan maçı bitirecek ondan dolayı endişeleniyorum. İlla konuşturuyorsun beni. Hele Ziyek Miyek de ilk 11 oynarsa direkt yeniliriz sana söyliyim 1 puan falan da alamayız.maça 1 hafta daha var, herif bildiğin koşuyor işte yaw. çok rahat yetişir.
amma umarım antalya maçında kendisine gerek kalmaz. tarla gibi zemin.
zira bjk maçında gergedan gibi bir osimhen'e ihtiyaç olacak.
boşuna üzüyorsun kendini üst. relaxs.Şuayip'in oynayacağını bilsem o kadar endişe etmeyeceğim. Şu anda idmanda olan Şuayip'i yedeğe atıp idmansız Icardi'yi hemen sahaya atacak ve Icardi de sprint atmadan maçı bitirecek ondan dolayı endişeleniyorum. İlla konuşturuyorsun beni. Hele Ziyek Miyek de ilk 11 oynarsa direkt yeniliriz sana söyliyim 1 puan falan da alamayız.