Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
UzaOh be son 2.5 gün
kenan piric'i mi diyorsun?Antalyaspor'un kalecisi yok muhtemelen İsmail Çipe'den daha berbat bir kaleciye sahipler.
Evet, refleksleri filan yok olmuş sanki bir futbolcu kırmızı karttan kaleye geçmiş gibi tavırları var kalede inanılmaz küçük duruyor.kenan piric'i mi diyorsun?
Bizim maçta devleşirse ismini Kenan olarak değiştirmek durumunda kalacağım.Evet, refleksleri filan yok olmuş sanki bir futbolcu kırmızı karttan kaleye geçmiş gibi tavırları var kalede inanılmaz küçük duruyor.
Olur.Bizim maçta devleşirse ismini Kenan olarak değiştirmek durumunda kalacağım.
Ligde Adana Demir 'den sonra en çok gol yiyen takım Antalya ve Rize. Ki Rize Gökhan Akkan yerine yabancı bir kaleci aldı, Adana Demir 16 yaşındaki kalecisinin yerine Vedat 'ı oynatmaya başladı filan ama Antalya lig başladığından beri Kenan Piric ile oynuyor o yüzden ligde en çok gol yemiş kaleci Kenan Piric aynı zamanda sürekli oynayan kaleciler arasında Kasımpaşa 'nın kalecisi Gianniotis 'den sonra kurtarış yüzdesi en kötü 2. kaleciAntalyaspor'un kalecisi yok muhtemelen İsmail Çipe'den daha berbat bir kaleciye sahipler.
4-4-2 oynamayacağız. unutalım 4-4-2'yi.
fb pozisyona giremedi pek 50-60 dk izledim ama...Olur.
Şu ana kadar 5 maçı 90 dakika izledim hepsinde de yenilmeyecek golleri yedi geçen seneki Helton'dan en az 2 sınıf altta bir kaleci muhtemelen üstüne vurmadığımız sürece hafif köşeye giden toplarda bile rahatlıkla gol olur karşı karşıya hiçbir şekilde ileriye dahi çıkmıyor.
Hatta sadece kaleci konusunda da değil Antalyaspor takım olarak Adana Demirsporla kötülük sıralamasında yarışacak seviyeye gelmiş bir tek orta saha ve kanatları fena değil onun hariç ne atanı ne tutanı ne defansı hiçbiri yok.
Fener kötü takım aslında o maçtan sonra fenerin neden şampiyon olamayacağını net gördüm.fb pozisyona giremedi pek 50-60 dk izledim ama...
Maça gelFener kötü takım aslında o maçtan sonra fenerin neden şampiyon olamayacağını net gördüm.
Antalya iç sahada Adana Demirspor karşısında pozisyona giremeden zar zor son saniye yendiler, Kasımpaşa deplasmanında 10 kişiye karşı defans yapmak zorunda kaldılar, Hatayspor maçı 0-2 geriye düştüler rakip kırmızı görüp Erce batırmasa yine kazanamazlardı kazandıkları maçlarda bile Antalyaspor kötüydü.
Mizaha hasret kaldığımız bu günlerde ilaç gibi gelecek.Bizim maçta devleşirse ismini Kenan olarak değiştirmek durumunda kalacağım.
Soyadını Piriç yapmak daha komik olmaz mı :dBizim maçta devleşirse ismini Kenan olarak değiştirmek durumunda kalacağım.
Ziyech'i Osimhen ile izleme işi iyi olur gibi...Torreira Sara
Ziyek Mertens Yunus
Icardi
![]()
-----‐--------------
Torreira Sara
Barış Yunus Sallai
Osimhen
Ekli dosyayı görüntüle 265709
Sezar Patesİcimde bi sıkıntı var