⚽ SL 24/25 H:9 | Antalyaspor 0-3 Galatasaray | MS | 19 Ekim

Mehmet Özcan: "Osimhen'in Antalyaspor maçına yetişmeme ihtimalini duydum. Hedef Beşiktaş derbisi."

Sakat maç haline geldi.

milli ara dönüşü puan kaybı yaşanabilecek bir maç. Osimhen yetişmez gibi. İcardi de formsuz.

Muslera
Jelert Sanchez Abdülkerim Jakobs
Barış Torreira G.Sara Yunus
Osimhen İcardi

En ideal ve en düzgün kadro bu gibi gözüküyor. Kasımpaşa maçının ilk yarısında hepimiz gördük zaten.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera
Jelert Sanchez Abdülkerim Jakobs
Barış Torreira G.Sara Yunus
Osimhen İcardi

En ideal ve en düzgün kadro bu gibi gözüküyor. Kasımpaşa maçının ilk yarısında hepimiz gördük zaten.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sallai oynamalı, ben olsam icardi yerine sallai ile başlarım

Serhan Türk iyileşti demişti ama Mehmet Özcan haklı çıkacak bu gidişle

Muslera
Kaan Sanchez Abdülkerim Jakobs
Torreira Sara
Barış Mertens Yunus
Osimhen/Icardi

Herkes hazır durumda olursa bu kadro çıkmalı, Şu ana kadar ki süreçte en ideal ve etkili kadromuz budur. Osimhen oynarsa iyi olur ama oynamazsa da Icardi ve Batshuayi var.

Son düzenleme:
Maça daha çok var osiensen yetişir lakin hoca oynatırmi belli olmaz ,ziyech hazır olduğu halde son maç oynatmadi

Serhan Türk iyileşti demişti ama Mehmet Özcan haklı çıkacak bu gidişle

maça 1 hafta daha var, herif bildiğin koşuyor işte yaw. çok rahat yetişir.

amma umarım antalya maçında kendisine gerek kalmaz. tarla gibi zemin.

zira bjk maçında gergedan gibi bir osimhen'e ihtiyaç olacak.

maça 1 hafta daha var, herif bildiğin koşuyor işte yaw. çok rahat yetişir.

amma umarım antalya maçında kendisine gerek kalmaz. tarla gibi zemin.

zira bjk maçında gergedan gibi bir osimhen'e ihtiyaç olacak.
Şuayip'in oynayacağını bilsem o kadar endişe etmeyeceğim. Şu anda idmanda olan Şuayip'i yedeğe atıp idmansız Icardi'yi hemen sahaya atacak ve Icardi de sprint atmadan maçı bitirecek ondan dolayı endişeleniyorum. İlla konuşturuyorsun beni. Hele Ziyek Miyek de ilk 11 oynarsa direkt yeniliriz sana söyliyim 1 puan falan da alamayız.

Şuayip'in oynayacağını bilsem o kadar endişe etmeyeceğim. Şu anda idmanda olan Şuayip'i yedeğe atıp idmansız Icardi'yi hemen sahaya atacak ve Icardi de sprint atmadan maçı bitirecek ondan dolayı endişeleniyorum. İlla konuşturuyorsun beni. Hele Ziyek Miyek de ilk 11 oynarsa direkt yeniliriz sana söyliyim 1 puan falan da alamayız.
boşuna üzüyorsun kendini üst. relaxs.

Geri
Üst Alt